НЕ само музиката, стиховете също могат да се използват за магия. Имам предвид собствените, скопосани или не...
Аз навремето бях писала стихове, като бях на 17-18 , свързани с първата ми "любов"

В болката си от разочарованието бях му разказала просто в стихове какво ще му се случи и как точно по същия начин като мен ще се чувства предаден и безсилен, и т.н все в тоя дух.ПОдържайки чисто приятелски контакт с нег минаха вече години и тия чувства са само спомен, но.. на горкия почнаха да му се стоварват на главата едно след друго точно тия неща които бях писала.Точно по същя начин.Дори, пишейки ми, почна да се изразява с думите, които аз бях употребила в стиховете си, а няма как да ги е чел... Минаха ощ? няколко месеца обаче преди да седна да си подреждам старите тетрадки и попадайки на същите тези стихове и да направя връзката. Само ме обля студен душ, тъй като не съм искала да му влияят по тоя начин, исках само да ми си излея душата... А пък то... Та сега търся начини да ги обезвредя..Стиховете де... та да му олекне на човека...
Или просто ще напиша други стихове