В момента в който реших да се откажа от магията,
започна всичко около мен да се руши и в буквален и в преносен смисъл,
вратите пред мен започнаха да се затварят.
И най-странното бе че всичко постигнато с помощтта на магията се изпари...
Започнах да се чувствам безсилна и да губя сигурността си.
Понеже чрез магията аз целях промяна на събитията към по-доро .
Сега разбирам ,че това не е било случайно -магията ме е избрала....
Успях да открия собствени методи който успешно заработваха и да имам успехи ,макар и като начинаещт. И въпреки това исках да се откажа в името на една по -важна цел за мен .
И аз съм имала паметни случки в детството си но те не са толкова фрапирващи. Но през 1996 год .някъде около 1 часа вечерта тъкмо се прибирах с един мой приятел и видя в небето огромна сфера светеше в оранжево. Появи се за миг и изчезна. Бях шокирана попитах момчето дали е я видяло но той каза -не .
Но на другия ден ме събуди рано сутринта понеже прочел във вестника .че и други хора са го видели във съседен град .Скоро като се ровех в нета попаднах на снимка на това явление в един сайт за НЛО.
Другото много интересно нещо зе мен е една полиджба която наскоро получих.
Беше през това лято Трябваше да водя майка ме на химиотерапии от който тя изпитва ужас. Станах рано сутринта и призовах ,Уриел .Помолих го за помощ и трагнах. В момента в който излязах на улицата започна да вали ситен дъжд и видях как се появява дъга, и то много близо до блока ни. Почуствах се невероятно- понеже това е най-сигурния знак на този Архангел

. И докато мислех за това да са минали няколко минути и дъгата изчезна .Вече бях сигурна, че всичко ще мине спокойно... така и стана