Аз самата, не бих се занимавала да правя магии над някой, например няма по-хубаво от една естествено породила се любовна искра между двама души, без да е плод на разни въздействия, и магии

Обаче по съвсем друг начин гледам на защитата от подобни въздействия. Знае се че "парен, каша духа", затова търся удобен, лесен и ефективен метод с когото мога да проверя има ли , или няма подобно въздействие...До лятото на миналата година, бях по-спокойна, имах си муски от силни и добри ходжи правени навън, освен това усещах че това което правят наистина ми действа, например когато ми въздейства един от разстояние, а аз незнаех, че в този момент ми се въздейства,( четат се разни дови за мен) , 3 дни бях в нещо като транс,и след това се усещах като нова, и ми беше много леко

Обаче..У нас, с приятели отидох при една възрастна жена от любопитство, гледала...имам добре развита интуиция и не я харесах, беше стара и негативна, мърмореше си нещо под носа, уж че говори с някого, с Духов, държеше се дори малко враждебно, но познатите ми ме увериха, че просто такъв и бил стила, каза, че имам магия и къщата ми била пълна с магии, и ми се разкрещя като я попитах коя ми къща, защото аз съм дърво без корен човек и се местя често ;),така и неразбрах.Късмета ми бил заключен и каквото и да подхвана, с много труд ще довеждам нещата до край, и точно на края все ще се провалят. Излязох като изпита от това място. На моя приятелка пък каза, че баща и ще умре до края на годината, и тя по принцип много и вярваше, но аз я убедих,че не я харесвам защото усещам, че нещо не е наред и баща и и днес си е жив и здрав, дочака 2007мата. ;) Бабичката ми каза да и донеса катинар и 200 лева и ще ми оправи късмета , платих и тогава някакво капаро и повече не се върнах, човек винаги трябва да слуша интуицията си. След това в живота ми се случиха доста лоши събития, аз загубих близък, но понякога е просто Съдба и не бива за всичко да виним магиите, но понякога си мисля, че може би има нещо заради начина по който се чувствам подтисната , отпаднала духом и с ниска, нарушена енергетика, напрегната и страдам от безсъние, което за мен не е естествено тъй като съм жизнена и енергична, оптимистична по принцип, и искам да си възвърна вътрешната хармония.

Благодаря