На кой фантастичен/фентъзи герой приличате?

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот galina_dim » 12 Май 2006, 17:34

Aragorn

Putting your appointed path ahead of any inner conflicts, you make your own rules for the benefit of all.

If my life or death I can protect you, I will.

icon_angel
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Abruzzi » 13 Май 2006, 07:23

На мен ми излезе Елронд.Нищо против-героят му ми е много симпатичен като образ и психика.

Изображение

A stern yet benevolent organizer who often knows best, your wits are keenly fixed on aiding efforts you deem worthy.
Now at this last we must take a hard road, a road unforseen. There lies our hope, if hope it be. To walk into peril to Mordor.
Elrond is a character in the Middle-Earth universe. TheOneRing.net has a short biography.
If you enjoyed taking this survey and wish to help advertise it and your results, you can use the code below on your site. You are welcome to copy the image to your own Web space.
Opus Dei
Аватар
Abruzzi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Piper_Halliwell » 13 Май 2006, 19:46

Delenn

Devoutly dedicated to helping lead others to glory, you are a strong, supportive, and spiritual caregiver.

Summoned, I take the place that has been prepared for me.
On ne voit que son propre desir dans les yeux des autres. On voit sa peur comme la force des autres. Et on oublie de comprendre soi-meme avant de juger les autres.
Аватар
Piper_Halliwell
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Abruzzi » 16 Май 2006, 17:48

necron написа:Severus Snape

An enigmatic recluse with a mysterious past and even stranger loyalties, you are an intensely serious presence.

I don't expect you will really understand the beauty of the softly simmering cauldron with its shimmering fumes, the delicate power of liquids that creep through human veins, bewitching the mind, ensnaring the senses...
НЕГО ЗНАМ ТОЯ КОЙ Е ?!

Ами пич е!Единственият нормален магиосник от тъпото "Хари Потър"-адски скептичен,злобен,силен,мрачен и все пак в него има нещо добро.Кефи ме как се гаври с хората... icon_eusa_dance
Opus Dei
Аватар
Abruzzi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Kotentseto » 18 Май 2006, 12:16

Той убива Дъмбълдор... :?
Розата е роза е роза...
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ZefaS » 17 Ное 2006, 18:51

И аз съм Оби Уан.