УРИНАТА?

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот debika » 30 Мар 2006, 20:50

От моята баба знам , че урината противодейства на магиите , и ако се намери омагьосана вещ , тя трябва да престои в урината на този , за когото е предназначена или на този , който я е намерил и магията се наутрализира , а вижте какво изрових и от стари вестници:
"...Ако намерите странни вещи, без да ги пипате с гола ръка, ги съберете.Изгорете ги или хвърлете в течаща вода.Мястото напръскайте с урина, а след това и със светена вода. Кажете 3 пъти: "С каквато гозба ни гощаваш, с такава и теб гощаваме. Откъдето си дошъл, там да си отидеш! Амин!"

А преди няколко месеца разбрах, че всъщност урината не само не неутрализира ами може да действа и като проводник и да подсили магията.
Бих искала да чуя вашите мнения по този въпрос?
Аватар
debika
Модератор

Мнениеот debika » 28 Май 2006, 03:13

Ще съм благодарна да чуя дори пра-пра-стари непроверени и от бабите поверия!
Аватар
debika
Модератор

Мнениеот B-L-O-T » 24 Окт 2006, 17:03

Урината трянва да има такава енергия най малкото че е седяла в теб много време и е пълна с твоя енергия
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот sesil » 25 Окт 2006, 06:58

Помня как като дете прабаба ми не ми даваше да пишкам в градината за да не спре да ражда земята. Като чух думите за припиканото мушкато просто си помислих, че така ще загинат цветята й. Минаха години и после разбрах че в Индия практикуват лечение с урина - човешка, но трябва да е на напълно здрав човек, ако няма такава можело да се замени с кравешка. Та по пронципа на логиката - природата ни е двойнствена - едно и също нещо може както да лекува, така и да убива в зависимост от дозата. Както и лечението с урина е адекватно единствено ако е от напълно здрав /кой може да се похвали с такова нещо в съвременната ни цивилизация?/, така че е напълно възможно да неутрализира, както и да действа като проводник.

Друго, което навремето не ми правеше впечатление е че прабаба ми никога не ходеше до тоалетна, но винаги избираше различно място - пътека, кръстопът и никога в областта пред входната врата на къщата - за да не вкараме отровата у дома, както казваше, но пък около входната порта на двора - бе нещо редовно - да прогонва. Има ли нужда да казвам, че точно това пък на мен ми беше абсолютно забранено, както и на всички останали, а баба ми оставяше всичко без коментар - просто винаги си е била такава откакто тя я помни.

Дано съм помогнала с нещо.
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ZefaS » 25 Окт 2006, 07:18

Знам за урината, че лекува от гъбички. Гледал съм го по Дискавъри.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор