Модератор: EliKarim
ZefaS написа:Звучи доста интересно, но все пак всички знаем, че вампове има.Това с момичетата ме изуми, а както гледам и тебе щом си се регестрирал за ни кажеш това.И все пак използвайте кирилица.
uika написа:Vsi4ki si mislim,4e vsa6tnost ubiici i vampiri ne sa6testvuvat!Za6toto ne iskame da poglednem istinata v o4ite.Strah ni e ot tova,koeto moje da nau4im.No te sa6testvuvat i tova ne e nikakva 6ega.Po princip tova sa mladi momi4eta,koito na vid izglejdat samo leko napregnati,no vatre6no samo te si znaqt koi sa.Dokazano e,4e no6tnite ubiistva sa namalqli 4asti4no,ot kakto e napraveno zaklinanie,koeto pri smartta na ednata ubiica da se rajda druga.Ot hilqdoletiq gi ima tezi momi4eta,makar 4e nikoi ne e 4uval za tqh.Sled magiqta,koqto e promenila sa6testvuvaneto na horata (magiq,koqto e napravila taka,4e da se rajdat ubiici)ni6to ne e taka,kakto e bilo predi.Znam kakvo si mislite i az si misleh taka,kogato mi razkazaha tova.Dokato ne vidqh tova s o4ite si.Jivotat mi se promeni.No6tem stavat neobqsnimi ne6ta,koito policiqta se opitva da prikrie.No az gi znam i vi gi kazvam.Vnimavaite v tamnoto,da ne vi uhapqt.No kakvo vi govorq sled kato pro4etete tova sami 6te go vidite.Dori v diskotekite licata,koito vijdame ne sa hora.Ne te sa polu hora,hora bez du6i.Ogledaite se,otvorete si o4ite i sami 6te vidite.
Който не иска да вярва-да не вярва , а колкото до това дали може да се разпознаят - има начини , но малко от тези демони не успяват да се скрият
Shadow Mage написа:some_spirit: Интересно ми е какво ще си помислиш ако например в продължение на седмица не можеш да станеш от леглото си без никаква причина ;)? Или просто със ставането си си толкова изцеден, че се чудиш спал ли си изобщо.
Определено не си падам никак по вампиризма (енергийния), но ти направо си просиш подобен тежък урок. Току виж след него неверието ти във съществуването на енергийни вампири силно е намаляло, ако не се е изпарило изцяло ;).
ZefaS написа:OMG!Това е чиста глупост, което казваш.Глупост и безрасъдство.Баща ми на моята възраст също се е занимавал с магия - с последовател на Кроули.Те го използваха-той печаташе книги сам на пишеща машина.Батко м тогава е бил роден но не и аз.И тези мръсни гадове така са г бил омагьосали, че едва не се е САМОУБИЛ.АЗ ДОРИ НЯМАШЕ ДА СЪМ РОДЕН.МАЙКА МИ ЩЕШЕ ДА Е ВДОВИЦА И СЕГА ТИ С ЦЯЛОТО СИ БЕЗРАСЪДСТВО ЗАЯВЯШ ДА ТИ НАПРАВЯТ НЯКВА ГАДНА МАГИЯ.И знаеш ли какво направи баща ми. Стана свещеник.НЕ ГОВОРИ БЕЗ ДА РАЗБИРАШ ИЛИ ВЪРВИ ПО ДЯВОЛИТЕ.