Въпрос към всички софиянци във форума????

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот ChaoS » 14 Май 2006, 11:30

Знам защо ти е познат.
Може би се сещаш за ТО на Кинг.

Само че единствената му прилика с ТО бяха зъбите.

А за нервите...
Хех.
Не нямам здрави нерви.
Просто съм ходил до ръба на лудостта.
В сравнение с там, това видение беше просто смешен шут.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот AZA » 14 Май 2006, 13:47

My Duality , Джино имаше предвид не посещаване на лудостта при теб , а посещаване на ТЕБ пти ЛУДОСТТА .. и по скоро до ръба .. мястото където хем си луд , хем не си ... и не само ... Мисля , че в някой от по старите теми бее ставало дума за него ... а този парк .. определнео ми грабна вниманието ... трябва да вида кога най накрая ша са домъкна до Сф .. нямам намерение да права нищо .. просто да го посетя/видя .

П.П. Зелазни и Мартин рулз ;)
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 15 Май 2006, 12:07

Да, споменавал съм и преди за Ръба На Лудостта.
Общо взето всяко съзнание граничи с него. Той е... Ами сферичен в астралното пространство, но при всеки след ръба пътя си е надолу... Всми... ::вдига рамене:: Нещата са подредени по сложен начин ТАМ и общо взето законите на физиката не важат за пространственото позициониране.
Както и да е...
Това е точката, където всичко негативно, горчиво, болящо, кървящо, хапещо, мразещо, черно, мрачно, зловещо, покварено, налудничаво, неясно, плашещо, изкривено, нерационално, грубо, грозно, задушаващо, убиващо, мъчещо и т.н. у теб се събира на едно място. В които и сектори на съзнанието да са разпрострени отделните елементи, има един, където са заедно. Там е ръба на лудостта.
Всичките ти кошмари също са там... Всичките ти лични демони...
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот ChaoS » 16 Май 2006, 06:05

Да, има неща в живота, които могат да те тласнат да потърсиш това място.
А някои по-тежки психически удари могат даже сами да те завлекат там и да те бутнат вътре.
Аз лично отивам там периодично, защото понякога ми се натрупва толкова много горчилка, че започва да ми пречи във всички сфери на живота ми.
Всъщност открих мястото точно след подобен "удар", нанесен ми от една моя любима.
И започнах да го изследвам...

НО ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ПО ТЕМАТА! МОЛЯ ДА СПРЕМ ИЛИ МОДЕРАТОРИТЕ ДА ПРЕМЕСТЯТ ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ КОМЕНТАРА В НОВА ТЕМА.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот wolf_kohen » 25 Май 2006, 19:18

My Duality , Джино имаше предвид не посещаване на лудостта при теб , а посещаване на ТЕБ пти ЛУДОСТТА .. и по скоро до ръба .. мястото където хем си луд , хем не си ... и не само ... Мисля , че в някой от по старите теми бее ставало дума за него ...

К.Г.Юнг е казал:"Психотикът се дави в същото море в което мистикът плува с удоволствие"
IEHVI ADONAI HEILII
Аватар
wolf_kohen
MagicGateBg Приятел

Предишна

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор