Как да защитим Интернет сайт/Веб сайт

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот Mason » 05 Фев 2015, 17:25

Здравейте приятели,

Няколко години заблуждавах себе си, че съм далеч от тези неща, но съдбата безцеремонно ме върна към старите занятия :)

Искам да ви помоля да споделите мнение как може да се защити Веб сайт от негативни въздействия и също как да се помогне Веб сайт да просперира?
Аватар
Mason
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 295
Регистриран на: 04 Юли 2008, 10:34

Мнениеот Alcrucia » 06 Фев 2015, 11:48

Мисля си, че ще бъде много по-лесно просто да следваш професионалните практики в уеб-сферата - вържи го към google, генерирай трафик, сложи възможно най-много ключови думи, плати за поддръжка и реклама и го напълни със съдържание преди да го пуснеш. За около 6 месеца би трябвало да излиза в топ резултатите при зададаено търсене на ключова дума. От там нататък можеш да направиш закланинания за себе си - за късмет и просперитет, за популярност, за лекота в общуването, за каквото ти е нужно. Малко ми е съмнително да има нещо конкретно в уеб-вариант.
We are all mad here
Аватар
Alcrucia
 
Мнения: 3
Регистриран на: 03 Фев 2015, 09:20

Мнениеот StealthMG » 07 Фев 2015, 16:49

Честито на печелившите ;). Идеята със заклинанието за късмет не е лоша, стига да успееш да го насочиш към сайта - това е проблема с подобни заклинания - твърде са общи и могат да се проявят в какви ли не сфери от тея за които искаш до някой в които не си очаквал. И обикновенно другия проблем е че трябва да ги подновяваш регулярно, защото иначе може да се стигне не само до падането на заклинанието, но и последващи проблеми.
Ако питаш мен освен идеите по-горе които ти дават може да сложиш като слабо видим Layer някой печати или символи. които да привличат и задържат клиентите - но пак е добре да не се престараваш и да не ги правиш твърде силни или зомбиращи. А като защитен символ може да ползваш правата пентаграма. И други, които си сигурен че работят. Аз харесвам Нек-ския, още повече че на практика ми е доказал колко ефективен е :).
Аватар
StealthMG
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 35
Регистриран на: 29 Окт 2014, 12:44

Мнениеот Lustre4108 » 11 Фев 2015, 18:47

Аз също смятах да пусна тема за магия чрез Интернет и Фейсбук - да питам за техники на "зареждане" на сайт. Не говоря от собствен опит, а чужд - виждал съм такива сайтове, някои които действат като "вампири" дори. Това са сайтове на окултни парадигми, теглят към себе си и буквално засмукват желаещи да ги практикуват. Това нещо се осъществява чрез егрегора или потока на въпросната парадигма, който има формата най-често на енергиен вихър. В някои от тези парадигми това си се споменава директно - умишлено не ги цитирам, но ако ти трябва информация, пиши ми на лични, ще ти кажа. Сайтовете, които дават инфомация за тия парадигми са просто свързани с егрегорите им. Връзката става чрез символи, цветове, информации. Така, че, в твоя случай, трябва да се заемеш с изграждане на бизнес егрегор, в който да се вложи достатъчно енергия и периодично да се зарежда, от своя страна той ще си върши работата със сайтове, флаери, брошури, радио и тв реклами и прочие- те ще са му "канали".

Друг егрегор/матрица е мрежовата матрица - в Древен Египет са използвали такива за да ловят определен тип "енергии" - Хека(или магическата сила). Ако питаш как ги изграждам, методите са мои, но много напомнят на тези на Елена Вакуленко с нейните магически схеми, само където структурата се формира по друг начин. Рецептата е уникална за всеки случай, но най-общо казано, важно е да се сформира магически кръг, вътре да се подредят компонентите(символи, предмети, елементи и пр), като в центъра винаги има един, който дава основата, есенцията на мрежата. А тя самата започва да привлича(или ако е нужно, да отблъсква) определени енергии, събития, влияния, хора, да пренарежда друга структура по определен начин(правил съм такива "преструктурирания" на хора, чийто живот е стигнал до катастрофа) и пр. За това не знам дали ще действа на сайт, не съм опитвал, давам го като пример за структура, която привлича към себе си като магнит други енергоструктури.

Ако те влече, можеш да използваш и изкуствено създадени енергийни същности(има техники за създаване на егрегори), енергийни копия на вече починали, но преживе преуспели колеги, чийто бизнес е бил като твоя. Можеш да базираш егрегора на руни, карти таро, енергийни същности и...на много неща. Лично аз действам по тоя начин основно, но пък подозирам, че има и много други и се опитвам да ги изуча.
Аватар
Lustre4108
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 170
Регистриран на: 08 Ное 2014, 18:16


Назад към В казана на Вещицата

  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 3 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 3 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта