Любов ....Слави Трифонов казва няма любов.....Камелия пее има любов...Какво е следствието .Когато човек е с някой .Когато е готов да даде живота си в буквалния и преносния смисъл.Когато "АЗ" остава на 2 място (без да се забравя изцяло),а на негово място се появи "НИЕ".Когато само при полъха от минаващото тяло на партниора сърцето ти подскача.Когато когато те докосне се разтапяш.Когато те погледне и забравяш кой си и къде си.Когато се разделите за малко и сърцето ти спира да бие.Когато сте в трамвая и знаеш ,че след 10 спирки ще се разделите за по-дълго и усещаш как сърцето ти спира да тупти толкова силно.Когато сте разделени и семолиш да пуснеш сълза защото ти е толкова тягосно от отсъствието (нищо че в повечето случаи не можеш).Когато си толкова обсебен и през секунда поглеждаш към телефона си очаквайки ,че всеки момент ще ти се обади и ще го чуеш.Когато усетиш смисъла на живота ,тогава идва ЛЮБОВТА.Разбира се имама и трудни моменти.Но колкото са повече трудните моменти ,колко повече им се упорствате толкова е по силна любовта.
За всичко са нужни двама в любовта ,няма място за егоизъм и прочие.
Когато душите са по обвързани от колкото телата.Когато си готов да изневериш на принципите си заради партниора.Когато си готов да отстъпиш дори и една малка крачка.
Тук идва момента и на изневярата.В сяка връзка се появява момент на изневяра.Къде хваната или не.Въпроса е каква е тази изневяра?
Дали е физическа или духовна.Всички са чували (някой правили) тройки четворки ....Това не е ли един вид изневяра?Но всеки тайно си го мечтае.Когато изневярата е за секса.Може ли да се прости ? Да стига да не стане навик за убиване на времето.Реално погледнато все едно си правил секс с размяна на партьора.
Проблема е когато изневярата е духовна.Тогава се чувстваш ограбен,изнасилен.....пребит....
Но българина е прост егоист(бълшенството).Когато бърка в медовината си умра от кеф,но когато бръкне партниора му,веднага става обедчив.Защо....защото българина е ЕГОИСТ...НЕ всеки човек е егоист....
За край ще цитирам една от малко любимите ми чалга парчета.На една велика певица лека и пръст,дано е на по-добро място

.
Румяна
Две очи разплакани
Моите сълзи няма да те трогнат,
твоето сърце не знае що е болка.
Припев:
Две очи разплакани,
две сълзи горещи,
могат ли да разтопят
ледено сърце.
Ти не знаеш колко ме боли,
колко мъка ти ми причини.
Припев:...
Само ако мога леда да разтопя
всички твои грешки мога да простя.
Припев:..
П.п. Ако се замислите това е любовта ,жертвоготовност за другия.