ChildOfDracula написа:Не мога да разбера защо всички сте толкова враждебно настроени!Все пак и вие някога сте били начинаещи и сте се учили малко по малко...
ахаахаха не си виждала връждебно отношение, все още минаваш между капките
Сайтове много - виж този който ми е на подписа долу - за хаос магия е, но все пак може да има нещо полезно и за теб, макар че този вид магия е за хора които имат опит с всякакви други глупави магии "призоваване на духове, астрални проекции, вещерство и тем подобни"
Чесно да ви кажа магията която вие търсите и познавате, не е това което наистина е ;) Не съм видял човек тук в този форум който наистина да можеш да наречеш адепт (търсещ).
Всички тук са на ниво "Аз правя магии - пазете се идвам" - дано не останат на това ниво,но никога не се знае на къде ще те отвее вятъра, има и други глупости като шамбала и незнам си кво пробвай това shambala-bg.com има и други глупости дето ги пише един умопобъркан "врана"
wicca.hit.bg .....
Глупци много хората им вярват - по-лошото е че и те сами си вярват.
Ще ми кажеш и аз съм направил сайт за магия ? - дам направил съм но продължавам да твърдя че е глупост, това е само за да те провокира да търсиш там където никога няма да се сетиш да погледнеш
В себе си
Успех с "ученето" и "правенето на магии" - и един съвет отностно това правило "всичко се връща 3-кратно ?!?" - връща се ако има на кого да се върне
всеки "магьосник е егоманиак" всеки иска да е по-по-най, но знай че ако се опитваш да навредиш на някого - ти навреждаш само на себе си, защото между тебе и този някой няма никаква разлика... всички сме част от една система и като вредим на нея вредим единствено на себе си ние сме тази система и ние не сме тази система - ние сме този хаос, но този хаос не се интересува от нас, той съществува , но и несъществува
Тъпо е да си мислим че от нас зависи нещо и че ние правим нещо си ... Всичко идва от там от където идваме и ние - обаче никой не го вижда и си мисли "аз правя ..." "аз съм..." бла бла
Магията е добра отправна точка за тръгване по пътя на себепознанието или на познанието като цяло (има ли разлика въобще) - но тя е само инструмент който трябва да бъде изхвърлен за да продължиш по пътя си
Всичко са просто глупости хаос маос уика незнам си кво. ТОва което е винаги е било там където е - навсякъде а ние го търсим някъде ?