Въпрос

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот B-L-O-T » 26 Окт 2007, 07:04

И аз познавам . Сестра ми преди време на два пъти . За няколко часа закъснение да си отиде . . . И аз се причислявам към въпроса на Fire Sun .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот rosisto1 » 09 Дек 2007, 12:26

Според мен са много силни хора.защото чуството ни за само съхранение е много голямо.При това повечето са наясно какво .ще причинят на близките си.това е вид наказание за тях.Много е трудно да вземеш такова решение. Това са хора с мисия.Да научат близките си да бъдат по-добри и толерантни.
Аватар
rosisto1
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Kotentseto » 09 Дек 2007, 12:33

Няма по-голям дар от живота. И безотговорен е този, който го отхвърля. Слабост да погледнеш очите си в огледалото. Толко по темата.
Розата е роза е роза...
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Villy » 09 Дек 2007, 14:52

Самоубийците могат да са всякакви. Могат да са глупави тийнейджъри с глупави проблеми, могат да са хора без изход, а могат и да са от тези, които като мен вярват, че душата се преражда и смъртта е края на старото и начало на новото. Но според мен по-добре е тази смърт да си е естествената. Всеки може да стане самоубиец като... се самоубие. Така че не мисля, че трябва да говорим : "те, самоубийците". Не знаеш дали човек е самоубиец, докато не се самоубие.
All woman, pure predator...
Аватар
Villy
MagicGateBg Наблюдател

Предишна

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор