Как да разпознаем менте маговете в МГ?

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот Wizard » 13 Авг 2009, 20:17

ИСКАМ ДА ПРЕДУПРЕДЯ ВСИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ НА MagicGateBg!!!

Получавам вече за пореден път съобщения, че се ПЛАЩАТ ЛУДИ пари за неща, които ИЗОБЩО НЕ биха СТРУВАЛИ толкова пари, дори и да се борави с енергията Ви!!!

Определено тук има ПОТРЕБИТЕЛИ, КОИТО СЕ ИЗЯВЯВАТ като гуро и с това дават ЛЪЖЛИВО за себе си самоопределение на това КОЛКО СА наясно с правенето и развалянето на МАГИЯ!!!

НА ТЕЗИ ОТ ВАС, КОИТО ИМАТ НАМЕРЕНИЕ ДА ПОЛЗВАТ УСЛУГИТЕ НА МАГОВЕ, членове на magicgatebg.com - форуми - ИСКАМ ДА ВИ СЪОБЩЯ НАЙ-ОТГОВОРНО,

ЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ДОВЕРИТЕ НА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА ФОРУМА, ТЪЙ КАТО ТЕ САМИТЕ СА ОЩЕ УЧЕЩИ СЕ - НАПРИМЕР БЛОТ ... за другите може би ще ги обявя в следващ поуст!

Освен моя милост, Рейн, Немезиус, Дамнеменеус, ЕлиКарим (още 2-3-ма практици) ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА РАЗЧИТАТЕ НА КРАЕН УСПЕХ!

За това не се къхарете, ако след като сте заплатили, КОЕТО Е ПРОСТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, за ритуала, след това НЯМАТЕ НИКАКЪВ РЕЗУЛТАТА!!!!!Използвам темата ЗА ДА ВИ ДАМ ПРИМЕР, защото съм сигурен, че повечето от САМООБЯВИЛИТЕ СЕ магове, ще тръгнат да си ПРЕДЛАГАТ "услугите" наляво и надясно!

Няма какво да споря с такива като Блот и Сие, защото АКО ТЕ НЕ РАБИРАТ КАКВО Е И КАК РАБОТИ МАГИЯТА, то има такива, за които е достатъчно само ДА ПОИСКАТ (без нищо друго да предприемат!) и НЕЩАТА СЕ СЛУЧВАТ. Да тук визирам себе си, казвам го, за да не се опитват маговете от долните нива да надигат много глава и след това да им се налага да си я отвинтват....Druido
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор
 
Мнения: 1256
Регистриран на: 09 Юни 2005, 21:47
Местоположение: Stonehange

Мнениеот Nemezius » 14 Авг 2009, 13:47

==Офтопик==
1. Уизард, ще помоля да не бъда посочвам в подобни списъци по никакъв начин, макар в този оценката да е повече от положителна- благодаря за което, предвид контекста на сравнението- никога не се намесвам в който и да е случай като финансова страна(предлагането на пари е най-сигурния начин да откажа да помогна)- намесвам се само по преценка и ако наистина мога и си заслужава да се помогне- редки/крайни случай. Ако някой все пак реши да каже едно искрено "Благодаря"- жив и здрав да е. Останалите- пишман баячки/гледачки/екстрасенси под път и над път(че и по телевизиите даже :P ).

2. Никога не може да се гарантира "краен успех", поне не и такъв, какъв повечето хора очакват. Бог/силата/съдбата(кой както го нарича) обикновено ни дава "необходимото", а не "желаното"- нека се прави разлика м/у двете.
==Край на офтопика==

Thejam, моля да ми пратиш малко повече данни(поне малкото име на братовчед ти) на ЛС, тъй като това ми звучи доста интересно. Надявам се да греша, но това ми напомня доста на техника за вграждане, с която в БГ сме запознати не повече от 10-ина души, като само 3-ма са я овладели до степен 100%, останалите още я доовладяваме- ако е това, изчистването може да трае от месеци до... пожизнено(правилно изпълнена техниката може да не може да се изчисти и до края на живота- зависи какво е вложено- настинка, отслабване, връзване, прогерия.... Immagination is the limit). Ако има и скорошна снимка(от не повече от месец за предпочитане)- ще ти дам имейл за пращане. За сега толкова.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор
 
Мнения: 941
Регистриран на: 18 Юни 2006, 20:32
Местоположение: Templi Ad Noctum

Мнениеот м Лъчезар » 14 Авг 2009, 14:05

Уизард много хора са се оплаквали от теб по същите причини . И то големи суми . Хора които с които съм контактувал дълго време а не "просто чул" .
Адът е тук на земята
Аватар
м Лъчезар
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 71
Регистриран на: 16 Апр 2009, 06:40

Мнениеот ludvig » 14 Авг 2009, 18:05

wizard нима хората пишещи тук се обявяват за квалитети и почват да работят за пари ? явно някои хора не си губят времето в четене на книги и лутане като мен а имат добър бизнес нюх :)) Защо тогава ти като познаваш всички магове пишещи и наи вече можещи практици във форума не ги оповестиш публично за да не трошат хората пари за псевдо магове а да се обръщат директно към тях пък които иска да вземе пари :))

обявено така че само ти и още двама трима на които споменаваш имената са можещи и довършващи нещата навява за нелоялна конкуренция :)) сдружение (картел) не намеквам нищо само казвам какви мисли ми идват в главата като чета написаното Смятам че обявяването на каквито и да е магове било то самозванци или професионалисти в саита ще е добро дошло за потребителите нуждаещи се от помощ
Аватар
ludvig
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 107
Регистриран на: 04 Май 2008, 12:56

Мнениеот FireSun's Viking » 14 Авг 2009, 19:40

ТЪЙ КАТО ТЕ САМИТЕ СА ОЩЕ УЧЕЩИ СЕ - НАПРИМЕР БЛОТ ... за другите може би ще ги обявя в следващ поуст!

Оххх драги ми Уизи, от одавна не бях писал тук... една от причините са хора, които са потънали в своята мания за власт. Даже и подписа ти го показва.
Кога един знаещ може да се самоопредели за такъв? - никога... (замисли се защо)...
Това, че някой ти взима от бизнеса не означава, че трябва да го оплюеш пред всички използвайки права на администратор - това не е зряла постъпка на човек, който се занимава със "знанието".
Нека всеки се замисли над твоите думи и види личната ти сила, която според мен е насочена само към материалното, все едно ябълка пропита от червеи.
За жалост в днешно време всичко се е сбъркало. Окултизма НЕ Е за спекулиране, каквото ти правиш (курсове, магии от всякакъв вид за пари ).
Как може да определиш хората само по писането тук, аз не си го обяснявам, но можеби защото си велик адепт в окултизма, който при теб се е превърнал в магазин "Всичко по левче".
Пожелавам ти успех съчетан със справедливост и умереност :)


Druido
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 660
Регистриран на: 13 Мар 2006, 21:45
Местоположение: Valhala

Мнениеот Wizard » 14 Авг 2009, 23:13

Ето как се показват един след друг, КАТО ЧЕРВЕИ СЛЕД ДЪЖД, тези които имах в предвид...

Немезиус го визирах в случая, като човек на когото можете да се доверите! Това дали ще ВИ ПОМОГНЕ Немезиус или останалите, които съм споменал по-горе, както и аз - това си ЛИЧЕН ИЗБОР, а не наше задължение!!!

Освен БЛОТ, другия хубавец е FireSun's Viking, както сами виждате! Останалите ще са някои завихрени около тях, които в случая са без значение.

Опитвам се да предпазя по някакъв начин ВСИЧКИ ОНЕЗИ, които ще се обърнат с молба към горепосочените от мен хора! ТЕ НЕ СА МАГОВЕ - категоричен съм в това!


Бизнес драги FireSun's Viking НЕ ПРАВЯ ОТ МАГИИТЕ СИ и НЕ СЕ ИЗДЪРЖАМ категорично от това, за разлика от магове Наско , разни маджикаури и т.н.

Определено, ако някой си мили, че ще стане богат или магията ще го издържа - то тогава живее в една ОГРОМНА ЗАБЛУДА! Врачки шарлатанки и разни екстасенси ментета - ТОВА НЕ СА МАГОВЕ - това са най-обикновени мошеници, които ако имаше работеща полиция в БГ, до сега да са всичките с присъди и изпитателен срок...

А колкото до това дали някой е недоволен от мен... ПОВЕЧЕ СА ДОВОЛНИТЕ... :wink:
Много е важно да умееш да усещаш силата си, да ЗНАЕШ КАКВО МОЖЕШ и какво НЕ. Ако тръгваш да спориш или да придизвикваш някой (МАГ), то дали не си слагаш сам примката на главата....

Знам, че двамата (които съм споменал по-горе) сте отрепки на Стефан, който имаше (а може би още има) способността да "успива" такива като вас - мади Хари Потъровци, които си мислят, че с 2-3 прочетени книжки, ще имат успех в правене на магия... Нищо подобно!!!

ДАНО ИМА ПОВЕЧЕ ХОРА, които да осъзнаят, че в България е ПОЧТИ НЕВЪЗМОЖНО да срещнеш опитни магове.

Ако проявите интерес може да ГИ ОБЯВЯ тези, които са наистина сред добрите - останалите - дишат прахта....
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор
 
Мнения: 1256
Регистриран на: 09 Юни 2005, 21:47
Местоположение: Stonehange

Мнениеот Lord Voldemor » 15 Авг 2009, 12:07

Аз само ще кажа,Уизард,че не можеш да познаваш Всички истински магове(аз например съм учил при един НЕВЕРОЯТЕН АДЕПТ,дето със сигурност не го знаеш като такъв(въпреки,че е публична фигура в БГ)и всепризнат в областта си,което му е донесло съвсем заслужено всички замни блага-семейство,изумително здраве,слава,директорски пост и пр.Иначе не взимам отношение относно способностите на изброените от теб хора,сигурно е така,но има немалко хора,които не само,че не ги знаеш,но те не искат да ги знаят(н-р 3-ят ми учител имаше толкова нулево излъчване,че изглеждаше направо невзрачен)докато не реши да се разкрие.
ЕДНО
Аватар
Lord Voldemor
Модератор
 
Мнения: 417
Регистриран на: 28 Апр 2009, 22:42
Местоположение: Навсякъде където насоча мисълта си

Мнениеот Mason » 15 Авг 2009, 12:19

Лорде, ти за кое излъчване говориш
Аватар
Mason
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 295
Регистриран на: 04 Юли 2008, 10:34

Мнениеот FireSun's Viking » 15 Авг 2009, 12:31

Неми се занимава с твоите глупости. Живей си в твоят свят, сигурно ти е яко там..
Никога не съм се определял като маг или илюзионист , заразлика от теб :)
А глупостите относно, БлекСън съм го виждал 2 пъти в живота си, но виж може да се видим с теб на кафенце да поговорим за отрепките в София , ако нямаш пари аз ше черпя, че Блота ти взел хонорара....
Може да не се издържаш само от това, но то ти е доста голям доход, ама не те съдя в криза сме...
А относно думите ти, да внимавам относно споренето и предизвикването, ще ти напомня думите ти относно Хари Потър.

Да не ми изтриеш постовете или да не ме банеш, че изразявам личното си мнение. И кви са тия лични напдки, вече си и против правилата в форума си.
Еххх бате яко те тресе критическата, сега и пишките ли ще си мерим :)


Druido
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 660
Регистриран на: 13 Мар 2006, 21:45
Местоположение: Valhala

Мнениеот Lord Voldemor » 15 Авг 2009, 13:53

Масон,ние тук насред „полесражението"сякаш подхващаме наша си тема,ама нема лошо бате,да тушираме напрежението icon_angel .На въпроса ти за „кое изъчване"-ами о н о в а излъчване,специфичната аура на хора,по-различни от останалите...и това не е някаква мистификация,а факт.
ЕДНО
Аватар
Lord Voldemor
Модератор
 
Мнения: 417
Регистриран на: 28 Апр 2009, 22:42
Местоположение: Навсякъде където насоча мисълта си

Мнениеот м Лъчезар » 15 Авг 2009, 14:35

Бях заплашен на ЛС от Уизард :) . Един сериозен Маг ме заплаши . Хора сега какво да правя ?
Писанията както се вижда са детски
Обиждаш хора гледам . Това е против правилата .

Заплахи , обиди . . .
Адът е тук на земята
Аватар
м Лъчезар
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 71
Регистриран на: 16 Апр 2009, 06:40

Мнениеот ludvig » 15 Авг 2009, 15:27

zаплашен със какво??
Аватар
ludvig
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 107
Регистриран на: 04 Май 2008, 12:56

Мнениеот м Лъчезар » 15 Авг 2009, 15:30

Да не го отнеса и аз . . .

Интересното в тази история е че "Крадеца вика дръжте крадеца" и чак заплашва и обижда . Нарушаване правилата на форума и т.н. . Несериозна работа ако ме питате . . .
Адът е тук на земята
Аватар
м Лъчезар
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 71
Регистриран на: 16 Апр 2009, 06:40

Мнениеот Nemezius » 15 Авг 2009, 16:50

Момчета, а защо просто не престанете да се дърлите като бабки на дернек- ще е по-лесно за всички. Тоя бил такъв, оня бил онакъв.....

С крайно НЕуважение след прочетените дърленици:
Нем
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор
 
Мнения: 941
Регистриран на: 18 Юни 2006, 20:32
Местоположение: Templi Ad Noctum

Мнениеот avalance » 15 Авг 2009, 17:15

я тук взе да става интересно :) БРАВО БЛОТЕ ДАВАИ В СЪЩИЯ ДУХ ЩЕ ЧЕРПЯ БИРА !!!
М така не съм от /можещите и знаещите/но съм 100% съгласен с викинга за г-н Wizard не мисля че ти си човека които трябва да дава квалификации кои какжо може и знае !!!
не казвам че Wizard не разбира напротив а дали го право за пари 1000000000% и ще се конкретизирам даже !!
Wizard-дате попитам колко пари взе на маика ми за да ми съсипе живота с години напред ако не се сещаш коя е тя щте ти подскажа Лина от младост 1а и не деи да обясняваш 4е ти великия МАГ не се издърйаш от това !!!
с първият си пост ми се струва че се принизи до нивото на маг-Наско но недеи да принизяваш и останалите от тъи нарчения екип на MG !!!
Аватар
avalance
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 108
Регистриран на: 10 Окт 2007, 16:10

Мнениеот degagement » 16 Авг 2009, 18:40

Айде и аз да не остана по назад от децата :)
Искаме кръв!!!!!!!

Най- нахъсани в срещата: викинга и уизи (аваланс има шанс да се впише, но при него е просто взимане на страна, понеже познава участник, тъй че го броим бегал, не знае за какво иде реч, просто дава рамо на приятел).

Предлагам да им спретнем срещичка където да се замерят с топки огън (примерно, или камъни ако не могат да изкарат пламъци).

Аз събирам залозите (защото не съм за нито единия от двамата и безпристрастността ми е гарантирана).

Сега да не ме баннете задето си падам воайор, плс ;)
Аватар
degagement
Модератор
 
Мнения: 540
Регистриран на: 08 Май 2007, 20:00

Мнениеот avalance » 16 Авг 2009, 22:06

degagement не че искам да се заяждам ама маи ти не си много на ясно за како иде реч така че не се изказваи неподготвен има много неща които не са написани за които идея си нямаш а и познавам и двете срани да бъдем точни :)

Wizard- ти няма ли да ме одостоиш с някои ред написан от всеможещите ти магиоснически пръсти ???
Аватар
avalance
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 108
Регистриран на: 10 Окт 2007, 16:10

Мнениеот Wizard » 18 Авг 2009, 12:15

Темата е отворена (временно) пак, за да дам възможност и на други ЗАСЕГНАТИ (ако се чувстват така), да се изкажат по темата!!!

Темата е БЛОТ и FireSun's Viking - менте магове, работещи за ХОРА ПОД ПРИКРИТИЕ!!! Схемата е ясна - идват всеки ден в MagicGateBg и в други един-два форума, които имат окултна насоченост с ЦЕЛ да оплетат в мрежата поредния ИЗПАДНАЛ В БЕЗИЗХОДИЦА човек и да му предложат "помощ"!!!


Забележете уважаеми потребители, че тази тема е направена с цел КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИТЕ от менте магове и техните шарлатани. В началото на темата Ви споменах за хората, които ИМАТ наистина знания и биха могли (стига да имат желание!) да Ви помогнат. За всички останали членове - над 2500 потребителя - НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕТЕ 100% сигурни в техните способности. Ако трябва да заплатите за направена магия - РИСКУВАТЕ ПАРИТЕ СИ.

ВСЕКИ МАГ (така наречен) , който ВИ ПРЕДЛАГА САМОСТОЯТЕЛНО ПОМОЩА СИ, БЕЗ САМИ ДА СТЕ МУ Я ПОИСКАЛИ ПРЕДИ ТОВА - ТОВА Е ГАРАНЦИЯ ЗА сигурно попадане в лапите на хора като Блот, FireSun's Viking, маг Наско и сие!


Много от самообявените Врачки и Вещери, които работят и печелят нещо от хора в затруднено положение, използват знания, методи и ритуали, КОИТО ПРЕДИ ТОВА СА ВИДЕНИ И ПРОЧЕЛИ ТУК - в MagicGateBg.com !!!

Това е Истината, който иска да я приема така, както му изнася! Моята цел беше да ви осветля по въпроса!

На останалите, които отправиха своеобразни обвинения и намеци по мой адрес - Бъдете живи и здрави...


....както виждате бях споменал накои неща (хора) в началото... темата остава отворена и за тях. Всеки има право на глас.
Druido
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор
 
Мнения: 1256
Регистриран на: 09 Юни 2005, 21:47
Местоположение: Stonehange

Мнениеот Wizard » 18 Авг 2009, 16:07

Lord Voldemor написа:Аз само ще кажа,Уизард,че не можеш да познаваш Всички истински магове(аз например съм учил при един НЕВЕРОЯТЕН АДЕПТ,дето със сигурност не го знаеш като такъв(въпреки,че е публична фигура в БГ)и всепризнат в областта си,което му е донесло съвсем заслужено всички замни блага-семейство,изумително здраве,слава,директорски пост и пр.Иначе не взимам отношение относно способностите на изброените от теб хора,сигурно е така,но има немалко хора,които не само,че не ги знаеш,но те не искат да ги знаят(н-р 3-ят ми учител имаше толкова нулево излъчване,че изглеждаше направо невзрачен)докато не реши да се разкрие.Не те познавам, защото си се скрил зад анонимността на един обикновен ник!!!
НИКОЙ не може да си прави изводи за това колко е способен, САМО от няколко поуста направени във форума.

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, уважаеми потребители, че в MagicGateBg.com форума ИМА потребители с по НЯКОЛКО регистрирани ника и ги ползват, за да създадат ЛЪЖЛИВО впечатление за себе си!!!
Това, което Лорд, не знам си кой е написал по-горе (както и този заплашения, мЛъЧЕЗАР), е едно много хубаво доказателство, за това което Ви говоря...
НЯКОЙ ме бил УЧИЛ на магия - кой е той бе приятел, някой факир паднал от небето... и ТО В БЪЛГАРИЯ.... Няма такова нещо - ИМА НЯКОЛКО хора способни ДА ПРАКТИКУВАТ И ОБУЧАВАТ едновремено в магия хора! КОИ са те ще ме попитате: АЗ съм единия, то е ясно :wink:, няма и лошо да го кажа, а съм го доказвал НЕ С ЛюБОВНИ МАГИИ, което е по-трудно за изпълнение... Има и други освен мен, както казах, но това ще е реклама, а рекламата струва пари, защото носи пари! Обяснявам го на ограничени хора, които се питат, ЗАЩО Wizard взима пари. Но нека не се разкриваме толкова много, че определено ще има след време и хора, които ще вземат да копират не само сайта и ритуалите от МГ, но и визитната ми картичка на магьосник..., няма да се очудя много от това!

Думи е добре да се говорят, НО И ДА СЕ ДОКАЗВАТ, ако могат да го направят... иначе сме само като бабите от Женския Пазар... :wink: - нали така Лорде?
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор
 
Мнения: 1256
Регистриран на: 09 Юни 2005, 21:47
Местоположение: Stonehange

Мнениеот м Лъчезар » 20 Авг 2009, 18:20

С две думи - плащайте на Уизард пък квото стане стане . Все пак форума си е негов , той трябва да лапа парите .
Това е извода от цялата тема .

Все още не мога да разбера как хора които пишат по толкова детски начин имат такива големи способности не знам .Все пак окултизма ходи ръка за ръка с осъзнаването .

Много обиди много заплахи много нещо ама така е като човека се е скрил зад компютъра си . Много мъжка (и зряла ) постъпка . . .

нз какво още може да се каже по темата . . .
Адът е тук на земята
Аватар
м Лъчезар
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 71
Регистриран на: 16 Апр 2009, 06:40

Следваща

Назад към В казана на Вещицата

  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия e 1 потребител :: 0 регистрирани0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта