Кой какво е постигнал в своята насока ?

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот B-L-O-T » 29 Юли 2006, 18:17

Кой какво е постигнал в своята насока ? Споделете ако желаете . (подробностите са задължителни icon_badgrin )
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Cath » 01 Авг 2006, 20:57

My Duality това все пак е форум за магия... :wink: може би това, което съм постигнала винаги ми се е струвало малко и недостатъчно, но когато се замисля къде съм била и къде съм сега разликата е голяма. подробности... не мисля, че някой е готов да разкаже с подробности. поне аз не бих. малко съм параноична в това отношение.
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот FireSun's Viking » 05 Авг 2006, 17:19

Неискам да обсъждам прогреса си с някой друг, защото не го интересува. Всеки да гледа себе си...
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот AMON RA » 05 Авг 2006, 19:23

BLOT_heretic написа:Кой какво е постигнал (подробностите са задължителни icon_badgrin )

Ами като даваш предложения очаквам ти да започнеш първи/ва.
Все пак авторите заслужават внимание ТАКА ЧЕ ЧАКАМЕ С ОГРОМЕН ИНТЕРЕС :P :P :P :P
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 06 Авг 2006, 20:57

::вдига рамене::
Казвам си го откровено- аз трудно мога да съдя за собствения си прогрес, защото базата ми за сравнение се мени заедно с мен и развитието ми. Бавно и плавно. Така както рядко си даваме сметка, че сме порастнали, докато не чуем нещо от сорта на "Яааа! Колко висок си станал! А помня как ходеше прав под масата!"
Трудно можем да съдим за собствения си прогрес(особенно тези от нас, които не ги бива да си водят дневник), докато другите не ни го покажат.
Ето аз имам случки на неща, които съм успявал да направя, но сам не има отдавам чак такова огромно значение, защото смятам, че има още много на къде.

Иначе едно от последните ми постижения- да прогоня демон(?)((беше нещо гадно, което приличаше на демон. Никаква идея все още какво точно беше)) от хаосфера използвайки слънчева светлина и цигара.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор