Странно защо, но този аватар ми е познат

, дали и собственикът му също? Както и да е... Да, календара на маите свършва, що годе в близкото бъдеще. Но това защо трябва да значи краят на света. Пък и да е краят, на колко края и краища се нагледахме... 1999 - слънчевото затъмнение; 2000 - мормоните си бяха харесали цифрата (и също така 1914 и 1948); 2002 - е това не знам защо, видях го във един доста известен всекидневник; 2007 - това пак някой ми беше казал, мисля че пак беше измислица на някоя секта. Също така да не забравяме и 1666 година, католиците вдигнаха голям шум тогава. (Като споменах мормони, няма да се учудя ако утре дойде някой да ме полива със светена вода и да гони "дявола" от мене.) Значи, слънцето се прогнозира, ще се избухне след няколко милиарда години, тогава може и да имаме късмет за край на света, естествено ако някоя комета или астероид не ни затрие дотогава, но и това е малко вероятно. Е, може да дойдат и двукраки зелени гадинки и да ни затрият или пък да ни научат на световен мир. Да не забравяме вероятностите, Джийзъс Алмайти (доста проблемно хлапе беше) да дойде за второ пришествие. Може пък и някой демон или дури някой от духовете на един индивид (да не му споменавам името) да ни посети и да ни затрие.

. Предполагам, че на мазохистите и "изпадналите в дълбока депресия чувствително хорица" това може и да им хареса, иначе останалите хора ще бягат насам- натам и ще пищят като луди, но нека погледнем от добрата страна, все пак има само един край

. Коя версия изпуснах... в момента не се сещам за нещо друго, но като се досетя бих го добавил

.
В допълнение към това... ние не живеем точно в 2007 година. Броим годините от раждането на Исус, но той се е родил преди 2007 годни +- 10. Значи сега сме някъде между 1997 и 2017. Още повече, тази материя, върху която стъпваме всеки ден съществува от няколко милиарда години, като допълним и че материята не е точно материя... В смисъл, квантовата физика има много интересна идея, че ние и всичко останало сме емоции и мисли, подредени по определен ред и променени от същите тези мисли и емоции... с две думи, поражда идеята за хаотична вселена. (Споменах ли "теория на хаоса"?)....
Честно да ти кажа, в 5 сутринта направо ми идват гениални идеи

, но... Има две възможности: да има утре или да няма утре, независимо кой календар кога свършва, кой какво е написал и кой в какво вярва. Тези възможности се допълват със: за едни може да има утре, за други може да няма; да има утре за всички или да няма утре за всички. И това отново ще бъде обобщен отговор, цялостният такъв би бил прекалено комплексен за просто описване.
Тук е място за много мъдра мисъл...