Empty People

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот till_it_sleeps » 29 Юни 2006, 19:54

Наскоро ми се случи нещо много интересно.
В рамките на кратък период ми се случи да срещна няколко човека, които имаха очевидна нужда от помощ. В смисъл: и двамата бяха еми най-точната дума е 'празни' енергийно. Не бих казала, че са енергийни вампири по рождение, просто се бяха превърнали в такива по невнимание и бяха създали в себе си някакъв невероятен вакуум, който запълваха с моята енергия. При едното момиче се превърна нещо като обсебване- тя не беше способна да генерира самостоятелно това, което взимаше от мен и в един момент започнах да усещам, че и преча да се научи сама да 'ходи', тъй като ме ползваше като патерица.
Така- до тук- добре. Започнах да се замислям защо точно те и защо точно аз и единствения извод, до който стигнах е, че може би те имат нужда от помощ. Опитах се да помогна, да обясня, да дам съвет, но нищо не се получи. Тогава стигнах до извода, че единствения начин, по който мога да помогна е като нараня. В противен случай имам два енергийни роба, които несъзнателно ме изкушават по всякакъв начин да се възползвам.
Така. Въпросът ми е: има ли някакъв друг начин да помогна на тези хора да са самостоятелни, или просто да започна да режа с балтията, за да ги 'подбутна' да търсят начин на своя глава?
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор