Магически опит.

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот Trismegist » 05 Дек 2005, 13:57

Абе нали тука всякакви магьосници има.Ами защо тогава всеки не разкаже по една невероятна история,ковато му се е случвала,независимо от сферата на магията ли е или не.
То вярно,че всичко що става е вероятно,но все пак ще е интересно да си споделим малко опит.
Бас хващам,че повечето от вас са се сблъсквали с мистични сили в живота си,ама не ги споменаваме а само ритуалчета си подхвърляме.
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Звездичка » 05 Дек 2005, 14:33

Това е много добра идея.
Или, може би, да споделяме успехите и резултатите , които сме постигнали в дадени практики или ритуали, с оглед пратическото развитие на всеки. Все пак, тук се обсъжда почти само теотрия, а практиката остава на заден план. Разбира се, ще споделят само тези, които не смятат това за някакъв вид пречка. Вие какво мислите?
Iehi Aour.
Аватар
Звездичка
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Trismegist » 05 Дек 2005, 16:41

Да и това може,права си за опита.
Ето аз ще разкажа една случка:
Знамза един ден(от годината),който влиянието на планетите върху съдбата е минимална или се уравновесява и на практика твоята мисъл е решаващата сила за събитията.Та аз тогава си нямах приятелка и изпратих една проста мисъл без ритуал,да отида в гратската и да се запозная с някакво момиче и после нали става ясно...... :)
Та отивам аз в градската и като гледах наоколо почти нямаше хора.Аз не си вярвах достатъчно,но си чакам.В последствие някакъв мъж ме заговори.Каза ми че не бил от града и ме пита за разни улици.После се заприказвахме.В последствие се сприятелихме и ходихме по кафета
-оказа се че тоя бил "би" и веднъж ми налетя уаааааа.
Ужас :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:!Ами явно такова е имало и такова ми е дадено.Както казваше баба ми:
-Ще яд(еб)еш,каквото има на масата.
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Звездичка » 05 Дек 2005, 18:00

хехе, доста интересна случка наистина. А кой е този специален ден, за който спомена? Или е тайна за непосветените? :wink:
Iehi Aour.
Аватар
Звездичка
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lubopitko » 05 Дек 2005, 19:09

Да, наистина кой е този ден?
Изображение
Аватар
Lubopitko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ChaoS » 05 Дек 2005, 19:32

За успехи в изпълнението на магия?
Наскоро направих сигил, който трябваше така да подреди нещаа, че в едно училище часовете да свършат по-рано.
В частност да стигнат ТОЧНО до четвъртия час.
Едно хлапе се чувстваше зле, а не можеше да се измъкне от училище...
Аз знам възможностите му и програмата му и прецених, че до четвърти час все ще издържи.
Всички учители присъстваха и всичко течеше наред.
Но хлапето ми се обади да ми каже, че са имаи само до четвърти час.
Ето успяло ритуалче.

Или Звездичка имаше друго нещо в предвид?
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lunohod » 05 Дек 2005, 19:58

Според мен се опитваме да достигнем до нещо като теоретична практика, а "такова животно няма".Практиката си е практика и се изучава в практиката, докато теорията си е теория и.... :P То ако беше толкова лесно да натрупаш опит на гърба на другите, нямаше да останат "опитни мишки" и те щаха да се изхитрят 8)
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот ChaoS » 05 Дек 2005, 20:33

Прав си, Луноход.

БТВ, прощавай, но от как пиша в тоя форум все се каня да те питам... Защо "Луноход"?
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Trismegist » 06 Дек 2005, 10:01

За деня в годината малко излъгах,но само ще ви подскажа,че се случва по-често в годината и вие може да сте го ползвали също,при някой от ритуалите.
той не е тайна от непосветените,нито аз твърда че съм такъв,но е тайна от тези,които ще злоупотребат с него.В този форум виждам,че има доста черни.Не мога да им дам такова нещо.Искреното ми желание,е по-скоро хората да очистят кармата на планетата,като възпитат в себе си едни положителни мислии емоции,като вършат добро(колкото и наивно да звучи на якои)!
И към Lunohod:
-Кой се опитва да трупа опит на гърба на другите?
Просто повдигам интересна тема,да става лафа.Пък и когато знаеш,че другите са успявали,това ти дава вяра и оптимизъм,за да успееш и ти.
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lunohod » 06 Дек 2005, 13:43

Извинете ,че не е по темата :
:roll: Не знам защо "Луноход" ,хрумна ми спонтанно ...

Trismegist ,не го приемай лично.Мнението ми беше общо(включва и мене)...
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот Shadow Mage » 06 Дек 2005, 15:13

Случка :):
Бях 4 или 5 год. и си играех на улицата. В един момент видях, че за 1-2 сек ме обкръжава светкавица. Доколкото си спомням беше на равнището на 4-та чакра и мисля че се виждаше без "специални" настройки. Странното беше, че беше безоблачен летен ден :). Тази случка и досега не мога да разбера дали е имала някакво значение за мен, но все още си я спомням сравнително ясно :)
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот Trismegist » 06 Дек 2005, 17:15

Кум Lunohod:
Няма нищо,мисля че проблема е по-скоро в мен.Някой път се засягам,защото не съм на кеф,нищо лично.

Знам и други случаи за подобни мистериозни мълнии.На една позната и се случи при молитва.Били 6 души и се молили,когато една мълния паднала,разделила се на 6 и преминала през тях.Пръстите им светнали,но нищо не им станало.Не мога да го тълкувам,но определено е знак от висшите сили.Веднъж мене щеше да ме прасне една,като преди това имах странното усещане,че ще се случи.
Отидох плахо към прозореца и бууууууум.За пръв път видях точкова мълния(мълния летяща към теб,изглеждаща,като свръхнова от твоята гледна точка).Токаът на блокамспря в същия момент.
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот ChaoS » 06 Дек 2005, 21:10

Спомних си и една случка ( то аз като бях малък често ми се случваха разни неща, но като изключим предметите, които не бяха на местата си, а се озоваваха на най-неверояните места, съм ги позабравил). Бях малък. Бях на вилата. Помня, че аз и комшийката си играехме на улицата. Беше след залез. И помня, че по едно време на улицата излезе силует на куче с магарешка глава. И ни гледаше. Помня, че макар да е нелогично, светлината идваше ЗАД него (вместо зад и над нас, където се намираше луната тогава). И двамата го видяхме и побягнахме. до ден днешен го помня и до ден днешен не знам какво е било онова нещо.

А ето и една пт реди малко повече от година, която спада към дългото обяснение в скобите, но вече не съм дете и е по-странно когато се случва.
Бчх в дома на тогавашното си гадже. Седнахме и двамата в хола и ми се наложи да си сваля пръстена. Помня много добре, как го оставих на масата. Тя също го помни. После си говорихме... После се карахме... После се сдобрявахме... Но не сме мърдали от дивана в хола. И въпреки това, когато се сетих, е искам да си сложа пръстена, открих, че не е на масата. Преровихме целия хол. Не го намерихме. оказа се, че е във вътрешния джоб на якето ми.

Други- като си ги спомня и ми се пише. Сори, че ви пълня главите с безинтересния си живот!
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот J\yHu4ka » 06 Дек 2005, 21:53

Не че е толкова невероятно , но все пак ..
Преди около 3-4 месеца заедно с приятели щяхме да ходим из планината за няколко дни . Може би седмица ( не помня точно ) преди това сънувах как с тях сме в стая в хижа , как стоим и си говорим и т.н. и този сън го бях запомнила доста детайлно и след това постоянно се сещах за него ( имам навика запомня ли някой сън после постоянно да е в главата ми ) . Е тогава се случи нещо и не отидох с тях ... но преди 3 седмици пак се събрахме абсолютно същите хора и отидохме на хижа ..и в един момент стоях и говорех със същия човек , с който говорех във съня , пред нас застана друг индивид , същия който дойде при нас и в съня , каза същото както и в съня , жестовете - същите .. просто всичко беше едно към едно. И след като премина периода на 'всичко е еднакво' честно казано се почувствах ужасно объркана :roll:
Аватар
J\yHu4ka
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Bloody Alibis » 07 Дек 2005, 07:09

За това че подобни теми вдъхват оптимизъм на неуспелите:/ вярно е...аз нямам опит...правила съм два ритуала на кръст и в двата пообърках по нещо...В единя исках да разкарам един човек от мислите си или да го привлека,но в три от случашите сгафих....трябваше да паля свещ всеки петък по едно и също време но на двапъти закъснявах...а един път сестра ми от злоба ми загаси свещта а н ебиваше трябваше спокойно да изгори до крга,та я палих на ново...в крайна сметка седмица след като завърших ритуала човека изведнъж супер драстично си развали вкуса и за обличане и за птическа,абе въобще...ма аз упорито продължавах да си мисля за него не ми пукаше как изглежда...само че като се появи един период от около месец когато зачезна...никакъв го нямаше а трябва да ходи на у-ще все пак...каква паника ме хвана тогава да не би да съм му направила нещо без да искам я да съм го утрепала я да съм го пребила нещо...супер мн се стреснах щот като четох пак магията несе уточняваше как ще си го изгоня от главата...а аз щом от външността не се повлиях...понякога си мисля,че нещо постоянно ме дебне да не направя глупости...и ги предотвратява малко или мн...след месец човека се върна...изглеждаше нормално беше жив и здрав поне така изглеждаше...и тогава сериозно си отдъхнах и казах никви магии върху хора освем за здраве за в бъдеще...ма не съм мн сигурна дали ще го изпълня тва :P все пак ми е интересно дали съм щяла да постигна ефект ако не бях прецакала от 7 петъка три...ето вие споделяйте успехи аз съм по неуспехите:/ мога да ви разказвам семейни истории в смисъл такъв които баба ми е разказвала пак такива нереални един вид...ама само ако ви се слуша/чете...
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Trismegist » 07 Дек 2005, 09:01

Не знам,но на ме лично са ми интересни всичите ми истории,макар някои от тях да ми се случват ежедневно,като например пророческите сънища.Рзказвайте си,каквото искате,а също и ти ChaoS.

И при мен е имало куп неуспехи,но понеже съм непоправим оптимист,съм на принципа-по-добре 10 неуспеха и 1 пех,отколкото да не се пробвам въопще.

И аз,като малък имах невероятно детство.Веднъж майка ми ме накара да занимавам още по-малкия си братовчед с моите колички.С негодувание отидох на коридора изсипах количките и започнах да му буча и да ги тикам назада напред :) :) :) .В един момен,когато посегнах към една от тях,тя се отблъзна от ръката ми.Въпреки,че го видях ясно,все пак реших че ми се е сторило,но на втората количка се случи същото.В този момент направо се насрах от страх и побягнах,като крещях истерично.Не знам дали е било от страха,но усетих някакво налягане върху себе си.Чейнето ми се схвана,нещя сякаш ме обладаваше.Още един път,преди тази случка ми се случи нещо подобни,но в една къща се говореше,че има духове и с едни мои приятели редовно ходихме в нея,за да ги търсим.Веднъж се престраших да сляза в мъзето,което доста време избягвахме.Имах и фенер.Като влязох и видях,че няма нищо страшно,започнах да му викам да влезе.
-Айде ве,няма нищо страшно-итн.
В този момент от стената се чу пропукване и от там изкочи една ръка с 3 пръста.Може да звучи,като детска история,но си го спомням адски ясно.Тогава по-същия начин се уплаших и усетих онова обсебване.
После,като бях на известно разстояние от къщата,установих,че кружката на фенера ми е изгоряла.Може би от голямата енергия при стреса.После не съм спал две вечари.Наще не ми вярваха,но най-после баща ми се нави да го види тва място.Естествено,като отишъл нямало нищо,нито клон,който да прилича на ръка.

Мога да разкажа и още,но сега се сетих,за еднонещо,което нее толкова невероятно,но е забавно.С едни приятели се целихме със зелени череши,играейки на война.Бях качен на една тераса и хвърлих своята,череша,когато тя се засече с черешата на мояприятел и двете се отбиха.Това съсъщо няма да го забравя.
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Blue star » 07 Дек 2005, 11:26

Абе тея ритуали определено не са за мен... в смисъл... за сега само с една колежка/сещате се колежка в какво/ се опитвахме да направим едно заклинание... моето уж се получи, ама... абе смешна история.
На мен мн ми се отдават проклятията и предвиждането на лоши събития. Почвам да си мисля, че съм нещо сбъркан. :/
Със същата тази колежка, дето я споменах по-горе, като се съберем винаги се случват мн интересни неща. Понеже има мн хора, които и на двама ни са по някакъв начин антипатични, доста често като се съберм с нея се случват разни неща на дадения човек...
Или пък понякога, когато кажа нещо съвсем неволно то се случва.
Напр седим си с нея на пейката и минава един съсед и нещо почва да се заяжда. И двамата цепим разни от сорта на "Бе я вземи са спъни" или "Падни в канавката" и тоя както си върви и се хили се спъва или препъва/веднъж даже падна/
Апък за онова за лошите предвиждания... нз, до май е по-скоро свързано с психологията.
Напр когато тая мойта приятелка си хареса някое момче и аз кажа "Тоя е идиот" и се оказва, че той е идиот. Нз, просто има хора, които преценям щом ги видя. И от там натътк си правя изводите за целия план на събитията. Казвам й "Той ти е съсед. Ще го гледаш влюбено няколко дни, може и повече, после ще направиш някаква крачка, той ще се подиграе с теб, ти ще плачеш две седмици, после ще го намразиш и вместо да не го видиш никога повече ще го виждаш всяка сутрин, като ходиш до магазина" и така стана... само дето го вижда по-често, за нейна жалост/особено в събота/
А имам и мн едни такива забавни истории, пак некви супер-нелепи изцепки... напр веднъж сестра ми влиза да се къпе. Хубаво, обаче й бях мн ядосан и в яда си викам "ДАно няма топла вода, дано" и майка ми вика "Недей бе, има топла вода" и сестрата влиза в банята. След което излиза и ме гледа на кръв "Дано си доволен"
Ама съм си умрял от смях след тая случка.
А мн често ми се е случвало, когато съм на село/не ходя там от три години, ама нзн/ да виждам разни силуети със святкащи очи или ей такива глупости. В момента имам една по-прясна случка в съзнанието, другите не ги помня мн добре.
Беше лятото... или края на лятото, не помня. И в село имаше събор. За да стигнеш от нашата къща до центъра тр минеш или през една порутена спирка или през едно изгоряло училище. С една приятелка тръгнахме по пътя, където е изгорялото училище. Вътре, на двора, има една пързалка. И на нея видяхме някаква сянка. Наталия/момичето, което беше с мен/ започна да вика "Николай, идвай, ще изтървеме тържеството" и това... мм... нещо само вдигна глава и окото му просветна... някаква зеленикава светлина беше. И се свлече надолу по пързалката. Ние с момичето хукнахме към главната, където е пътя за събора. После се обърнахме и го видяхме да се шмугва към самото училище и от там към къщата на един приятел... спогледахме се и тръгнахме към събора, като се обръщахме на всяка крачка от страх.
Нз какво беше това, обаче определено си изкарах акъла и определено беше истинско. Попринцип съм малко скептичен към някои същества от филмите и книгите, но това определено беше истнско. А да не говорим, че в мига в който слезе от пързалката имах чувството, че ще хукне след нас и направо щях да се побъркам, преди да ме е убило или направило там каквото и да било.

А, знам че темата не е тук, обаче от по-старите обитатели на блока знам, че е построен върху индианско гробище. Колежката вика "незнам за теб, обаче аз вечер постоянно чувам тропания, как някоя врата скърца. Пък просто няма кой от нас да е - баба и леля спът в спалнята, брата и братовчеда спът в мойта стая, а в хола и в кухнята няма никой. И постоянно чувам как нещо се отваря, затваря... един път станах да проверя дали не съм забрвила терасата отворена и като видях че не е обърнах курса и марш в леглото. Пък отгоре над нас постоянно чувам стъпки. А съседите са в Испания." Също подобно нещо ми се случи на мен снощи. Аз си седя на РСто, до мен е сестрата и спи, майка ми е на другия край на стаята на един диван пред ТВто и също спи. Кучето беше пуснато на нощна разходка/както винаги, като полудее посред нощите/ и почват някакви шумове, все едно има някой в кухнята. Един път се удари неква чиния, един път все едно някой е стъпил по-тежко... а черешката беше, като нещо почна да се блъска в терасата. Само дето тя е пвазна, а снощи дори нямаше простанит дрехи :/
Аватар
Blue star
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nac » 07 Дек 2005, 12:11

Тази тема е много интересна.
Я да се включа и аз :) да споделя 2 много странни случки,за които и до ден днешен не намирам обяснение,макар на всеки от нас да му се случват различни неща на повечето от които намираме що годе рационално обяснение.
Първата се случи преди години лятото когато бях 8-9 клас.
Бях си на село,а района в който се намира къщата е доста забутан на края на селото,а аз спя на целия втория етаж сам.Една от вечерите преди да заспя,както си четях изведнъж започна много силно да се чука по прозореца.В първия момент не се стреснах,помислих че баба ми ме търси за нещо,макар че те си лягат "с кокошките" още в 9.Обаче ако беше тя щеше да ме извика да излезна,защото аз си заключвам целия етаж.А се чуваше едно силно тропане по прозорците последвано със стържещ звук,а аз не излезнах и усетих че няма човек тъй като не се виждаше силует.Помислих че може да е котка,но нямаме такава,а и двора е ограден за да влезне чужда.След като не станах,драскането се усили и което е по невероятното,външната врата на етажа която заключвам и с райбер,чух че се отвори и някой влезна.В този момент вече доста ме хвана шубето,но пак не станах.Почнаха да се чуват глухи стъпки все едно някой тича в коридора,а бравата на вратата за стаята в която бях пред очите ми почна да се мърда,но без да се отвори.И в същото това време стъпки и дращене по прозорците.Доста се вцепених но се усетих че имаме една стара Библия в шкафа до мен,доста сковано станах и я взех и наум почнах да се моля всичко да изчезне,след 2 минути тропането и дращенето спряха...все едно нищо не е било.След което с голямо облекчение малко се поуспокоих,но вечерта не можах да заспя.На сутринта като ставах за закуска погледнах райбера...беше си на място сложен,а вратата напълно заключена.Това доста ме стресна.Питах и баба дали не се е качвала да ме търси за нещо...но каза че са спали по това време.След този доста странен случаи винаги си имам едно на ум като ходя на гости на село,но досега такова нещо не се е повторило...може би от серията пречистващи ритуали които направих в последствие.
А по интересното е че никакво обяснение не намирам.Къщата е нова и нямаме починал роднина.Но самото село е доста странно.Хората са разказвали доста странни случки,които са ставали из него.Убеден съм че бях в напълно трезво състояние и едва ли е било халюцинация.Опитите ми да проуча случая ме отведоха да историята за самодивското сборище на селото.Нещо на което не обръщах внимание.
Оказа се,че къщата ни е доста близо до това място и от старите хора съм чувал,че там се събирали така наречените самодиви и вилнеели.
Макар да не придавам никакво значение на подобни легенди,започнах да се замислям.А точно съседската къща,имам приятели които са ми разказвали как на времето докато са спели бяла светлина е влизала по стаите и след малко изчезвала...и отново почуквания и тропане...и всичко това се свързва с тези самодиви.До колко са бабини деветини,до колко легенди,това незнам.Но още се замислям върху този случай.
Втория който не беше толкова страшен бе съвсем скоро.Имах спор с едно момиче според мен енергиен вампир,което се опитваше да ме използва.Една вечер почнах да си мисля за нея и как без много шум да нямям взимане даване с нея.Почнах да я визуализирам и да я обгръщам с нишки,които да прекъснат връзката ни,като с ръка визуализирах как я обгръщам с енергия през косата в тила.В същия момент необаснимо за мен почуствах нещо в ръката си.Пуснах лампата и за голяма изненада видях дълъг 50 см дебел кафяв косъм от коса които държах.А момичето е точно с такава гъста и дълга коса.Нямам други познати с подобна.Доста се изненадах и не намирам никакво задоволително обяснение как с дигната ръка във въздуха,този косъм от коса ще попадне в ръката ми.А тя даже не е идвала в къщи.И не се бяхме виждали от седмици.Старая се да държа почистено затова изключвам просто да е летял толкова голям косъм във въздуха и да се озове в ръката ми.
Ами това е общо взето по-странното и необяснимото иначе за сънища и подобни,които всеки от нас е имал постоянно ми се случва.А няколко пъти и доста стресиращо излизане на астралното тяло в съзнание,което обаче отдавам на преумора.
Ако се сетя за още нещо интересно ще напиша :)
Но съм стигнал до заключението,че в подобни моменти не бива да се позволява на страха да ни обзема,защото това доста сковава и не води до нищо добро.
Аватар
Nac
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Trismegist » 07 Дек 2005, 13:15

Към-Blue star:
Абе чуваш ли се какви ги говориш ся,какво индиянско гробище.Индиянците са били в америка,тука е България,нямало е индиянци.

Сега нека споделя още нещо.Имам дълбоки мотиви да пусна тъкмо такава тема.Нашия живот е прекалено ограничен,аз съм имал късмета,да израстна в по-различна среда,където по-са се възприемали някой подобни неща.Пък и от малък все съм искал неща,като вълшебна пръчка и да бъда екстрасенс.Въобще чувствах света по друг начин,усещах,че не е толкова елементарен,колкото си го пердставяме.Обаче,когато се срещах с хората от обикновенния живот се сблъсквах с адските ограничения,лъжи и съмнения,а също и дезинформация по тези теми.Като че ли някой умишлено е искал да да подтисне,тези така важни истини.По времето на социализма,религиите са били забранявани,не са били възсприемани възгледи,за живот след смъртта и прочие.Всичко това много ме беше натъжавало.Чувствах се самотен,сред връсницуите си,които бяха доста скучни и посредствени.Винаги съм чувствал божествената искра в себе си и съм се борил да намеря доказателство или да придобия някакви способности с които да отварям очите на хората за реалността.В последствие детската ми мечта започна да се сбъдва.Имах достъп до минали животи,общувах с невидими сили итн.
Обаче изпитвам една огромна тъга,защото хората са толкова заспали за истината.Толкова ограничени.Повдигам тази тема,защото има много спекулации отностно разни чудеса итн.Точно тези спекулации,са виновни,хората да не се доверчват вече на такива истории.Ето затова повдигам темата,защото вестниците и книгите могат да лъжат,но личният ни опит не лъже.Все пак едва ли е нужно да се лъжем един друг,след като има достатъчно истински неща да си разкажем.
Когато се събирам с ограничени хора,душата ми е в капан и ставам,като тях.Появява се съмнение за реалността на другите светове,но когато се събера с подобни на вас хора,ми се появяват криле и съзнанието ми се отваря,връзката с тези светове се отвърждава,защото около мен няма токова песимизъм и заблуждение.
Въпреки,че всички тука се пишат магьосници и те трябва да се борят със собственото си съмнение.Иисус е казал:
Ако не видите,никак няма да повярвате.
Тази тема цели малко или много да ви отвори съзнанието,да не си мислите,че чудесата са само по книгите.
Начесто ми се случва да си спомня минал живот.Имам спомени с приятели с които съм и сега.Интересни спомени,за които те не си спомнят и това е много мъчно.Това е ужасно.Представяте ли си сега да получите амнезия и са забравите всичкия си опит,да забравите четените книги и хората,които сте познавали и да остане само едно подсъзнателно негодувание и усещане,че сте имали такива спомени.Е аз,като си припомних част от тези животи изпаднах в огромна мъка,защото съм ги бил забравил.Това е,като да забравиш най-приятните си мигове в живота.Почувствах едно огромно облегчение,че сега никой хубавец,не може да ме убеди,че аз съм една плът,която съществува по закона на случайноста,трябва да бъда роб на дадена държава и да се съгласявам с убежденията на хората,че умират,ноледуват итн.Искам,да знаете,че чудесата са на една ръка разстояние от вас,но вие трябва да се протегнете към тях.Липсва ви вяра-не сляпа вяра,но вяра в нещата,които вие сами усещате,съмнявате се в себе си.Искам хоратаб да се събудят и да признаят някои неща за истина,та ако трябва да ги учат в учебниците.
Аз за себе си доказах доста неща,сега искам да го докажа и на скептиците.
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Poison » 07 Дек 2005, 13:24

Исками се да прочета за магическия опит на по-оптинтие като Wizard, Shadow Mage, damnameneus, EliKarim, FlySpirit и Void?
Напишете нещо повече за вас?
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Следваща

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор