Съжалявам,че се налага да питам

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот Air » 18 Май 2006, 10:42

Преди няколко седмици попаднах на тема тук във форума , или някъде в нета за това на коя посока трябва да ти е обърнато леглото, и бюрото на което работиш, съобразено с рождена дата и т.н. Търсих във форума, но не успях да намеря темата, затова моля, ако някой се сеща за нея, да даде линк, защото скоро ще правя разместване вкъщи:) icon_thanks предварително
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Vendetta » 18 Май 2006, 11:14

Кат' спиш гледай главата да ти е на север.. наобратно съм чувал, че е неприятно :/ и аз самият спях дълго време на юг и се чудех що ми беше некво гадно ама после обърнах посоката и сичко беше ок :)
Тихо !!
Аватар
Vendetta
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Der_Tod » 19 Май 2006, 19:57

Книги за Фън Шуй, колкото искаш.. а Магическото Домакинство наистина е полезна, макар главите, които си струват да се броят на пръсти. И все пак не е нужно да следваш всичко точно, както е написано в книгите.. Експериментирай как би ти харесало на теб и как ти е най - удобно.. като гледаш да се придържаш до основните твърдения.
Бтв, "Въведение във Фън Шуй" и "Фън Шуй за апартамента" от Ричърд Уебстър биха ти свършили работа.
The Death will come to us all...
Аватар
Der_Tod
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Air » 21 Май 2006, 11:05

ами чел съм книги за Фън Шуй, но това което четох се отнасяше до рождената дата , пак беше китайско , и ми се струва че го намерих тук във форума. Благодаря за книгите, ще се опитам да си ги намеря :)
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор