Възмездие????

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот runner413 » 03 Сеп 2007, 21:42

Значи сега е момента да питам дали аз имам магия.Бях на 6 години когато влязох в болницата от един "обикновен" апандисит(поне така се изрази лекарят).Направиха ми операция вместо да се оправя получих чернодробен абцес , уголемяване на черния дроб , преплитане на червата , илиус и всичко това само заради един лекар който решил да ме оперира пиян.И така де след това лежах около 2 месеца в една клиника в софия.От тогава всяка година влизам в болницата.Най-забавното е че преди около 3 години прибирах се към унас и видях същият този лекар; е блъсна го кола и водача на автомобила не спря а аз стоях и гледах как се гърчи на асфалта.Това ми доставяше удоволствие и исках той да умре.В крайна сметка той оживя но сега е длъжен да работи само на бюро защото линеиката се забавила твърде много и получил някакво увреждане на едната ръка.
така имам няколко въпроса:
1-Имам ли магия?
2-трябва ли да се чувствам виновен че не се обадих на Бърза помощ когато човека беше блъснат от колата.
3-смятате ли че това което му се случи може да се приеме като отмъщение?
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот demonic » 04 Сеп 2007, 04:38

1-во не ми се вярва това да е магия има много хора с такива заболявания,ти имаш ли предположение ако е магия кой ти я е направил,но пак аз не мисля че е

2-роти си знаеш как да се чувстваш,ако чувстваш вина значи е трябвало да се обадиш

3-то би могло ако омразата ти към него е била прекалено голяма е възможно ти да си го предизвикал,защото когато човек испитва силна ярост и омраза е способен на всичко (личен опит)

Но едно съветче: не съжаляваи за каквото и да било защото то е в миналото и не можеш да го върнеш !!!
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот FireSun's Viking » 04 Сеп 2007, 06:07

Азанде биха казали, че над теб тегне магия ....
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 04 Сеп 2007, 06:36

Задаваш въпроси към нас които всъщност са към теб и отговора също ти трябва да дадеш . Най-верният отговор е твоят .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот runner413 » 04 Сеп 2007, 08:58

1-во не ми се вярва това да е магия има много хора с такива заболявания,ти имаш ли предположение ако е магия кой ти я е направил,но пак аз не мисля че е

Ами където живее баба ми в двора има две къщи едната е неината а другата е на брат и.А жената на брат и непрекъснато водила в къщата разни ходжи , гледачки и всякакви такива хора който се занимават с магия.Когато съм бил малък имало период от време когато родителите ми са претърпели няколко катастрофи почти една след друга.Тогава брат ми намерил в колата скрита някаква топка коса в която имало някаква фигурка изработена мисля че от олово.Затова се усъмних че може да е магия.
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот MrFaust » 04 Сеп 2007, 09:15

Мдааам ... колелото се върти все пак ... За това дали имаш магия направена - не мисля , все пак самия ти казваш "и всичко това само заради един лекар който решил да ме оперира пиян" , важното е да не започнеш да вярваш че над тебе тегне някаква прокоба , тъй като най-много да предизвикаш събитията ... Дали си виновен ... хм , отговорът тук е като монета , има две лица ( че и трета - кант ) ... Ти как се чувстваш , изпитваш ли вина ? Може и да си го предизвикал , наистина ако силно си го желал , но това не би трябвало да те кара да се чувстваш виновен , тъй като силно си го желал , а човек не бива да съжелява за желанията си , колкото и пагубни да са , защото са породени от емоциите му , а емоциите са това което ни оределя като хора все пак - най-човешкото у човека ... От друга страна е моралният въпрос на проблема , че като човек с гражданско-обществено самосъзнание , би следвало да повикаш Бърза Помощ и да се опиташ да помогнеш , но тук въпроса вече опира до идейното възприемане на ситуацията ... И накрая - отмъщение - това е силно личен въпрос , ако ти го чувстваш така , значи е такова ... Най-накратко казано вгледай се в себе си и ще откриеш отговорите , които търсиш ...

с уважение : MrFaust
In hoc signo vinces
Аватар
MrFaust
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 04 Сеп 2007, 09:25

Аз не изпитвам никаква вина(може би повечето хора щяха да се чувстват виновни но аз не).Радвам се че ще прекара остатъка от "кариерата" си зад някакво бюро с полу-парализирана ръка , защото повече няма да навреди на никого(аз не съм бил първият когото е оперирал пиян и сигурно не съм бил последният).Така че по втория въпрос открих отговора -не се чувствам виновен и няма да се чувствам така.Но останаха другите два.
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот maluL » 04 Сеп 2007, 09:59

За мен омразата не е решение и определено знам , че най- трудно човек се учи да прощава !
Аватар
maluL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот archangel_metatron » 04 Сеп 2007, 14:31

Незнам дали имаш магия но определено доктора кармата не го е подминала, може всичките неприятности които си имал в детството ад са били по негово невнимание все пак нашите лекари са известни с грешките си отколкото с успехите си. Тъй че е напулно вазможно заради неговата грешка която малко или много е сасипала живота ти а можеби и на други хора сега кармата да му налага наказанието което си е заслужил. По отношение на магия никога не е излишно човек да си проверява от време на време с нищо няма да навреди.
Cogito ergo summe
Аватар
archangel_metatron
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот mucyto » 10 Окт 2007, 09:33

Кукла обвита със коса?Това може да е някаква магия!Но не знам това за доктора!Хм.Мисля че и магията има пръст в това! :?
Аватар
mucyto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Eleonora » 13 Окт 2007, 23:02

Доколкото знам това може да е магия(косата и фигурата), но знам, че се разваля като сложиш яйце под леглото си за една нощ(или докато спиш) в съд(който не е от метал), като долееш вода(приблизително два пъти колкото яйцето). Когато се събудиш вземаш съда и го изливаш в река или където ще се оттече - примерно в тоалетната. Добре е да не се изсипва около теб и домът ти. Изсипваш го с прогонващи думи, каквито избереш, стига да означават изгонване. Примерно "Изчезни завинаги"; "Никога не се връщай; "Иди в нищото" и т.н. Здраве и успех!
Аватар
Eleonora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот darkone66 » 14 Окт 2007, 15:39

Защо пък точно яице?
Аватар
darkone66

Мнениеот Eleonora » 14 Окт 2007, 19:08

darkone66 написа:Защо пък точно яице?

нямам представа! Така ми го казаха, когато аз имах такова снопче коса пред къщи и аз така се оправих... Само затова си позволявам да кажа.
Аватар
Eleonora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот BeLLe » 14 Окт 2007, 22:32

а с яйцето какво правиш слвд, като изхвърлиш водата?
Dare to Dream...
Аватар
BeLLe
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Eleonora » 15 Окт 2007, 06:35

Не само водата, изхвърляш цялото съдържание на буркана. Ако е имало магия, трябва съдържанието на буркана да е побеляло (яйцето с водата), а ако нямаш - остава си същият цват като на яйце във вода.
Аватар
Eleonora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 15 Окт 2007, 09:30

А преди това дали нетрябва да се направи някакъв ритуал на водата и яицето , или направо наливаш водата слагаш яицето и готово?!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Eleonora » 16 Окт 2007, 09:44

Ако мислиш, че има значение за теб можеш да си направиш нещо специално, но не бива да сипваш нищо допълнително в съда, яйцето или водата, за да не стане някаква химична реакция. Лично аз първо сложих яйцето (само че истинско, селско яйце) в един буркан (добре измит и изсушен), после налях водата (ако я наливаш директно от чешмата или от много високо течността със сигурност ще побелее, така че трябва да се налее внимателно). Тъй като бях любопитна за резултата, направих същото нещо на близките ми. След това си легнах. На сутринта открих, че само моето яйце беше побеляло, а техните си бяха нормални. Изсипването го направих в тоалетна на заведение за всеки случай. Казва се, че яйцето поема магията и тя се заключва в него(незнам защо).А ако си е нормално яйцето, значи нямаш магия и няма нужда да правиш нищо специално и преди и след ритуала, освен евентуално да си носиш талисманче. Тази година пак си правих това, но яйцето си беше нормално.
Аватар
Eleonora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 16 Окт 2007, 10:27

Значи ако имам магия черупката на яицето трябва да побелее?
Аватар
runner413
Модератор

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор