Превод на предсказанието на маите.

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот Sylar » 10 Юли 2009, 13:37

Докато се ровех из нета попаднах на това,незнам колко е достоверно,но е интересно и е хубаво да се замислите над него.
“ 2012 ПРЕДСКАЗАНИЕТО НА МАИТЕ”
записано в 683г. Сл. Хр.

“ О земний човеко,
В навечерието на 3-то хилядолетие, Деветимата Господари на Времето, са на разположение за да ти опишат човека на Новата Ера.
Петият свят на Шестата Ера,тази на Мисълта, няма да допусне друго човечество, освен Галактическото.
Няма повече време, изчерпа се , за да можеш да се учиш на тази планета. Време е да преминеш в четвъртото измерение. Само избраните ще доживеят до Новата Ера на Мир и Универсално братство. Нито една религия, нама да преживее, всички ще изчезнат. Пътят към братството беше насилен от лъжата, която си ти човече. Новото същество ще бъде цялостно от вътре и от вънка, отразявайки и вибрирайки благоприятните космически енергии, които ще идват от Хунабку - Центърът на Галактиката - Единственият Бог на Интергалактическата Федерация.
Твоят свят човече, никога не е свършвал, както винаги си мислел, защото не съществува светът, а съществува Временният Цикъл, през който преминава съзнанието. Християнският Цикъл вече изпълни предназначението си и сега ще отстъпи масто на Пълният Екоменски Цикъл на Светлината. Новата Раса ще бъде галактическа и ще разменя информация с останалите обитатели на космоса. Затова, трябва да вникнеш в истинските Мистерии на Смърта и Живота и за целта трябва да се пренастроиш /калибрираш/ чрез свещенния календар на 13-те Луни и да оставиш Грегориянският календар. Новото човечество ще ползва нов календар и ще е човечество на мир и братство.
Калибрирането ще се извърши чрез Тцолкин - Новият Галактически Календар на маите, който на първо време може да бъде на 13-те луни, от 28 дни всеки месец. Новата Ера няма вече да е Слънчева, а ще бъде Лунна, имайки като център на Новото Хилядолетие Жената, Майката, Земята, или с др. думи разбирането за света на маите. Това ще бъде новото пространство - на Жената, един по-спокоен и чувствен свят.
Ще преживееш моменти на Последният (страшният) Съд преди да достигнеш новият цикъл, който ще започне на 21 декември 2012 година от Грегориянския календар. Преди това, земята и легионите на воините на маите, ще прочистят планетата от низки духове и всякакъв боклук, оставен от хората. Всички които ще се сверят с Новия календар, трябва да помогнат за това, с мисловно концентриране и Ново съзнание. Не трябва да имаш страх, защото той няма да ти помогне. Трябва да развиеш мисълта си в четвъртото Измерение и Шестото Космическо Съзнание. Ние Господарите на Времето, ще се върнем да ти помогнем, но основната помощ, трябва да дойде от теб самия.
Много ще загубят живота си напразно, защото не са живели чисто и духовно. В Новия Свят няма да има място за Материалното. Това което виждаш днес човече, е чиста илюзия, затова ще трябва да преминеш през агонията на краят на Големият Кръг (Голямото Колело). Външната промяна ще настъпи само след вътрешна промяна.Пречистването ще настъпи и много ще загубят жизнените си сили, защото са поставяли на пиедестал материялният успех. Ние Господарите на Времето, също сме Господари на Ноща, натоварени с мисията да вземем със себе си тези, които не са калибрирани с новия календар и ги отвeдем в местата на Вечен Мрак или на друга планета, още повече изостанала, отколкото тази на която живеете , о земни люде. Трябва да си нагодиш мисълта за Реалното Време, само така ще достигнеш до Четвъртото Измерение. Математиката на маите е от Четвърто Измерение и ще отвори вратите на разбирането на космическите числа.Времето на космическото мислене вече идва. Ти човеко, е време да си дадеш сметка, че Времето е Мисловно, а пространството физическо. Ако календарът е за да отбелязва Времето, следва , че е калибратор на Мисълта. Ако приемеш календарът на 13-те Луни - този на Реалното Космическо Време, всичко ще бъде по-просто. Вратата към Петият Свят ще се отвори за теб и ще получиш помощ от Пакал Вотан ( Върховният Жрец), но трябва да си помогнеш преди всичко сам, за да достигнеш до Новото Време. Вратата към Петия Свят ще се отвори между 1997 и 1998 , входът към Четвъртото Измерение.Там ти ще влезеш само в случай, че се откажеш от фалшивият календар (грегориянскя, бел. на преводача), тъй като той не отчита космическото време, нито каквото и да е време. Настрой си мисълта за Големият Цикъл от 26000 години , когато Земята преминава през целият зодиакален кръг, докато ти човече, замърсяваше и унищожаваше Земята. Внимавай , тя може и да те елиминира, ако продължаваш да замърсяваш биосферата й, както правиш от много време.
Ще има големи кризи в световните институции. До 2012 год ще изчезнат парите и големите фирми ще се провалят и фалират за винаги. Земята вече е навлязла в Четвъртото измерение и ако ти не я съпровождаш в този кръг, ще изчезнеш. Планетата ще изхвърли този, който не изпълни космическата съдба. Тя няма да ти прости , ако не достигнеш до космическо прозрение. Предзнаменованията вече пристигат: катаклизми, земетресения, нелечими болести, смъртоносни вируси. Затова земни човеко, повдигни твоята честота до Четвъртото измерение, на честота 13:260 на календара Тцолкин, 13 месеца, 260 “кин” или “соис”, галактическият отрязък (фракция). Тази е твоята възможност да си прочистиш къщата и да направиш така, че мисълта ти да вибрира на честотата на Галактиката и на Природата.
Предсказанието е в сила от 1993, но изпълнението му е бавно. Очаква се умиротворяване на света между 1996 и 1997, когато ще се установи новата духовност - Нов Галактическо-Земен Спиритуализъм. Ако има коопериране от твоя страна, ще успееш да получиш отново твоите свръхвъзможности, които за заспали до този момент, поради твоят ламтеж за печалба и твоята глупост.
Земни човеко, това е границата на Истината, достатъчно е да вибрираш на честотата на Тцолкин 13:20, 13 магически числа и 20-те свещенни знака. Времето лети човеко, ти тичаше толкова много за да печелиш пари, сега ще трябва да тичаш още повече, за да спасиш планетата и собственият си живот.
Според Кода К (предсказанието) едно звездно мистериодно тяло се приближава към земята преди да настъпи 2012 година. Това небесно тяло ще заблуди и най знаещите астрономи. Накои от тях ще помислят, че това е една огромна комета, други пък, че това са космически обекти. То ще премине много близко до Земята и ще предизвика големи неприятности на жителите й. Задачата му е да пречисти планетатаот нечистотията - човешка и нечовешка.
Тези които не са калибрирани на честотата 13:20 може да бъдат изхвърлени от нея и да отидат да живеят на това небесно тяло, което е още по-изостанало от Земята. То ще предизвика земетресения, ще се събудят заспали вулкани, злини ще нападнат континентите, Земята ще трепери, ще изчезнат територии и здания ще се разрушат. Това тяло, няма да може да бъде избягнато, защото траекторията му е предначертана и не може да бъде променена. Страшният Съд няма да ни изпрати известие за часа в който ще се случи. Всички трябва да молят Земята за прошка за действията си против природата.
Но въпреки това, тези които не са калибрирани с Тцолкин, няма да се спасят. След преминаването на тялото на земята ще настъпи един период на мир и хармония. Преди това обаче, ще се случат много нещастия.Очакват се радикални промени, преди настъпването на Новото Време.
Новото време ще бъде краят на Ерата на Сляпата Вяра и различните вярвания , и началото на Ерата на Знанието и Познанието. Ерата Итца не ще бъде повече Ера на Илюзията и всички ще станат маи, защото да бъдеш мая нямя да означава една раса или цвят на кожата, а ще означава да имаш любов в сърцето си и в духът си. Слънчевата култура мая ще разцъфне отново за облагоденстване на човечеството. Цикълът на тъмнината вече приключи и ще дойде Ерата на Итца и всички трябва да тръгнат по пътя на Космическата Светлина, ако искат да продължат като мислещ вид. Човешката раса ще трябва да търси пътя на посвещението на Земята и на Небето; сама по този начин ще може да достигне до просветлението на Големият Дух.
Реинкарнираните Учители на Новата Ера, молят свещенния чавешки вид да се събуди за Голямата си Съдба- като синове и дъщери на Космическата светлина.
Хунабку ще блещука като светулка и ще прониже човешките чакри, за да направи от всеки човек едно същество, което да е от вечна светлина.
О земни човеко, трябва да се синхронизираш с мисълта на Пернатата Змия, защото времето изтича и няма да имаш друга възможност за да се покаеш, ако не следваш космическата истина - Натуралното Време. По този начин също като кондора, който лети в кръг и по начин все напред без да гледа на зад, един Планетен Кин (планетен човек), когато достигне до магнитната врата на Кукулкан, няма да може повече да се върне назад, трябвайки да остане там завинаги в Жилището на Кораба Земя.
Корабът има 5 жилища (нива), като достъпът до тях е чрез спиралният път на Магическото Създаване. Родени в Хунабку, 20-те слънчеви племена на Планетарния Кин ще се появят отново на космическия Кораб Зема. Покровителят на изкуствата Симио ще ги научи, както и земните хора, на магията на Тринадесетте Луни, магията която ще води Корабът Земя след изхода й от 2012 година.
Пътуването на корабът Земя и галактическото й изстрелване са в резултат влиянието на Луната, което започва от 2012 г и земните същества ще станат галактически същества.
Корабът Земя е изграден от 5 жилища , едно за всяка посока (шак), въздействайки винаги заедно на генератора на Омагьосаното време.: Червеното Жилище на изток, Бялото на север, Жълтото на юг, Синьото на запад и Зеленото жилище - центъра, Шакът който е най важен. Във всяко жилище се влиза през 4 врати, както в храмът на Кукулкан.
По този начин, ти земни човеко имаш 4 врати за да влезеш в Четвъртото измерение : Червеният Магнитен вход ще отвори Източният квадрант; белият вход - Северният квадрант; Синият вход - този на Запада и Жълтият вход - Южния квадрант на Галактическото жилище.
Трябва да се калибрираш с Тцолкин , само по този начин ще се върнат 20-те слънчеви племена, следвайки Тринадесетте Луни, чрез корабът на Времето Земя, защото изминаха 26000 години, откакто Корабът Земя влезе във своето време на създаване, това на Първичният Дракон, който сееше дълбоко, чак до дълбините на Земята, слагайки основите на човешкото пътуване. Драконът е проникнал през Червеното Жилище на изтокът, което е раждането на слънцето.
След това могъщи вълни от светлина бяха повикани: първо 13-те века на Слънчевата Вълна на Дракона, последвани от 13 века на Слънчевата Вълна на Магьосника. Когато все още по-голямата част от земята била покрита с лед, Драконът, подхранвайки я цялата, предостави място на Света вътре във Вълната на Светлината на раждането. Всичко на Земята започнало да расте от Червеното Жилище на Изтока. След туй Магьосникът донесъл познанието, отваряйки 3-тата Магнитна Врата на Магическата Светлина и дал лечението на всички болести чрез ръцете. След това бе повикана светлината на Световният огън, за да могат всички да познаят изворът на живителната топлина. Въпреки че земята е била все още покрита с ледена покривка, с идването на Вълната на Светлината на Слънцето завършило създаването на Източното Жилище. Петдесит и два века на Първично Омагьосване се изминали.
О земни човеко, така бил направен Светът, твоят дом. След като получи познанието от Мага, настъпва часа за преминаването през Северното Жилище - блестящо с аурата на изгрева, за да завърши пътуването през Ледената Ера. Корабът Земя трябваше да пропътува до Галактическия Север и тук пристигна в Жилището на Оттатък /През/. Приготвяйки се за преминаване през Небесния Проход , първо повика Петата Омагьосана Вълна от Безкрайното Пространство, където всички Планетарни Кин били свободни да разузнават и се срещна с Хващача на Светове- Безсмъртно Същество, пътник , както в Царството на Мъртвите, така и в Царството на Пространството. И така бяха създадени Пространството и Смъртта, и след това по малко от всичко.
Още от създаването на Земята, представено от Симио, Планетарните Кин, живеели, практикувайки магията на 13-те Луни, защото те са наследници на 20-те Слънчеви племена и живеели според слънчево-лунната честота 13:20. Това е фундамента на цикълат на Земният Кораб на Времето. Ако 13-те Луни и 20-те Слънчеви племена, образувани от Тцолкин, живееха в хармония, ще има поддържане на орбитата около Слънцето на Корабът на Земното Време. Когата дойде времето в което Планетарните Кин ще завършат генезиса на Луната, би трябвало да получат Селата(печатите) за Ментална Експанзия на честота 13:260, отговаряща на Централното Земно Жилище на Магията, територия на Белия Шаг.
В дълбокото пространство между Генезиса на Земята и принципът на Генезиса на Луната, имаше узурпация на властта, една уловка беше подготвена от Юпитер и Сатурн. Магията на сегашният момент на Кораба Време Земя се приближава до края на 26000 година на тази узурпация или с други думи времето в което Земята преминава през целия зодиак. Какво се е случило? Една планета била унищожена: Малдек, петата от Слънцето , днес известна като пояс от астероиди. Нейната история се е изгубила. Части обаче от нейната магия продължават да се намират на позиция на орбитата на тази плането Малдек.
От друга страна една катастрофа също така се е случила на Марс, четвъртата поред планета от Слънцето. Енергията която е движила Малдек и Марс, била изсмукана и узурпирана от Юпитер, шестата планета, контролирана от Сатурн, седмата планета. Изпълнени с ревност поради нарастване на властта на Планетарните Кин, която те ще получат, в случай че влязат на честота 13:260, силите на Юпитер и Сатурн, заговорничат против тази власт, която Земата ще получи, в случай че се свърже с Уран , осмата планета. Тъй както земята е 3-та от Слънцето, така и Уран е 3-та от Галактиката. Заедно Земята и Уран подържат орбитално равновесие на системата на Слънцето. Двете имат 2 планетарни орбити от всяка страна.
Юпитер и Сатурн продължили да подържат властта на Малдек и Марс, докато тунелът на времето между Земята и Уран се затварял завинаги. Единствено честотата 13:260 на Кораба Време Земя, би могъл да възстанови връзката между тях. В оня критичен момент , вместо на честота 12:260, съхраняваща се в Кристалното Ядро на Земята, Галактичните Кин, получили честота 12:60, една тъмна власт, каято осъдила Земята в историческо време на войни, завоевания, атомна бомба, чуми, замърсяване, смъртоносни болести, изчезване на флора, фауна и хаос.
Обещанието за магия на Галактическото Време, било откраднато от Планетарните Кин. Целта на честотата 12:60, е да изтрие паметта на генезиса /създаването/ на Симио. По отношение на Планетарните Кин, мъже и жени, еднакви в своите възможностти за магии, които живеели в хармония със своите 13 Луни, изгубили една от своите Луни, раздробена като допълнителни дни към календара от 12 месеца. Трансформирането на 13-те Луни в 12, било отчетено като победа от самозваните жреци /религиозните водачи/, хипнотизирани от комбинираната власт на Сатурн и Юпитер, една планета на която са нужни 12 години за да изпълни цикълът си на завъртане около Слънцето, а на двете са им необходими 60 години за да застанат на една линия (равностоене).
И така 12 Луни, по 5 жилища е равно на 60: една 6 част от един кръг от 360 градуса. Разликата между 12-5=7 . Затова жреците в антична Вавилония обезсилили силата на 13-те Луни / календара Тцолкин/, сменяйки го с мистичната сила на 7. И понеже силата на 13 била намалена с 1 единица, а в замяна на това силата 20 се увеличила(3 пъти) на 60, има едно привидно увеличаване на общата сила, и всичко това в 3 измерения, където се намират затворени Планетарните Кин.
С изчезването на 13-те Луни, магията на Времето на Четвъртото Измерение се превърнала в собственотст изключително на жреците. Създавали се правителства и религии, само за да държат затворени вън от четвъртото Измерение Галактичните Кин. По-чувствителните, които успели да преминат в четвъртото Измерение били асимилирани от правителства или религии, или унищожени. В момента в който честотата 12:60 от третото измерение останала в историята завинаги, Планетарните Кин изостанали от Кораба Земя Време, който работел на честота 13:20. В течение на времето само Мезоамерика, далеч от жреците на Вавилон, подържала календара Тцолкин на 13-те Луни благодарение на жреците на маите, които също така запазили паметта на Венера, изходна врата на Звездния полет на Генезиса на Луната. Обаче преди 500 години, жреци (разбирай католически попове) и воини (испанските конквистадори) носители на честотата 12:60 разрушили всичко , което било на маите, както на познанието така и на паметта за пропорцията 13:20. След това мисията на Кораба Време Земя замряла. И с победата на честотата 12:60 е възможно да се движи времето. В замяна на това предложили материално богатство и конфорт на Планетарните Кин, дефинирайки следната лема :”времето е пари”. Историята с всеки изминал момент се отдалечава от истината, защото всичко и всякога е било в дисхармония с Кораба Време Зема, заради честотните изкривявания.
Приготви се земни човеко, времето на Четвъртото измерение ще стане реално , изстрелвайки (разширявайки) се едновременно във всички посоки, винаги в сегашно време!"Пък ако имате време и желание и вие можете да постнете нещо интересно в тази насока.
Аватар
Sylar
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 31
Регистриран на: 16 Дек 2008, 20:41

Назад към В казана на Вещицата

  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 2 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 2 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта