Нещо интересно....

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот some_spirit » 03 Окт 2006, 12:29

Stalik - ако не те мързи би ли написал накратко, какво е посланието на това писание, за да разбера всъщност за какво говорим, защото така явно не се разбираме. Защото аз много ясно го написах какво е посланието, не се напъвайте много за развитие щото няма да стане дори може да има наказание, а да и онова за преходността дето толкова му се радвате всички.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Stalik » 05 Окт 2006, 03:59

some_spirit написа:Stalik - ако не те мързи би ли написал накратко, какво е посланието на това писание, за да разбера всъщност за какво говорим, защото така явно не се разбираме. Защото аз много ясно го написах какво е посланието, не се напъвайте много за развитие щото няма да стане дори може да има наказание, а да и онова за преходността дето толкова му се радвате всички.

Аз много добре зная за какво говорим и то е твоите твърде волни и тенденциозни свръхинтепретации на части от текста. Питаш какво толкова има за възхищение. Еми опита се да ти се обясни, че е нормално да проявиш уважение към културно наследство на древната философска мисъл от преди повече от 2000 години. Разбира се опита не гарантира успех тогава, коягто е малко вероятно да те разберат. Защото разбирането върви в комплект със знанието...
Аватар
Stalik
MagicGateBg Приятел

Предишна

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор