Ритуал за дъжд

Публикуваните от вас ритуали са и трябва да бъдат силно и ефикасно работещи.

Модератор: rain

Мнениеот ZefaS » 05 Окт 2006, 09:01

Може да се окаже опсано да се опитвате да контролирате времето. Въпреки това, когато сте уверени и сигурни, че можете да го направите и трябва да го направите - вие ще го направите. Запомнете, че Майката-Природа е мощна сила. Не е лесно да я склоните да промени намерението си.

Сладка папрад (Polypodium vulgare), пирен (Calluna vulgarus) и зановец (Cytisus) се запалват заедно на диво, безлюдно място, Докато дима се издига, визуализирайте как той се превръща в облаци и облаците се връщат обратно, как изливат дъжда си върху земята.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Mad_Mike » 05 Окт 2006, 09:29

Друга магия:
Излезте навън гледаите облаците и изрецитираите:
"Ancient Gods and Goddesses,
I invoke thee.
Waters from the sky,
Let it be."

"I command thee now,
to thee all.
Listen to my desire,
Rain fall!"

Това е взето от саита на Puzuzu.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот treskea » 06 Окт 2006, 07:02

смятам,че преди да се прибегне до подобен ритуал първо трябва да сте наясно със елементите и техните елементали,знам че в такива случаи се работи с елементалите на дадения елемент,а някои от тях могат и да напакостят,поне така съм чела.
Аватар
treskea
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mad_Mike » 06 Окт 2006, 10:31

За спирането:

Това се използва преди да завали.Когато земе да се стъмнява небето изрецитираите това с много чувсто.

"Gods of power, Gods of might,
I bid you now, stop this plight,
Stop the rain, we need no more,
Let it fall, nevermore."

Вложете много чувства в това и дъждът няма да падне.Просто ще се премести на друго място и там ще падне.

Това е взето от саита на Puzuzu.

пс.Не съм много сигурен дали работи.2 пъти съм го правил.Единия път стана втория не.Ако при вас работи кажете.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Марио » 06 Окт 2006, 13:51

Айде сега някой да ми каже, дали е пробвал нещо от даденото и с какъв успех?? Ама не на небето да има облаци, да направите нещо и след 30 минути да завали :) Искам при абсолютно ясно и синьо небе да пробвате.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Wizard » 06 Окт 2006, 15:04

Може НАСЕКУНДАТА да не завали, но до няколко часа или най-много ден (24часа) - ДА! - може.
А какво бихте казали за Внезапното спиране на пороен дъжд! Някой ще каже: то ще се извали и готово, но аз казвам да спре дъжда когато АЗ (респективно вие искате), ето това е по-интересното :wink:
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Марио » 06 Окт 2006, 15:07

Някой ден, ако се срещнем ще те помоля да ми покажеш как точно става номера Уизард :)
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Wizard » 06 Окт 2006, 15:28

Номера е.... - ако продължиш още поне 5 години да се занимаваш усилено (intensely) с изучаването на магически техники и магически трактати, сам ще откриеш в какво се състои този номер.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот kalenik » 06 Окт 2006, 15:41

Всяка една религия е възниквала в даден момент, за да могат да се контролират масите ... Всички го знаете...
В много случай, нещата стават, защото така е трябвало да стане(тоест имат логично научно обяснение) - да завали дъжд, да спре, да грее слънце, да се скрие... И аз мога днес да предизвикам дъжд, понеже има всички предпоставки да завали - вижте времето.... Може да не стане сега, но до два-три часа, най-много до 24 часа - ще завали.... Това показва ли, че аз съм овладял магията, че знам номера???
Аватар
kalenik
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EliKarim » 06 Окт 2006, 19:00

Виждам че темата отива на безмислен спор тъй като е за ефект, който едни могат да предизвикат, а други не. Смятам че е възможно маг да ръководи природните стихии, които са невероятно силни... Няма да изброявам примери. Сега, аз с този си опит съм ударила неколкократно на камък. На мен ми е лесно да управлявам човек, животно...дори цвете.., но не и стихиите. Успех записах единствено за появата на вятър и той бе кратък и слаб.... Мисля че това е индивидуално за всеки. Дори и с обучение, не всеки има същата сила както другия. Това е по-скоро индивидуално.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Shadow Mage » 07 Окт 2006, 00:50

Mad_Mike: Можеш да пробваш един друг номер за спиране на дъжда ;)
Номерът се състои в това да пуснеш 2-на огнена спирала (колкото по-силна, толкова по-бързо спира дъжда) за 5-10 мин от себе си към облаците. Това ще хармонизира атмосферата и дъжда мн бързо ще спре ;).

Марио: Познавам човек, който го е правил тоя номер от чисто небе да завали след около 30 мин дъжд ;). Само че доста хора са му помогнали допълнително с енергията си. Но номерът е станал ;)
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот damnameneus » 07 Окт 2006, 07:06

Първият обред от книгата на Скот Кънингам не е чак толкова лош, но аз нали винаги ви приканвам поне малко да търсите и от нашите си неща, а не само да глозгате огризките от разни книжлета ще ви попитам дали сте чували нещо българско като например това, че при засуха три жени отиват на реката, наливат шише с вода, занасят шишето на гробищата и намират гроб на удавник, изливат водата върху гроба на удавника със съответните заклинания и дъжд идва. Чувал съм в моя край за една баба, която при засуха е ходила на реката и там с водата е месила пита заедно със съответните баенета. Да не споменавам българските обчаи ПЕПЕРУДА /от славянски произход/ и ГЕРМАН /от тракийски/.
Аватар
damnameneus
Модератор

Назад към Заклинания - Ритуали

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор