Да отдалечите враг от себе си и да го неутрализирате

Публикуваните от вас ритуали са и трябва да бъдат силно и ефикасно работещи.

Модератор: rain

Мнениеот avanabil » 26 Яну 2008, 22:59

Да отдалечите враг от себе си и да неутрализирате злото, което ви желае.

Ритуала се основава на силата на прошката, която неутрализира негативните енергии насочени към вас от вашите конкуренти или врагове, а това със сигурност ви освобождава от тяхното влияние. Важното е, да бъдете чистосърдечни в намерението си да им простите.

В периода на намаляща луна купете 3 бели и 3 жълти карамфила, а също и 3 бели и 3 жълти рози. Направете букет. Вечерта запалете 3 бели свещи. Напълнете съд с вода и прочетете над нея колкото пъти пожелаете следното:
“Ти /името на вашият зложелател/, приеми обратното злото, което насочваш към мен. Ти вече нямаш силата да ми навредиш по никакъв начин. Прощавам ти за всичко лошо, което искаше да ми причиниш.”
Визуализирайте потока негативна енергия, изпратен към вас как се разтваря и изчезва в пламъка на свещите. След това изгасете свещите като ги потапяте във водата. Поставете букета в същата тази вода да престои така до сутринта. На следващия ден изпратете букета на своя зложелател. Естествено той не трябва да разбира кой е подателя на тази пратка.
Аватар
avanabil
Модератор

Назад към Заклинания - Ритуали

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор