Знам че магията стои точно между доброто и злото.
Black cat не съм съгласен с това;).Магията е една,различни са начините,по които се използва.Е това е според мене де;)))
Eli а за това,че първо трябва нещата да се усвоят на теория съм напълно съгласен с тебе

Магията не е шега работа и преди да се започне с практиката трябва първо да се изучи теорията,защото ако не си запознат можеш много да си изпатиш.
Искам само да добавя нещо за Хари Потър.Поредицата за тва момче е супер!До ся съм чел сичките книги поне по 2-3 пъти:)))И нямам търпение да излезе и 6тата част-Хари Потър и нечистокръвния принц,която ще излезе до колкото се знае през юни-юли.Просто книгите са супер:))Е аз си харесвам приказките може би за тва хихи:)
Ама трябва да се добави,че книгата просто няма нищо общо с деиствителността нищо,че четох някви бъртвежи на някъв си свещеник ,че тази приказка била "ръковотство по окултизъм"ХАХАХХА
Black cat ако се интересуваш от евокация и т.н. ти препоръчвам "призоваване на духове" на Константинос.Иначе ти препоръчвам и "Съвременна магия"-Това е супер книга за висшата магия,т.е церемониалната магия.
arcopal
ИЗВОД>> Инструменти не са нужни, за да почнеш да правиш нещо, но АКО почнеш да правиш, и АКО ти потрябва инструмент, ТОГАВА е СМИДСЛЕНО да си го купиш!
Е това вече ме разби от всякъде,напълни ми душата.Супер Изказване

и напълно правилно естествено:)
А ся пък ще цитирам Константинос(един супер писател,нищо,че съм му чел само една книга)
Филмите се правят единствено,за да забавляват.Когато хората гледат филми,те не очакват да видят някакво вдъхновение или философско учение,а да преживеят ужас или фантазия.Факт е че най успешните филми са тези,без капка окултна истина в тях.Факт е обаче също,че много хора формулират претставите си за това какво претставлява магията и окултизмът от художествените произведение.Точно това е причината хората да имат погрешна претстава за истинската магия.Но все пак филмите си остават просто измислица.
Горе долу това казваше Константинос по въпроса и май сякаш го е написал за хора като Black cat:)))