Как да разпознаем менте маговете в МГ?

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот Enforcer » 07 Сеп 2009, 18:00

Wizard написа:
Enforcer написа:Чакай сега. Нещо не разбирам. Проблем е, че съм и казал, че ще и пратя рецептата за маслото ли?


Не, Enforcer, става дума за това, че на Лична Бележка предлага магическа помощ на потребители от МГ форума...
Вероятно го прави и по други форуми, не знам, само казвам какво става тук в MagicGateBg!

И КАКВА Е СХЕМАТА - най-вероятно, да не кажа сигурно! - се обявява тук някакъв проблем, от нейно име и понеже се ползва с някакво доверие тук във форума, си ПОЗВОЛЯВА да иска помощ от нас, "малко по-опитните от нея" :wink: и след това, след като е ПОЛУЧИЛА ОТ НАС СЪОТВЕТНИЯ РИТУАЛ, го предлага на потребителя в нужда....
Много семпло и елементарно, НО ТОВА НЯМА ДА ПОДЕЙСТВА, трябва да Ви е ясно като бял ден :)


ОК. Извинявай! Аз не съм разбрал.
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 202
Регистриран на: 02 Сеп 2007, 08:09

Мнениеот zaek » 08 Сеп 2009, 06:18

Осъзнавам че сигурно този отговор ще бъде изтрит като спам или бан все тая но не мога да не се защитя след такива плоски и повече подхождащи на незадоволен тинеджър нападки срещу мен. Да Уизард аз съм учаща се и никога не съм си позволила да помагам на някого ако не мога. ДА помолих за помощ но НИКОГА ЗА НИЩО на света не съм си позволила да използам ритуалите които съм получила или съветите за да ги разпространявам наляво и надясно и да ги давам на тоя или оня. Нещо сбърка човека или просто те е хванал.....и се чудиш с кой да се заядеш. Доколкото си спомням този форум е създаден (и въобще сайта) за да се учим и да си помагаме взаимно(не говоря за блудкавите молби от типа"той ме зарзяза дайте ми магия") Както казах и в поста си не си позволявам да "изнасилвам" по вещите от мен за щяло и нещяло и това може да се види от постовете ми в годините назад. Уважам безкрайно хората тук за да си позволя такова нещо. Моля за помощ на лични или на мейл защото съзнавам че определен тип ритуали не са хапка за всяка уста и ако се пуснат в публичното пространство не се знае от кое вчерашно пикало с жълто около устата и за каква тъпа цел ще бъдат използвани. И като говорим за псевдомагове нека погледнем псевдомага Уизард...ти много добре знаеш за какво говоря спомни си и не ме карай да си отварям устата и да изкарам някои твои кирливи ризи на показ в публичното пространство. Не съм такъв човек. За това ако обичаш спри да е дуеш и да се заяждаш с хората без осонователна причина без да ги знаеш и познаваш ни на йота. Аз не мога да твърдя че съм "маг" аз съм просто човек който има скромната мечта да стане такъв в един хубав момент и полагам ужасно много усилия за това повярвай ми. Нямам вродени дарби но имам наследство за някои елементарни неща за които няма да споменавам тук защото видиш ли великия Узиард ще каже че си правя реклама....нямам какво повече да кажа...хората в този форум които ме познават знаят за какво става въпрос и знаят че винаги съм била лоялна към информацията която съм получавала и НИКОГА не съм си позволила да злоупотребя с нея. Хора на които дължа огормна благодарност и чиито никове също няма да споменавам защото не мисля че е редно от тук нататък някои си Уизард какво ще мисли въобще не ми дреме. Вече не се учудвам че толкова много кадърни хора избягаха от тоя форум или пишат чат пат в него щото имат някаква съвест все още и защо тоя сайт стана буламач.

Wizard: Казах ти, че НЯМАМ НИЩО ЛИчНО ПРОТИВ ТЕБ - изпратила си лична бележка на потребител, като си МУ предложила магическа помощ!?! Питах се: как ще искаш ТИ да помагаш на някой, ако си все още учеща се и нямаш знания КАК да се защитиш магически, ако например някой се опита да те атакува... Това е, което искам да ти кажа... А парите, които ще вземеш за ''услугата'' ще са ти дадени напразно...
Останалото го оставам без коментар - нямаш си и най-малка представа с кой/какво се захващаш...
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 196
Регистриран на: 01 Дек 2005, 13:27

Мнениеот Gibon » 08 Сеп 2009, 18:50

Не мисля че въпроса ми е по темата. Не съм от разбиращите и можещите и съм от неразбиращите принципно. Видях обаче, че се споменава, че някой вземат нечувани пари за нещо. Интересува ме разбиращите магове как определят (по каква скала - ценораспис) за кое колко да вземат, че тази материя не е много определима? Имат ли за някой услиги определени цени и т.н. .... ако е угодно на някой да ме просветли?
Извинете, че се намесвам в темата.
Аватар
Gibon
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 35
Регистриран на: 19 Сеп 2008, 18:22
Местоположение: Мадагаскарски национален парк - третото дърво от четвъртата колона

Мнениеот zaek » 09 Сеп 2009, 06:23

Лична бележка на потребител с предложение за магическа помощ съм изпратила да но НЕ АЗ ДА МУ ПОМАГАМ защото не ми е по силите и възможностите. ЛС което съм изпратила е с препоръка към кого да се обърне този потребител за да помоли за помощ. Просто съм се опитала да помогна на човек чиято последна надежда е магията и затова се е обърнал да търси такава тук. Но както казах помогнала съм с препоръка към кого да се обърне а не аз да му помагам. Май ще трябва да ти купим очила за РД. Има потребители които са се обръщали към мен на ЛС и винаги съм отказвала да се намесвам защото наистина не мога да го направя...както ти каза учаща съм но не мисля че е престъпление да дадеш съвет на човека към кого да се обърне и забележи- ПРАВЯ ГО НА ЛС А НЕ ПУБЛИЧНО ЗА ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ ПРАВЯ РЕКЛАМА НА ТОЯ ИЛИ НА ОНЯ. Така че Уизи яко си се объркал нещо. ПАРИ НЕ СЪМ СИ И ПОМИСЛИЛА ДА ВЗЕМАМ ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИ КОИТО ЖИВЕЯТ ОТ ТОВА ДА ПРАВЯТ ПАРИ ОТ НЕЩАСТИЕТО И ОТЧАЯНИЕТО НА ХОРАТА. Такова нещо даже и през ум не ми е минавало мога да се закълна във всички Богове. Аз съм чиста пред съвеста си и затова няма повече да коментирам темата и да споря...мой дълг беше да се защитя и го направих. А за теб май важи проказката "гузен не гонен бяга" И така сега с големи букви за да го прочетеш по добре Уизард: МОЛЯ КАТО АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ САЙТ ДА ИЗТРИЕШ НИКА МИ АЗ ОТКАЗВАМ ДА ПРОДЪЛЖВАМ ДА БЪДА ЧЛЕН НА ТОЗИ ФОРУМ И НА ТОЗИ САЙТ.ИМА ХОРА ТУК КОИТО УВАЖАВАМ БЕЗКРАЙНО И СТОЯХ САМО ЗАРАДИ ТЯХ НО С ТЯХ МОГА ДА СЕ СВЪРЖА И ПО ДРУГ НАЧИН АКО ИМАМ ЖЕЛАНИЕ. НО НЕ ЖЕЛАЯ ПОВЕЧЕ ДА БЪДА ЧЛЕН НА САЙТ В КОЙТО ЩЕ БЪДА ОБИЖДАНА. И МОЛЯ НЕ СЪС ЗАПЛАХИТЕ ДА АЗ НЕ ЗНАМ С КОГО СЕ ЗАХВАЩАМ НО НЕ МЕ И ИНЕТЕРСУВА ЗАЩОТО ОТ ТОЗИ МИГ НАТАТЪК АЗ ЗАБРАВЯМ ЗА САЙТА И ЗА ФОРУМА. ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВАС КОИТО ОСТАВАТЕ УСПЕХ И НЕКА БОГОВЕТЕ СА С ВАС!
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 196
Регистриран на: 01 Дек 2005, 13:27

Мнениеот Wizard » 09 Сеп 2009, 08:09

Темата е: "Как да разпознаем менте маговете в МГ?"

Мисля, че ги разпознаваме и вече ТЕ сами се отстраняват!

До zaek: Твоя воля, дали ще посещаваш МГ или не! Няма да превръщам форума в някакво поле за твоите "Лични драми", каквито се опитваш да внушиш на потребителите. Факт е, че търсиш помощ за себе си, а след това предлагаш такава на ЛС, препращайки хората НЕЯСНО КЪДЕ!!! Темата е, за да се даде гласност на това КАК СЕ ПОДВЕЖДАТ ХОТАТА ТУК - чрез ЛЮБЕЗНИ ПОКАНИ за ПОМОЩ и ПРЕПРАЩАНЕ към хора с абсолютно неясна репутация на магове!!! Ако тези Анoнимни-магове бяха толкова кaдърни НЯМАШЕ ТИ, Блот и Файър-не знам си кой, да пишете на потребителите, а всички ние тук във форума щяхме да знаеме за тях!!!
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор
 
Мнения: 1256
Регистриран на: 09 Юни 2005, 21:47
Местоположение: Stonehange

Мнениеот Enforcer » 13 Сеп 2009, 08:35

Ако някой иска снимков материал на някой от маговете - ментета нека ми пише.
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 202
Регистриран на: 02 Сеп 2007, 08:09

Мнениеот Macabre » 13 Сеп 2009, 11:41

Хора, честно да ви призная, направо съм изненадана. Не съм очаквала УЖ интелигентни личности като тези които посещават форума( съдя по това че хората занимаващи се с окултизъм би трябвало да са интелигентни) да стават толкова жалки. От както е открита темата само чета и се смея... :mrgreen: и с нетърпение чакам още някой да пише за да се посмея още. При положение че това е форум, и повечето хора не са се виждали очи в очи, някои явно са, но това не ми е мисълта. Мисълта ми е че сте почнали да се оплювате кой бил менте и кой не бил менте, кой на кого предложил помощ, кой на кого колко пари взел, на кого майка му била тая дето потърсила помощ и какво ли още не. Аз си мислех че тоя форум е за учене а не за клюкарстване, убиждане и разиграване на лични драми. confused2 Спорете си колкото искате, ама да ви кажа по този начин се излагате, или поне в мойте очи със сигурност изглеждате смешни, за други не знам. Може поста ми да не е много по темата кой е менте и кой е оригинал, ама да ви кажа малко ми напомняте на някакъв спор между момиченца в детската градина. Така че се замислете, дали не сте почнали да прекалявате малко. И нали знаете поговорката "По умният мълчи". Така че ако наистина се смятате за интелигентни отстъпете. Има всякакви хора- някои алчни искат да вземат парите на другите като ги лъжат със абра- кадабра глупости, има и добри хора които ако са наистина добри и вещи магове ще знаят че за помощ пари не се искат... но ако аз съм човек нуждаещ се от такава помощ, сама бих се заела да разбера при кого си струва да отида. Така че не обвинявайте менте маговете заа това че са изкали да изкарат малко пари. Обвинявайте хората, които не са се сетили да постъпят разумно и да проучат нещата. Но хората в отчаянието си правят глупости. А и също правят глупости за да изкарат пари. Някои пък правят глупости за да помогнат на други... така че... замислете се моля ви дали има смисъл да се продалжава тая пародия.
Tea party with zombies
Аватар
Macabre
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 68
Регистриран на: 31 Май 2008, 12:08
Местоположение: Shumen

Мнениеот paparosko » 13 Сеп 2009, 19:56

:)

Нещо наистина смислено!

icon_eusa_clap
Никога не казвай никога!
Аватар
paparosko
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 156
Регистриран на: 21 Юли 2007, 14:57

Мнениеот Enforcer » 03 Окт 2009, 15:24

paparosko написа::)

Нещо наистина смислено!

icon_eusa_clap

Дали нещо е смислено или не е въпрос на гледна точка.
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 202
Регистриран на: 02 Сеп 2007, 08:09

Мнениеот Timi_Nafta » 26 Май 2010, 20:29

Пиша тези си слова без да навлизам в необятните слоеве на мислите изплували на повърхността на съзнанието ми, докато четох изписаните страници по темата.Нима е нужно хора отключили умовете и съзнанията си за такава красива кауза като самоосъзнаването да изпадат в такива спорове !? Оттърсете се от суетата ! Спрете споровете и потърсете вината за създалото се напрежение в себе си.В противен случай не сте вие,който говорите с ваще уста.Аз не се занимавам конкретно с магия,но моля ви елате на себе си .Този,комуто услуги са за пари и са без резултати,то той ще получи това,което му се полага и тук и там където следва да се отнесът душите след смъртта.Никого не е подминала правдата.С напардките,които си поднасяте една след друга не ще постигнете нищо,освен напразно хвърлена енергия някъде из небитието.Рискувайки да отнеса отрицателните ви емоции искам да кажа,че няма място за емоции,като умраза,яд,расизъм и др. в работата на магове,езотерици и т.н.Аз също имам основание да започна грубата ви словестна битка,защото лично познавам горе споменатия Lord Voldemor,но най-малкото не бих хабил енергията и мислите си за спорове.Съжелявам даже и за енергията изгубена в писането на коментара по темата,но уви реших,че е редно.Искам и предварително да се извиня на хората,който съм накърнил по един или друг начин с горе изказаното си мнение

П.П.:Понякога човек,търсейки вината в другите,забравя възможността-той самия да е виновния.
Аватар
Timi_Nafta
 
Мнения: 4
Регистриран на: 23 Фев 2010, 20:09
Местоположение: Русе

Мнениеот tanarel » 28 Май 2010, 16:46

Всъщност според мен "Магията" винаги сама е търсела и винаги сама е намирала, тези пред които трябва да се разкрие за да могат нейните тайни и сили да останат под една или друга форма и във този свят .

винаги сама се е пазила от тези които само се опитват да си играят със нея , а такива винаги е имало много те последните затова рано или късно винаги го отнасят по един или друг начин при това много здраво...понеже тя Магията непознава добро или зло нито дори закон , не че във нея няма закони и правила ето ви едно от тях за тези които наистина разбират принципа вложен вътре във думите – знай , смей , умей и мълчи .

винаги последното за съжаление никога не е било лесно за научаване, както и първите три, а аз съм все още на първите две, третото обаче изисква правилно насочена воля , а за четвъртото ние всички си знаем.

Изображение

"Правете каквото искатe, да бъде целият закон над вас "
Do what thou wilt.
Аватар
tanarel
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 146
Регистриран на: 23 Дек 2006, 11:12

Мнениеот Lord Voldemor » 04 Юни 2010, 00:37

Имам да направя два коментара.
Първо,Танарел тук просто е ,,заковал'' същината на проблема.Абсолютно съм съгласен,че Силата сама се канализира там,където е пригодна средата,и ДОКОЛКОТО.Всеки един от нас е на този свят с определена цел/и,които трябва да извърши...и това продължава,докато не завършим сценарият.След изпълнението на Плана,тогава е възможен един по-различен Избор-всичко обаче е обвързано на толкова високорангово ниво,че много често,когато някой си мисли,,това е моят личен избор'' всъщност просто потвърждава своята роля в Системата.
Второ-по-нагоре Енфорсер е писал-,,ако някой има снимков материал на ,,ментетата''-защо не се пусне списък с имената на псевдо-разбирачите-такива,от които сте си патили.Нека се даде по-конкретна гласност-не само за тези извън форума(вместо да ви препращат към тях),а също и опарилите се от форумци,дето се чудят как да закачат някой лев за сметка на доверчиви хорица.Това би донесло само полза както за нас,така и за самите мошеници,които явно не са способни да осъзнаят какво причиняват
ЕДНО
Аватар
Lord Voldemor
Модератор
 
Мнения: 417
Регистриран на: 28 Апр 2009, 22:42
Местоположение: Навсякъде където насоча мисълта си

Мнениеот FRONTLINER » 18 Апр 2011, 17:52

Нямам никакво намерение да чета всичките 4 страници брътвежи. Казвам си мнението относто първите постове на Уизард, администратора на този сайт.
Една от най- големите грешки на човек е да говори без да знае. Когато не си сигурен за някои, тогава не хвърляй празни обвинения по него.
Това, че "сте малко истинските магове" при все досегашното ми уважение, е пълна глупост. мога да ти посоча поне 5 човека, за които ти не подозираш ни най - малко, и съм ПОВЕЧЕ от сигурен в това.
Ако наистина си заплашвал лъчезар, то тогава е излишно да продължавам с поста
За финал ще кажа, че би било много по - лесно за всички , ако кажеш кои са тези шарлатани, напишеш им имената, баннеш ги и с ЧЕРВЕНИ ГОЛЕМИ БУКВИ не ги сложиш в отделна тема. Това тука си е махленска работа...
За времето, с което се занимавам с т.нар. изкуство разбрах едно нещо - ЖИВЕЙ ЖИВОТА СИ С ЧЕСТ И КАЗВАЙ ИСТИНАТА, ДРЪЖ СЕ ПРАВИЛНО И ЗАЩИТАВАЙ ПРАВДИВНОТО, ЗАЩОТО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА И АКО НЕ ГО ПОЛУЧИШ ОТ РЪЦЕТЕ НА ХОРАТА, ТО ТОГАВА ЩЕ ГО ПОЛУЧИШ ОТ ДРУГИ СЪДНИЦИ.
за това ЖИВЕЙТЕ С ЧЕСТ и забравете за тоя скапан спор, ако нямате сериозни доказателства
Поздрави на всички, живейте над парите.
ЖИВЕЙТЕ С ЧЕСТ
Аватар
FRONTLINER
 
Мнения: 7
Регистриран на: 10 Апр 2011, 17:06

Мнениеот Wizard » 26 Апр 2011, 11:24

FRONTLINER написа:Нямам никакво намерение да чета всичките 4 страници брътвежи. Казвам си мнението относто първите постове на Уизард, администратора на този сайт.
Една от най- големите грешки на човек е да говори без да знае. Когато не си сигурен за някои, тогава не хвърляй празни обвинения по него.
Това, че "сте малко истинските магове" при все досегашното ми уважение, е пълна глупост. мога да ти посоча поне 5 човека, за които ти не подозираш ни най - малко, и съм ПОВЕЧЕ от сигурен в това.
Ако наистина си заплашвал лъчезар, то тогава е излишно да продължавам с поста
За финал ще кажа, че би било много по - лесно за всички , ако кажеш кои са тези шарлатани, напишеш им имената, баннеш ги и с ЧЕРВЕНИ ГОЛЕМИ БУКВИ не ги сложиш в отделна тема. Това тука си е махленска работа...
За времето, с което се занимавам с т.нар. изкуство разбрах едно нещо - ЖИВЕЙ ЖИВОТА СИ С ЧЕСТ И КАЗВАЙ ИСТИНАТА, ДРЪЖ СЕ ПРАВИЛНО И ЗАЩИТАВАЙ ПРАВДИВНОТО, ЗАЩОТО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА И АКО НЕ ГО ПОЛУЧИШ ОТ РЪЦЕТЕ НА ХОРАТА, ТО ТОГАВА ЩЕ ГО ПОЛУЧИШ ОТ ДРУГИ СЪДНИЦИ.
за това ЖИВЕЙТЕ С ЧЕСТ и забравете за тоя скапан спор, ако нямате сериозни доказателства
Поздрави на всички, живейте над парите.Не знам кой си и кой стои зад твоя ник! Регистрирам дневно поне по 20-30 ника (и поне 2 пъти по толкова изтривам) и със сигурност ще има по някой спамер между тях. Затова бан и изриване на никове не помага в този случай...
Ако искаш да казваш нещо го прави, а недей да се обръщаш към мен, като че ли се познаваме или си посещавал МГ в продължение на години...
НЯМАМ ПРОТИВ да узня кои са тези ПЕТИМА човека, които според теб са "истински магове". Затова е създаден сайта/форума, за да може такива като нас да имат място за комуникация по между си.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор
 
Мнения: 1256
Регистриран на: 09 Юни 2005, 21:47
Местоположение: Stonehange

Мнениеот Koractikus » 29 Май 2012, 18:53

ООООО боже мой.Прекрасна тема.А пък споровете ми дойдоха много добре.И искам да кажа на аваланс да се научи да пише първо,тогава да коментира и то на кирилица.Firesun нещо си спри да спориш.А искам да похваля Лорд Волдемор за хубавото име,любимата ми поредица Хари Потър.И сега малко за Wizard.Искам да те похваля за името приятелю,аз бих избарал същото.Относно споровете,мисля,че са безсмислени.Чуйте ме.Магията не е някакви заклинания и ритуалчета или пък средство за печелене на пари.Магията е преплетена в нишката на Вселената.Всичко е магия-това е моят принцип.Моля ви,умолявам ви спрете,защото не искам да бъда принуден да направя нещо.Но искам да кажа,че всеки си има своите грешки и всеки си е избрал пътя,по който да върви.Магове какво е това,сериозни и менте.Как можеш да наречеш човек менте маг(дори ми звучи смешно,в същото време и обидно)Всички ние сме същества,които имат право да използват магията,без значение за какви цели.И това с ефекта бумеранг е абсолютна глупост.Никога няма да ти се върне нещо.АААА и всеки е надарен с еднакви способности,няма по-надарени.Всички сме еднакви освен едни други,за които няма да споменавам тук.
Аватар
Koractikus
 
Мнения: 1
Регистриран на: 28 Май 2012, 18:44

Мнениеот Lord Njarlathotep » 29 Май 2012, 19:14

Одавна не бях писал тук.. май му е време...
Каза че ще направиш нещо?
Направи го.. любопитно ми е да видя на какво си способен...
Но силно се съмнявам да представляваш реална сила...
А сега ще ти дефинирам менте маг...
Човек който си предлага услугите за пари.. и в последствие не прави нищо...
Или някой който се обявява за маг.. а дефакто няма сила и потенциал...
Видял съм и от двата вида тук.. мога дори да им изреда имената...
Има и такива.. които само лаят... но никога не хапят..
Те публично обявяват "че ще направят нещо" и лаят около това...
Но когато стане време да видим резултат от действията им..
Те се покриват в миша дупка
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 410
Регистриран на: 19 Юни 2008, 14:36
Местоположение: Р’ЛЙЕХ

Предишна

Назад към В казана на Вещицата

  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 2 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 2 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта