Какво мислите..?

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот Mortisha » 25 Мар 2007, 01:16

Здравейте, Честита Пролет.
Изображение
:) Търсих навред из форума някой от онези ритуали, с които сама мога да проверя имам ли магия и на няколко места попаднах на онзи с капките олио върху вода. Мисля, че структурата олиото си е такава че както и да го капя върху водата, то не се разтваря ами си стои на капки на повърхноста на водата, тъй или иначе резултата е все : магия има :roll:
Аз самата, не бих се занимавала да правя магии над някой, например няма по-хубаво от една естествено породила се любовна искра между двама души, без да е плод на разни въздействия, и магии :))). Когато искам да помогна на някого, мога да му изпратя подкрепата си от разстояние, но това е друга тема, просто смятам, че Любовта си е най-силната Магия, най-могъщата енергия . Искам да кажа, че не съдя никого за нищо, казвам за себе си, че не обичам да се бъркам над волята на другите.
Обаче по съвсем друг начин гледам на защитата от подобни въздействия. Знае се че "парен, каша духа", затова търся удобен, лесен и ефективен метод с когото мога да проверя има ли , или няма подобно въздействие...До лятото на миналата година, бях по-спокойна, имах си муски от силни и добри ходжи правени навън, освен това усещах че това което правят наистина ми действа, например когато ми въздейства един от разстояние, а аз незнаех, че в този момент ми се въздейства,( четат се разни дови за мен) , 3 дни бях в нещо като транс,и след това се усещах като нова, и ми беше много леко icon_flowerface ..но сега няма да описвам. Този, който ми помогна, незнам как с Коран, но ми каза хубави неща за бъдещето ми, аз така по нашенски български обичай, малко скептична, затова се обърнах и към някои други такива за всеки случай , които също ми казаха тогава че не, магия няма и разни добри неща за напред...Даже още днес си нося няколко защитни муски;)
Обаче..У нас, с приятели отидох при една възрастна жена от любопитство, гледала...имам добре развита интуиция и не я харесах, беше стара и негативна, мърмореше си нещо под носа, уж че говори с някого, с Духов, държеше се дори малко враждебно, но познатите ми ме увериха, че просто такъв и бил стила, каза, че имам магия и къщата ми била пълна с магии, и ми се разкрещя като я попитах коя ми къща, защото аз съм дърво без корен човек и се местя често ;),така и неразбрах.Късмета ми бил заключен и каквото и да подхвана, с много труд ще довеждам нещата до край, и точно на края все ще се провалят. Излязох като изпита от това място. На моя приятелка пък каза, че баща и ще умре до края на годината, и тя по принцип много и вярваше, но аз я убедих,че не я харесвам защото усещам, че нещо не е наред и баща и и днес си е жив и здрав, дочака 2007мата. ;) Бабичката ми каза да и донеса катинар и 200 лева и ще ми оправи късмета , платих и тогава някакво капаро и повече не се върнах, човек винаги трябва да слуша интуицията си. След това в живота ми се случиха доста лоши събития, аз загубих близък, но понякога е просто Съдба и не бива за всичко да виним магиите, но понякога си мисля, че може би има нещо заради начина по който се чувствам подтисната , отпаднала духом и с ниска, нарушена енергетика, напрегната и страдам от безсъние, което за мен не е естествено тъй като съм жизнена и енергична, оптимистична по принцип, и искам да си възвърна вътрешната хармония.:) Незнам дали не си внушавам , онези ходжи вече са много далеч, а тук незнам на кого мога дасе доверя , има можещи и добри хора, но има и много шарлатани, затова ако имате някой полезен начин с който може човек да си провери сам , ще съм много благодарна да споделите, а сигурно ще бъде в помощ и на други.
Благодаря :)
angel13.gif
Аватар
Mortisha
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 25 Мар 2007, 14:16

Здрасти, Мортиша , одавна не сме те срещали тук в МГ.:wink:

[align=justify]Честно да ти кажа, докато четях поста ти си мислех дано не е платила нищо на онази бабичка.... ама не... както и да е. Не съм много сигурен, но мисля че и преди време четох тук подорен случай за някой който така си платил капаро, но така и не отишъл повече, точно поради същите причини за които ти ни казваш.[/align]

[align=justify]Виж има методи, които са такива, че все едно могат да се ползват от повечето хора - говоря ти за това как можеш да направиш диагностика на себе си дали имаш направена магия - но определено това с олиото не е най-ефикасния метод за това.[/align]

[align=justify]Не знам дали някой може да ти каже точно конкретен начин, по който сама може да можеш да определиш дали имаш магия. Това за мен не би могло да се провери от хора, които нямат предварителна подготовка и знания за това. Да имат опит и практика, за да бъдат точни в своето заключение.[/align]

[align=justify]Ако ме питаш дали имаш направена магия за това да ти се случват лоши неща или за нещо лошо насочено срещу теб - определено нямаш![/align]

[align=justify]Сега, някой ще кажат - ама как така го разбра?!? - ами разбрал съм го, и при това не ми е било необходимо да правя някакви специални ритуали! Тайната се крие в това, че имам знание за това. Например, как така ти разбираш, че тази бабичка те е лъгала, по такъв начин аз разбирам ти дали имаш магия (както и други неща, които ме интересуват :wink: ).[/align]
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Mortisha » 26 Мар 2007, 08:46

Здравей,Wizard !:)
Преди време му изгубих дирите на форума, не си спомням добре, но мисля, че имаше някакъв проблем и случайно докато се ровех из многото стари писма по пощата си открих адреса и много се зарадвах като видях, че акаунта ми още е активен icon_flowerface
Ако ме питаш дали имаш направена магия за това да ти се случват лоши неща или за нещо лошо насочено срещу теб - определено нямаш!
Това ми стига, благодаря ти :). Аз, пък знам че мога да се доверя на твоето вътрешно знаене и вече методики не ми трябват. :) Може би положението, което описах се дължи и на някои други фактори, но правя каквото мога, да променя.
Въобще темата за вътрешното знаене и интуицията е много интересна, даже сега чета книга за това, има неща, сериозни важни които ме вълнуват, но не ми се дава да зная и може би така трябва, но определено е мъдър помощник и безценен дар за всеки , който я притежава и цени, като се вслушва в нея. :)
Поздрави :)
Аватар
Mortisha
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 26 Мар 2007, 18:16

Така е, трябва да се вслушваме в интуицията си! Освен това, ако прибавим и малко окултно знание към нашата интуиция, e тогава вече си ставаме чисти ясновидци :wink:
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Mortisha » 26 Мар 2007, 21:58

Wizard написа:Така е, трябва да се вслушваме в интуицията си! Освен това, ако прибавим и малко окултно знание към нашата интуиция, e тогава вече си ставаме чисти ясновидци :wink:

Дай Боже всекиму! icon_eusa_dance Освен към ясновидство, или проскопия, проявявам интерес към телекинеза , но и за развитеието на някои психически способности си трябва най-малкото подходяща настройка и подходящо време, макар,че за телекинезата, макар да няма невъзможни неща, смятам,че са с предимство хора с по-голяма сила на волята, емоциите и мисълта., въобще с по-мощна психична сила, а моята си е по-мека,определено;)
Поздрави :)
Аватар
Mortisha
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот gaara the demon » 03 Ное 2007, 17:28

и аэ эапочвам да раэвивам энания эа телекинеэата,някой може ли да помогне?Wizard,има ли някакъв начин да провери човек дали има качества да изпълнява магии?Ако има-сподели :oops: щот мн ми трябва телекинеэа
Аватар
gaara the demon

Мнениеот Wizard » 03 Ное 2007, 23:10

Има начин и той е само ЕДИН: започни да правиш магия и след това наблюдавай резултата!
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор