Винаги....

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот Air » 04 Сеп 2006, 22:41

Когато вляза във форума и започна най-спокойно да си чета усещам че някой ме гледа.Изпитвам страх.Доста време мислех,че това е само моментно състояние, страх от непознатото.Но това не спира.Веднъж дори имах усещането че цялата стена зад мен се е превърнала в едно голямо око и ме наблюдава.Горе-долу успявам да игнорирам този страх, но....някой да има обяснение?
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shadow Mage » 05 Сеп 2006, 02:02

Air: Предполагам че усещаш форума като място със съответните енергии и то добива някаква приемлива за теб картина :). Колкото до наблюдението - просто го игнорирай освен ако не усетиш заплаха. Дори на мен ми се е случвало когато чета някой пост понякога да правя някаква инстинктивла връзка с човека, който го е писал, така че наблюсението, което усещаш вероятно е резултат именно от подобни подсъзнателни (понякога и съвсем съзнателни) връзки.
Докато не усещаш заплаха от подобни погледи няма причина да се притесняваш, а ако усетиш подобна един прочистваш ритуал или някоя по-мощна защита може да ти даде сигурността, която ти липсва в него момент :).
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот ChaoS » 05 Сеп 2006, 06:20

Другия вариант е някой от форума да е решил да те наблюдава. ::вдига рамене:: Ако не те застрашава, може да няма проблеми.

Макар,че аз съм по-скоро на мнението на Сенчестия.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Der_Tod » 06 Сеп 2006, 10:07

Хаха Air, с мен се случва нещо подобно (предимно, като чета късно вечерта). Въпреки, че не точно, просто усещам присъствие... но сигурно е въпрос на внушение. :mrgreen:
The Death will come to us all...
Аватар
Der_Tod
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Air » 06 Сеп 2006, 13:40

И аз така мисля, но немога да съм сигурен.Когато мисля, че е въпрос на внушение, се държа така, както се държа по принцип, и всичко отминава.Но това е по-различно, нещата въобще не се променят.Даже преди няколко дни ме беше страх от вятъра! :)
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор