Модератор: EliKarim
zaek написа:Сигурно ще прозвучи доста тъпо въпроса ми за което ме извинете но не знам към кого друг да се обърна.Така значи аз и едни мои приятелки който също практикуват от скоро като мен сме решили да направим няколко групови ритуала на открито.Тъй като до сега имаме малко практика и тя е все самостоятелна и на закрито идея нямаме къде в Сф има подходящо място за ритуал на открито.Проблема е че някои от тях са свързани с палене на огън.Там, не съм новобранец и знам как да запаля безопасно огън и да няма проблеми.Лошото е че идея нямаме къде въпреки че познаваме Сф не можем да включим за подходящо място.Та ако някой от вас е практикувал такива ритуали бих искала да ви помоля да ни посъветвате за подходящо място на територията на Сф където хем да е удобно хем да няма много натрапници.Да мислихме по въпроса Витоша но къде там.Много ше сме благодарни за всякакви съвети по въпроса.Искаме да го направим както трябва едновремено с това да почетем Богинята и Бога с някакви дарове.Благодаря още веднъж предварително![]()
Air написа:В Княжево , близо до къщата ми има перфектно място за тия неща. Представлява поляна с блато посредата, незнам, може и да ти свърши работа. Ако си заинтересован само кажи