Bloody-Тоя път наистина те е хванала музата

.
Тва за дама Пика ми хареса.
Сетих се и аз,че на два пъти са ми баели и един път съм ходил на екстрасенс.
В първия случай,ми баеха,защото ставам насън.Аз бях малък тогава и съм, заспал почти веднага при баенето.Веднъж бях урочасан и в къщата на село идваха разни лекари,да ми бият инджекции.Постояно имах кърпи с оцет на ходилата,заради високата и безпричинна температура.Нищо не помагаше.Баба ми беше скептичка,но реши да се обърне към селската баячка.Тя дойде у нас и каза,че съм уричасан и започна да се храчи над мен и да си бълботи нещо.Моментално придобих апетит и казах на баба си,че ми се пие прясно мляко.Аз тогава не съм усетил и не съм се замислил,че съм оздравял толкова внезапно,но баба ми от тогава станала вярваща-хахахаха!Баби,какво да ги правиш.
По-късно разбрах,че прясното мляко привлича астралните същества и явно те са го поискали в замяна,за да ме оставят.Защото урочасването е едно обсебване от низши същества,които черпят от енергията ти,но то става и заради лоши очи,които са пречупили защитната аура,която е допуснала съществата.Поне това ми е известно за урочасването.А и веднъж ходих пак при същата баячка да ми лее куршум,защото щеше да ме блъсне една кола.
Майка ми ме заведе при един екстрасенс.Пълен тъпак.Взе да приказва глупости,че съм си бил слагал тотаировка на дясното рамо,че съм бил пушил.Аз не бях пушил и не пуша и сега,но тогава тойу го твърдеше пред майка ми.Като му казах,че не пуша,дори ми удари шамар,ама аз пак си твърдях истината.Ацки ме изложи тоз кретен.После ме накара да стоя на едно място и насочи ръце към мен.Изглежда имаше някаква енергия,защото левият ми крак,направо пламна от жега.Той даже ме попита дали го усещам това.После щях да убия майка си,че ме е завела при такъв ненормалник.Дееба и псевдомагесницие.
А да-хахаха.Имаше едни дето ходеха по градовете и изцеляваха сумати нрод.Някакви чужденци бяха.Нямам големи спомени,но тогава бях болен от шарка,може сам да съм си го внушил,но като се прибрах пъпките ми бяха станали бледи и до ден два оздравях.
Още една случка-имах кашлицаи не се спирах ад боботя.Отидох да видя един познат,който се занимава с магия,по едно време установих с изненада,че след 12 часа безспирно кашляне,внезапно съм спрял.Моя приятел се захили и ми сподели после,че направил нещо си там.Още веднъж ми се случи,но вече сам си спрях кашлицата.Просто започнах мислено да говоря с дробовете си,съвсем все едно ме разбират.За моя голяма изненада отново кашлицата спря внезапно,дори се напънах да се изкашлям,защото в такива моменти винаги проверявам дали не си въобразявам нещо,но явно си беше изчезнала.Тези мисловни техники обаче,могат да доведат до шизофрения,ако човек няма здрава психика,ако не е стъпил здраво на земята.