Три огледала

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот Krin le Fee » 16 Ное 2006, 20:50

Напоследък мярвам насън някои неща, и понеже не мога да се справя сама с обяснието, питам вас , може би знаете нещо повече...
Какво знаете за три огледала ,поставени по следния начин.
Едно в средата,и по едно от двата му края, с отразяващата страна към средното огледало(въх, дали го обясних както трябва?)
Какво са тия огледала, и за какво се използват?КАк са свързани помежду си?
А другото,което видях на сън, беше пак три огледала,но поставени паралелно едно на друго, и свързани помежду си с тъничко синкаво сияние???
ще ми е интерсно да чуя мненията ви и благодаря! icon_flowerface
Аватар
Krin le Fee
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nishtoto » 23 Ное 2006, 18:31

Използват се за гадания и врьзка с огледалните светове.В 24.00ч. запали една бяла свещ пред себе си и огледалото и си задаи вьпрос.След време ще се появи това което е нужно да се знае.
Аватар
nishtoto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Tatiana » 27 Ное 2006, 07:07

аз преди много време използвах подобен начин за призоваване на образа на бъдещия си любим и ефекта беше достоверен
жалко че не го помня вече
щом не си до мен,няма нощ и ден!!!
Аватар
Tatiana
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Trismegist » 27 Ное 2006, 09:05

Инатересен сън, сопред мен може да ти се показва някакъв принцип,като триединството примерно.

Но за какво можеш да го ползваш това не знам.Може да се ползва,като защитен ритуал или нещо такова.Но сънищата идват прекалено неясно за неподготвеното съзнание,така че прочети нещо по въпроса за символиката на огледалата, за синия цвят итн.
Мълчанието е злато !
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор