За или против еНГЛИША в MagicGateBg?

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот ekaya » 25 Яну 2007, 11:50

The Red Dragon, ти си пич :) напълно съм съгласна с теб

Блажени са верующите, treskea, но това дето го казваш за Ариеца е вярно. Смехът обаче подмладява. :wink:
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Cath » 25 Яну 2007, 14:46

много сте ограничени, честно. не че и аз съм стока, ама тук само се развява една посредствена компетентност от всеки. цялата идея не е да си ги мерим, не да се плюем един друг, а да си бъдем от полза. много ми е интересно вие полиглотите, дали ще сте много доволни ако се започне едно постване на ритуали на френски, немски, гръцки, испански, италиански, руски, унгарски, полски, чешки.... защото явно сме много отворени когато става въпрос за английски, и всички други са прости защото не го знаят.

Darklady какъв майсторлък по дяволите може да е копи-пейст практиката??? violent1
ekaya, като не те кефи damnameneus, това си е лично твой проблем, и честно казано вместо да парадираш с това, можеш да си се разбираш с него. нас твоите чувства не ни засягат.

и ДА, ритуалите трябва да се превеждат!
след като толкова добре знаете английски, не би трябвало да ви затруднява толкова много, нали?
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот The Red Dragon » 25 Яну 2007, 16:41

ти като адвокат ли му се изявяваш, що ли.
treskea написа:я стига сте ме разсмивали - на светлинни години сте от damnameneus,срещу него да бягате пак няма да го стигнете в знанията и уменията.И ако се разгледате ще схванете,че точно Ариеца и damnameneus пишат най-свестните теми,точно и ясно конструирани.

всеки сам преценява, кое е стойностно за него от темите във форума.
чесно казано доста глупости пише това момче, най - вече преводите от гръцки и тяхното тълкуване много ме забавляват.
damnameneus не се коси имаш и доста добри попадения.

"Dragon of Darkness
Lend my magic your Power this Night!"
Аватар
The Red Dragon
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот treskea » 25 Яну 2007, 22:34

не съм му адвокат , а просто реалист и вярвам на това ,което виждат очите ми, а ти щом си на мнение ,че точно damnameneus поства глупости -вече ми е ясно какво ти е нивото.Почвам да се съмнявам и в моето ,че си играя да отговорям на подобни комплексарщини-яд ме е само че много стойностни неща не се оценяват а се обръща внимание на всякакви глупости стига само да са сложно написани и по възможност трудно разбираеми.Ето защо хората, които знаят не искат да пишат-на кого да си дават знанията ,на тинейджъри които се вживявят като Хари Потър?
Аватар
treskea
MagicGateBg Приятел

Предишна

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор