Хора, честно да ви призная, направо съм изненадана. Не съм очаквала УЖ интелигентни личности като тези които посещават форума( съдя по това че хората занимаващи се с окултизъм би трябвало да са интелигентни) да стават толкова жалки. От както е открита темата само чета и се смея...

и с нетърпение чакам още някой да пише за да се посмея още. При положение че това е форум, и повечето хора не са се виждали очи в очи, някои явно са, но това не ми е мисълта. Мисълта ми е че сте почнали да се оплювате кой бил менте и кой не бил менте, кой на кого предложил помощ, кой на кого колко пари взел, на кого майка му била тая дето потърсила помощ и какво ли още не. Аз си мислех че тоя форум е за учене а не за клюкарстване, убиждане и разиграване на лични драми.

Спорете си колкото искате, ама да ви кажа по този начин се излагате, или поне в мойте очи със сигурност изглеждате смешни, за други не знам. Може поста ми да не е много по темата кой е менте и кой е оригинал, ама да ви кажа малко ми напомняте на някакъв спор между момиченца в детската градина. Така че се замислете, дали не сте почнали да прекалявате малко. И нали знаете поговорката "По умният мълчи". Така че ако наистина се смятате за интелигентни отстъпете. Има всякакви хора- някои алчни искат да вземат парите на другите като ги лъжат със абра- кадабра глупости, има и добри хора които ако са наистина добри и вещи магове ще знаят че за помощ пари не се искат... но ако аз съм човек нуждаещ се от такава помощ, сама бих се заела да разбера при кого си струва да отида. Така че не обвинявайте менте маговете заа това че са изкали да изкарат малко пари. Обвинявайте хората, които не са се сетили да постъпят разумно и да проучат нещата. Но хората в отчаянието си правят глупости. А и също правят глупости за да изкарат пари. Някои пък правят глупости за да помогнат на други... така че... замислете се моля ви дали има смисъл да се продалжава тая пародия.