Ароматерапия

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот Der_Tod » 06 Сеп 2006, 06:35

Предварително прощавайте, ако е имало вече такава тема, но аз не открих. :mrgreen: Искам да попитам не за ароматерапията, като цяло, а по - скоро за видовете етерични масла, ароматни пръчици и други такива. Кое на какво въздейства? За какво служат, за какво са подходящи и какво подсилват дадени аромати? Не само от окултна гледна точка, но и по принцип.
The Death will come to us all...
Аватар
Der_Tod
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Марио » 06 Сеп 2006, 11:01

Оо, при всеки е различно. Аз например адски много се вдъхновявам от тамяна..
Просто като влезна в някоя църква, усетя мирисът му и чуя как поповете пеят, изпадайки в трансовете си там разни, като видя как бабките са свели смирено глави пред извора на непознатото, дечицата пък, хванали се уплашено за полите на майките си, а последните пък, гледайки с надежда "свещените" икони... Ха, просто - късам се от кеф :)
Стоя си там и се наслаждавам на гледката, зареждайки се със силата на сляпата им вяра...
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Der_Tod » 06 Сеп 2006, 11:15

:P Марио, то е ясно, че за всеки е специфично, но все пак нали дадените аромати се използват за различни неща? Аз искам да разбера тъкмо за какво...
П.С. И между другото, ако някой има идея къде в Бургас се продават различни от стандартните два вида масла, които се срещат във всеки индийски, моля да ме светне. :roll:
The Death will come to us all...
Аватар
Der_Tod
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Марио » 06 Сеп 2006, 11:23

Oo yeah, но стогодишна старице, нямам си идея за какво ми говориш :) хихи ;)

Все пак май имаше някаква си там книга по тази тема - "Магически аромати, масла и отвари" - http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=18765

---

The Death will come to us all ??? Ha, there is no bigger lie than Death :)
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор