Хаосферата

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот nikoj » 14 Окт 2005, 14:41

Извинявам се, че се намесвам в цялостния разговор. Просто бих желaл да направя една вметка относно хаос сферата. Правя го за да предупредя всички, че това е един атрибут, пряко контролиран от ИОТ. В смисъл, че когато се създава сферата вие създавате маяк за инициираните в мрежата на ордена. Те могат да разберат какво правите и да проследят намеренията ви. В повечето случаи няма да бъдете закачани, но е възможно и да не е така. Известни са ми случаи, когато ИОТ са се намесвали доста сериозно при някои практикуващи хаотици. Възможно е дори, ако ви сметнат за заплаха за ордена, да ви ограничат.
За да създадете проход или да извличате енергия, хаос-сфера реално не ви е необходима. Пробивът в пространството (вихъра) може да се създаде и без хаоссфера. Сферата има функцията да обединява пробиви и да работи за създаването на новия еон на ИОТ. За методиката на създаване на вихър без хаос-сфера препоръчвам "Новия маг" на Доналд Тайсън.
Що се отнася до астралната проекция, смърт при нормални обстоятелства не е възможна. Не случайно терминът е проекция. Пътуващия изпраща само част от себе си на това пътешествие. Основната част от съзнанието си е в тялото. Дори пътешественика бъде унищожен, основната част от съзнанието остава цяла в тялото. Може би съществуват феномени и същества, които биха могли да наранят или изтеглят цялата същност на човека. За сега обаче такива не са ми известни. За начинаещи астралната проекция е опасна. Много от прохождащите не могат добре да контролират собствената си етерна и астрална същност и при пътешествие, ако бъдат наранени астрално, след това страдат физически.
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел

Мнениеот some_spirit » 15 Окт 2005, 13:40

Тъй като гледам всички дето сте се изказали в темата сте лунатици начело с Wizard - сигурно и той с танал хаотик. Все едно ми разправяте колко приятно било ходеното пеша до Луната и обратно на разходка. А сега за самата картинка дето била Хаос сферата аз като го гледам с този специалния черен цвят нещо разума ми казва че то не е много добро дори е враждебно настроене тя така е замислена картинката да изглежда. Та картинката с Хаос Сферата е по скоро боздуганчето на дявола закачена на една верига и той я развърта и нали се досещате кво прави раздава смърт. И връзката с дявола къде се вижда ами във двете групи стрелки едната нагоре другата група надолу насочена, вгледайте се внимателно това ако не е една от характеристиките на дявола с който толкова ни плашат аз съм трамвай.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Марио » 15 Окт 2005, 14:54

some_spirit написа:Тъй като гледам всички дето сте се изказали в темата сте лунатици начело с Wizard - сигурно и той с танал хаотик. Все едно ми разправяте колко приятно било ходеното пеша до Луната и обратно на разходка. А сега за самата картинка дето била Хаос сферата аз като го гледам с този специалния черен цвят нещо разума ми казва че то не е много добро дори е враждебно настроене тя така е замислена картинката да изглежда. Та картинката с Хаос Сферата е по скоро боздуганчето на дявола закачена на една верига и той я развърта и нали се досещате кво прави раздава смърт. И връзката с дявола къде се вижда ами във двете групи стрелки едната нагоре другата група надолу насочена, вгледайте се внимателно това ако не е една от характеристиките на дявола с който толкова ни плашат аз съм трамвай.

МУХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХААХХАХАХ
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот ChaoS » 16 Окт 2005, 10:02

::пада на земята, и започва да се въргаля, смеейки се неконтролируемо::

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХААХХААХАХАХАХАХАХААААААААА!!!!!

Такам... а сега сериозно. Некой_Дух, няколко неща:

!) Сефара е наруюисувана черна, защото е трудно да се нарисува светещ мрак. А и хората няма да я възприемат ако е лилава.

!!) Групи на долу и на горе? Ама слушай сега- тя тая боздуганена топка се върти в пространството, моето момче/момиче. И освен това, само две от стрелките сочат "надолу" по принцип. Иначе те са: четири хоризонтални, две вертикални и две диагонални.

!!!) Мога ли да продължа да се смея, за дето объркваш ХаотизмА със сАТАНИЗМа? Течението на хаос магията е свързано с дявола до толкова, до колкото някой хаотик може да се опита да го призове така, както би призовал кое да е друго божество/същество.

!!!!) А ти откъде знаеш, че една разходка до луната пе няма да ти се отрази здравословно и да е приятна? Някой може пък и да не обича да "фърчи".

!!!!!) Аз лунатик? Хм... ::слага си ризата с дългите вързани ръкави и започва да се смее, удряйки глава в стената:: А ти по коя линия се движиш? да знам като се качвам на тебе да не дупча билет!

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАААААААААА!!!!!!
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот some_spirit » 16 Окт 2005, 13:22

ChaoS написа:::пада на земята, и започва да се въргаля, смеейки се неконтролируемо::

Нали знаете как се гледа на религията, тя е измислена за да се държат хората в подчинение и от това някой да има полза. Та същото е с всичките тези учения в окултизма и в това число и всички видове магия. И всичките тези учения като това за Хаоса е измислено от тези от паранормалното за вкарат мисленете на хората в определени рамки и да се се занимават с някакви глупости а истинските неща да остават скрити за тях. Да това е главната цел на тези от паранормалното да ни държат в подчинение някакво и вие продължавате да им се кланяте на тези от висшите светове за какво ами как за какво я вижте колко време човечеството е било в лапите на религията.

И понеже зная какво е усещането ви в главите на повечето хаос магьосници нали колко сте велики и можещи, по-точно колко е велик Хаоса що не пробвате да ме докоснете с вашите измишльотини и после ще говорим.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 16 Окт 2005, 17:36

ХАХАХА!!!

Първо, аз нямам усещането че съм велик. Знам си, че имам още много хляб да ям.
И второ- не се кланям на никого, освен на себе си.

А ти с твоите приказки за ХОРАТА ОТ ПАРАнормалното започваш да звучиш като ПАРАноик. Ученията се създават от хора, които следват стъпките на други хора, смятайки, че това е правилния път. И толкоз.

А ако мислиш, че не достигаме до истината- тогава кажи ни как да го направим. И каква е тя, ако ти си я достигнал.

ХАХАХА!!!

Освен това религиите не винаги започват по този начин. Понякога хората просто имат нужда да вярват в нещо и си намират в какво. И когато много хора започнат да вярват в едно и също- ето ти религия. Или поне култ. На едно място споменах, че със един и същи успех хората могат да се кланят и на патока Дафи и въпреки това не трябва да ги оплюваме. Такаче... ::пали една рисунка на Бъгс като жертво приношение и се моли Дафи да влее разум в главата на Некой_Дух:: Ако имаш нещо против ХаосА- моля. Имай си го. Ама на нас не ни пука.

icon_compress :P ХАХАХА!!!
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Марио » 16 Окт 2005, 20:07

some_spirit написа:
ChaoS написа:::пада на земята, и започва да се въргаля, смеейки се неконтролируемо::

Нали знаете как се гледа на религията, тя е измислена за да се държат хората в подчинение и от това някой да има полза. Та същото е с всичките тези учения в окултизма и в това число и всички видове магия. И всичките тези учения като това за Хаоса е измислено от тези от паранормалното за вкарат мисленете на хората в определени рамки и да се се занимават с някакви глупости а истинските неща да остават скрити за тях. Да това е главната цел на тези от паранормалното да ни държат в подчинение някакво и вие продължавате да им се кланяте на тези от висшите светове за какво ами как за какво я вижте колко време човечеството е било в лапите на религията.

И понеже зная какво е усещането ви в главите на повечето хаос магьосници нали колко сте велики и можещи, по-точно колко е велик Хаоса що не пробвате да ме докоснете с вашите измишльотини и после ще говорим.

Смях се сипе на парцали и Марио вика: вали, вали ..:)
ХХАХАХААХАХА
Some_spirit супер заместител на вицове си..Продължавай в същия дух icon_eusa_clap
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arhimikus_NA » 17 Окт 2005, 23:08

Ако се замислите малко има и доза истина в думите на Some_spirit ...
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 18 Окт 2005, 06:50

Може и да има.
Но начина му на представяне на тезата е някак фанатико-параноичен.
А това не вдъхва много доверие.
Накак си винаги се сещам за оня фанатик, който на няколко пъти ме срещна на улицата... Заля ме с поток от думи... А последния път се опита да ме екзорсира. Насред "Витошка".
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот psyberpin » 18 Окт 2005, 10:02

оо да забелязвам наличие мисли и расъдак които ползвате под наем без да сте си платили,и поради тази причина са се яавили като стръв за празните ви кратуни .
Говорите за "ХАОС" за "МАГИЯ" А може би тези глупости са направили от главите ви едни прекрасни но изпълнени с обеднена глупост "ХАОСВЕРИ" А може би някои се е подиграл с вас като ви е предложил някаква безнадежна информация под формата на"ПОВЕРИТЕЛНА" такава ?
Аватар
psyberpin

Мнениеот ChaoS » 18 Окт 2005, 12:03

Абе, хора!
Научете се нах-сетне да не се изказвате неподготвени!

Първо научете за какво става въпрос и после си вадете заключения!

Ааамаха! Тръгнали тука да ме поучават. Ами хубаво- давайте! Може и да сте прави.
Но ВЪОБЩЕ не ви личи да знаете ЗА КАКВО точно поучавате!

Хванете, прочетете статиите на сайта и темите във форума... Ако искате посетете и ОНОВА противно място в нета...

И чак ПОСЛЕ елате и оплювайте!

Ама и племе неразбрано!

!@#%&&*$@#%$&*_&*^&^&$@#@#!@_+*%$#$!@#$%^%@#&*&*(%^#$!":><?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот psyberpin » 18 Окт 2005, 13:34

OUL SONUF VAROSAGAI "GOHU"
сажаляжам искренно за твията неподготвенност и прибързани отклунения в изразяжането на намерения ,но може би това се дължи на това че си /както сам казваш /от някакво си там "ПЛЕМЕ НЕРАЗБРАНО"
Защото ,питам АЗ каде си бил през годините от 1996 на сам ....
боже би си членувал в IOT ?
може би си представлявал сигмент от BG секцията НИ извън страната?
А може би си чел или слушал напушените ти приятелчета ,от което си кондензирал голям процент неизвестност,предрасъдак и невежие ,
които си нарекал ХАОС ?
Но щом още од началото не си се досетил КОИ съм ,което те е подвело да жапочнеш да сипеш ъкъл и савети ,ОЗНАЧАВА само едно че се опитваш да се пробваш в непонятен за теб и опасен за същият свят,свят пълен изненади които ти предстои да бъдеш разкрит ,както и пддлата ти и безсилна душица...
и ако имаш нещо на раменете ,както и краиници под кръста то сега е момента да потвърдиш пред себеси че не си инвалид за какъвто се представяш wallk ,поне пред мен /защото като огледах форума е пълно велики и много ама много компетентни хора от твоят КРАИ/
ZAZAS ZAZAS NASATANATA ZAZAS
Аватар
psyberpin

Мнениеот ChaoS » 18 Окт 2005, 16:21

Май трябва да се извиня за дето избухнах.

А на теб Псайберпин, трябва да ти кажа да прочетеш постовете ми. Ще откриеш, че аз под хаос не разбирам това, което ти разбираш, или което който и да е друг разбира.

Не искам да си имам неприятности с когото и да било, нито исках да обидя когото и да било. Но по дяволите- за какво точно трябва да си плащаме? И какво трябв да си платим? Никой не може (няма право) да установява монопол над магическите практики и знанието. Идеята на ХаоС МагиятА е свободата. А ти явно си против горепосочената.

А и... Пиши по-бавно. На места не ти се разчита.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот ChaoS » 18 Окт 2005, 16:25

А да и... Какво за "пддлата" и "безсилна" моя душица?
Като ще си патя от грешките си, ще си патя.
Но не ти си този, който трябва да ми е съдник.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот psyberpin » 18 Окт 2005, 16:35

е виждаш ли че разбираш от дума ,но я приемаш за чиста монета!
живота/присъстието на индивида над земната повъхност/ не е пазарна икономика а оцеляване възоснова на лоялност към себеоддаденоста към идеалите,пороците и зависимустите си /които си е образувал въз основа на делението на СЕБЕ СИ от колективното БЕЗСЪЗНАТЕЛНО
Аватар
psyberpin

Мнениеот ChaoS » 18 Окт 2005, 19:06

Звучиш ми объркващо и полусвързано... Мерси, че ми даде думи над които да се замисля...

Да, прав си, че човек може да оцелее само ако отдели себе си като индивид и разбие оковите на стадното мислене...

Но стига толкова за сега, а? Отклонихме се твърде много от темата на форума.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот FireSun's Viking » 06 Авг 2006, 21:29

Марио написа:
some_spirit написа:Тъй като гледам всички дето сте се изказали в темата сте лунатици начело с Wizard - сигурно и той с танал хаотик. Все едно ми разправяте колко приятно било ходеното пеша до Луната и обратно на разходка. А сега за самата картинка дето била Хаос сферата аз като го гледам с този специалния черен цвят нещо разума ми казва че то не е много добро дори е враждебно настроене тя така е замислена картинката да изглежда. Та картинката с Хаос Сферата е по скоро боздуганчето на дявола закачена на една верига и той я развърта и нали се досещате кво прави раздава смърт. И връзката с дявола къде се вижда ами във двете групи стрелки едната нагоре другата група надолу насочена, вгледайте се внимателно това ако не е една от характеристиките на дявола с който толкова ни плашат аз съм трамвай.

МУХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХААХХАХАХ

Сега чета емата за първи път и продалжавам да се смея ... хахахаххаха
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот WandaBlenda » 06 Авг 2006, 21:54

И връзката с дявола къде се вижда ами във двете групи стрелки едната нагоре другата група надолу насочена, вгледайте се внимателно това ако не е една от характеристиките на дявола с който толкова ни плашат аз съм трамвай

Човече мисля че не си трамвай.Мисля че почти си го докарал до междупланетна совалка.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AZA » 11 Авг 2006, 23:47

ChaoS написа:Ще откриеш, че аз под хаос не разбирам това, което ти разбираш, или което който и да е друг разбира.

Дали ?:)
Guess who's back icon_eusa_dance
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 12 Авг 2006, 13:21

::ухилва се зъбато и се изплезва::
АЗАААААА!!!!!!
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS