Убийците и тяхната задача

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот uika » 26 Сеп 2006, 21:24

Всички си мислим ,че всъщност убийци и вампири не съществуват!Защото не искаме да погледнем истината в очите.Страх ни е от това , което може да научим .Но те съществуват и това не е никаква шега.По принцип това са млади момичета , които изглеждат само леко напрегнати , но вътрешно само те си знаят кои са.Доказано е , че нощните убийства са намалели частично,откакто е направено заклинание при смъртта на едната убийца да се ражда друга.От хилядолетия ги има тези момичета,макар че никой не е чувал за тях.След магията,която е променила съществуването на хората(магия , която е направила така , че да се раждат убийци)нищо не е така , както е било преди.Знам какво си мислите и аз си мислех така , когато ми разказаха това.Докато не видях с очите си.Животът ми се промени.Нощем стават необясними неща , които полицията се опитва да прикрие.Но аз ги знам и ви ги казвам.Внимавайте в тъмното да не ви ухапят.Но какво ви говоря , след като прочетете това сами ще ги видите.Дори в дискотеките , лицата , които виждате не са на хора. Не , те са полухора , хора без души.Огледайте се , отворете си очите и сами ще видите.
Аватар
uika

Мнениеот kiko » 27 Сеп 2006, 05:55

здравей uika ,аз лично вярвам във вампири и убийци , всъщност какъв щеше да е света , ако нямаше убийци?Момичета , които да ни защитават от демоните бродещи по света аз лично мисля , че ако нямаше убийци щеше да се върне законът на джунглата "по-силният оцелява" icon_flowerface
Аватар
kiko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 27 Сеп 2006, 16:53

Може ли да загатнеш какво си видял ?
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот ZefaS » 27 Сеп 2006, 17:00

Звучи доста интересно, но все пак всички знаем, че вампове има.Това с момичетата ме изуми, а както гледам и тебе щом си се регестрирал за ни кажеш това.И все пак използвайте кирилица.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот some_spirit » 27 Сеп 2006, 17:13

ZefaS написа:Звучи доста интересно, но все пак всички знаем, че вампове има.Това с момичетата ме изуми, а както гледам и тебе щом си се регестрирал за ни кажеш това.И все пак използвайте кирилица.

опа аз не съм от тия всички дето знаели че вампири имало, било то истински или енергийни, щото нито едните ги има нито другите. И ви съветвам по-внимателно със зомбирането, имам предвид това с убийците, защото явно имате нужда да ви пратя на разходка в парка на чист въздух, както казваше един форумец.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Марио » 27 Сеп 2006, 18:21

uika написа:Vsi4ki si mislim,4e vsa6tnost ubiici i vampiri ne sa6testvuvat!Za6toto ne iskame da poglednem istinata v o4ite.Strah ni e ot tova,koeto moje da nau4im.No te sa6testvuvat i tova ne e nikakva 6ega.Po princip tova sa mladi momi4eta,koito na vid izglejdat samo leko napregnati,no vatre6no samo te si znaqt koi sa.Dokazano e,4e no6tnite ubiistva sa namalqli 4asti4no,ot kakto e napraveno zaklinanie,koeto pri smartta na ednata ubiica da se rajda druga.Ot hilqdoletiq gi ima tezi momi4eta,makar 4e nikoi ne e 4uval za tqh.Sled magiqta,koqto e promenila sa6testvuvaneto na horata (magiq,koqto e napravila taka,4e da se rajdat ubiici)ni6to ne e taka,kakto e bilo predi.Znam kakvo si mislite i az si misleh taka,kogato mi razkazaha tova.Dokato ne vidqh tova s o4ite si.Jivotat mi se promeni.No6tem stavat neobqsnimi ne6ta,koito policiqta se opitva da prikrie.No az gi znam i vi gi kazvam.Vnimavaite v tamnoto,da ne vi uhapqt.No kakvo vi govorq sled kato pro4etete tova sami 6te go vidite.Dori v diskotekite licata,koito vijdame ne sa hora.Ne te sa polu hora,hora bez du6i.Ogledaite se,otvorete si o4ite i sami 6te vidite.

Брато, кефиш ме icon_eusa_clap

Вече стана рядкост даже тук в този форум така да се разсмея от сърце :mrgreen:
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот ZefaS » 27 Сеп 2006, 19:01

sоме_spirit независмо от това в което вярваш енергиинте вампири си съществуват(omg не мога да повярвам че оспорваш това) а колкото до кръволоците от Ван Хелсинг и аз не вярвам в тях (но филма си е готин)
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот uika » 27 Сеп 2006, 19:51

Който не иска да вярва-да не вярва , а колкото до това дали може да се разпознаят - има начини , но малко от тези демони не успяват да се скрият
Аватар
uika

Мнениеот AMON RA » 27 Сеп 2006, 20:01

Има вампове ,които не иска да вярва коще на кой му пука . Аз знам че има.
И ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА нямам намерение да окьоравея докато разбера какво сте написали
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shadow Mage » 27 Сеп 2006, 23:16

some_spirit: Интересно ми е какво ще си помислиш ако например в продължение на седмица не можеш да станеш от леглото си без никаква причина ;)? Или просто със ставането си си толкова изцеден, че се чудиш спал ли си изобщо :).
Определено не си падам никак по вампиризма (енергийния), но ти направо си просиш подобен тежък урок. Току виж след него неверието ти във съществуването на енергийни вампири силно е намаляло, ако не се е изпарило изцяло ;).

Който не иска да вярва-да не вярва , а колкото до това дали може да се разпознаят - има начини , но малко от тези демони не успяват да се скрият

За кои демони имаш предвид :)?. Или някой е гледал твърде много "Бъфи" ;)?
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот uika » 28 Сеп 2006, 08:21

А това "Бъфи" е ........?Да ти кажа аз чета прекалено много книги и на много места ги определят като демони,защото убиват и са ПОЧТИ безсмъртни.
Аватар
uika

Мнениеот Cath » 28 Сеп 2006, 11:20

Добре, uika - защо просто не обясниш културно какъв опит си имал с тези демони, за да можем да придобием по ясна представа... защото лично на мен ми е любопитно.
един съвет от мен не използвай фрази от типа "аз чета прекалено много книги" в един явно сериозен контекст.
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот nordika » 28 Сеп 2006, 11:35

Абе аз тая статия не я разбрах много. Какво имаш предвид, че полицията нещо криела и нещо ставало у вас. Преди всичко трябва да знаеш, че един вампир нама сила в собствения ти дом ако не си го ПОКАНИЛ ЛИЧНО.
Аватар
nordika
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот some_spirit » 28 Сеп 2006, 11:50

Shadow Mage написа:some_spirit: Интересно ми е какво ще си помислиш ако например в продължение на седмица не можеш да станеш от леглото си без никаква причина ;)? Или просто със ставането си си толкова изцеден, че се чудиш спал ли си изобщо :).
Определено не си падам никак по вампиризма (енергийния), но ти направо си просиш подобен тежък урок. Току виж след него неверието ти във съществуването на енергийни вампири силно е намаляло, ако не се е изпарило изцяло ;).

Ами хайде да видим прося си урока, давай там не знам как ще го направиш я с някой ритуал я заклинания я с мисловна енергия давай да видиш че нищо няма да стане. Много съм любопитен тука само за такива неща си говорите ами айде някой можещ да ми направи нещо, щото видители на мен изобщо не ми пука щото аз от доста дълго време си имам разправийка с тези дето им ги наричате Богинята и там висшите сили , та като гледам все още не са успяли да ме асимилират, а пък те тези висшите сили не си играят като Вас да правят ритуали ами направо действат с енергийте си, така че смятам всеки разбра защо не ме е страх от глупостите ви.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот wicca » 28 Сеп 2006, 16:58

ако обичаш не се подигравай със сили,които не разбираш,както сам каза
Аватар
wicca

Мнениеот some_spirit » 28 Сеп 2006, 17:28

ами явно ти много ги разбираш, няма ли да ми демонстрираш какво можеш, защото Богинята е с теб и те подкрепяяя. И все пак не виждам някъде да съм написал че не разбирам енергийте.Ако имаш предвид отношението ми към така наречените ритуали, заклинания, баяния, уроки, още да продължавам ли да ето, тройна защита от огън ще ти пази психиката от слабоумие.

ЕТО отправям официално предизвикателство към всички тука от форума дето разбират от магия да ми направят нещо, щото всеки знае че още от много старо време примерно 5000г преди новата ера, хората са правели магии, ритуали по горе долу абсолютно същия начин както и вие си мислите че ги правите, аз никакъв напредък не виждам, защо ли е така, като гледам другите неща от живота ни са се развивали в някаква степен.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ZefaS » 28 Сеп 2006, 17:42

OMG!Това е чиста глупост, което казваш.Глупост и безрасъдство.Баща ми на моята възраст също се е занимавал с магия - с последовател на Кроули.Те го използваха-той печаташе книги сам на пишеща машина.Батко м тогава е бил роден но не и аз.И тези мръсни гадове така са г бил омагьосали, че едва не се е САМОУБИЛ.АЗ ДОРИ НЯМАШЕ ДА СЪМ РОДЕН.МАЙКА МИ ЩЕШЕ ДА Е ВДОВИЦА И СЕГА ТИ С ЦЯЛОТО СИ БЕЗРАСЪДСТВО ЗАЯВЯШ ДА ТИ НАПРАВЯТ НЯКВА ГАДНА МАГИЯ.И знаеш ли какво направи баща ми. Стана свещеник.НЕ ГОВОРИ БЕЗ ДА РАЗБИРАШ ИЛИ ВЪРВИ ПО ДЯВОЛИТЕ.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Марио » 28 Сеп 2006, 17:52

some_spirit, кефиш ме и ти laughing9

В тъжните моменти, нужно е само да ти прочета един пост и веднага ми вдигаш настроението :) Евала ;)

Zefas, и ти не си прав - не съди другите така лесно. Мислиш ли, че един човек, който ВЯРВА, че другите немогат да му направят нищо, колкото и да се опитваш да го "омагьосаш" ще стане нещо ??
Смехът е сила, която не е за подценяване:)

---

Колкото до вампирите, би ли те енергийни или не, никой неотрича съществуването им, просто ми става смешно от представата, която си изграждате сами за тях.
Всеки е енергиен вампир, независимо дали го осъзнава или не. Човек живее във взаимоотношения с всичко заобикалящо го - било то хора или не - енергийни взаимоотношение. Наречето го енергиен обмен, ако щете ;)
Когато сте сред приятели, не се ли чувствате щастливи и заредени и обратното, когато сте с неприятни за вас хора???
Познавам хора, домовете на които са изпълнение с цветя - просто разстенията разцъвтяват само в присъствието им. Също и хора, които вземат ли нещо в дома си - след няколко дни увяхва.
Представете си, ако искате света като една паяжина, като всяко едно нещо представлява една нижка от нея - всичко е свързано помежду си - това е.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот ZefaS » 28 Сеп 2006, 18:01

Извнете ако съм обдил някого, но това ми е особено болна тема.ДА.Вярвам, че могат да го омагьосат въпреки неговите убежденя.Това е въпрос на лична сила и дори може да не разбереш от каде ти е дошло.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот some_spirit » 28 Сеп 2006, 18:02

ZefaS написа:OMG!Това е чиста глупост, което казваш.Глупост и безрасъдство.Баща ми на моята възраст също се е занимавал с магия - с последовател на Кроули.Те го използваха-той печаташе книги сам на пишеща машина.Батко м тогава е бил роден но не и аз.И тези мръсни гадове така са г бил омагьосали, че едва не се е САМОУБИЛ.АЗ ДОРИ НЯМАШЕ ДА СЪМ РОДЕН.МАЙКА МИ ЩЕШЕ ДА Е ВДОВИЦА И СЕГА ТИ С ЦЯЛОТО СИ БЕЗРАСЪДСТВО ЗАЯВЯШ ДА ТИ НАПРАВЯТ НЯКВА ГАДНА МАГИЯ.И знаеш ли какво направи баща ми. Стана свещеник.НЕ ГОВОРИ БЕЗ ДА РАЗБИРАШ ИЛИ ВЪРВИ ПО ДЯВОЛИТЕ.

Извинявай че ще бъда още по-остър ама няма как. Сега виж като направи някой дадена магия, трябва тази Богинята да ми натресе нещо енергийно на главата ми, друг начин магията да стане няма. Примерно някой ми прави магия да ми се случи нещастие. Нали какво да е нещастие. И ето Богинята решава че може лесно да ми счупи крака ами как като се разхождам тя може да ми управлява тялото ми дори доста по-добре от мен и просто случайно аз ще стъпя накриво на някой бурдюр щото видители съм се заплеснал по нещо и счупването е готово. И в тоя дух тази Богиня може да направи с психиката на човек каквото си поиска в общия случай, от лека депресия до самоубийство.

Видях какво си написал (малко си изпреварил), хайди искам да ме омагьосат, искам да ме хипнотизират, искам самохипноза искам да има подсъзнание ама нямам и вие нямате, имате намеси от Богинята в главите ви, не разбирате какво е точно като мисъл но иначе го разбирате идеално, това е подсъзнанието.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор