FIGHT CLUB

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот B-L-O-T » 15 Яну 2007, 18:02

Гледам че дори и тез по-силните и изявени магове с много повече практика не могат да живеят физическия живот . Начинаещите окултисти веднага се хвърлят в астрала . Казвам - за да си силен и пълноценен ако щете , трябва да сте такива и в физическия живот . Било по-трудно да отвърнеш на някой с юмрук от колкото магия заради лоша карма и т.н. Че много по безопасно го чувстват всички вкъщи на топло да си седнеш , да се отпуснеш и да си правиш вмешателствата . Лесното ли ще търсим ? Индиректното ли ? Каляваме ли се от лесното ? Поклониците на кришна са ярък пример за нарочно измъчване . Как да сме пълноценни в физическия живот ? Просто да сме осъзнати ! Един добър начин е да се подложиш на физически и психически мъки . Физическите мъки водят до освобождаване на съзнанието . Мъжкия пол да каже как се чувства след като те пребият на улицата . Чувстваш се гадно , слаб , нищожен . . . Да де ама причината за това не е такава каквато я усещате , а просто сте загубили егото си . За момент сте достигнали дъното . Това е прекрасен момент а не гаден ! (това го пиша с няколко цели едната от тях е да се позичисти форума от глупави теми като някой тинейджър да иска съвет как да срази учителката си)
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот AryanSun » 15 Яну 2007, 18:10

Не бях гледал този филм преди,благодаря ти много,че ми го
препоръча.Идеята му ми се оказа доста близка...доста повече
отколкото очаквах.Героят на Едуард Нортън в определени отно
шения приличаше на мен.Припомни ми някои неща,които съм забра
вил,разбуди разни стари,подтиснати тенденции у мен.Това,за его
то,което казваш е така,лошото е,че моето няма тенденция да
спадне до 0,даже склонността му да расте е огромна.Какво да се
прави,гордо копеленце съм,но...казвал съм откъде идвам и накъ
де отивам.нема да се повтарям.А мъст сее муви.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор