Ритуал За Отваряне На Третото Око

Публикуваните от вас ритуали са и трябва да бъдат силно и ефикасно работещи.

Модератор: rain

Мнениеот EXARP » 24 Сеп 2005, 11:44

Tози ритуал има за цел да увеличи вашите психични способности и се прави три дни преди пълнолуние, желателно е Луната да е в Рак, Риби или Скорпион. Започнете с един силен чай от див пелин или бял равнец ( тези билки стимулират психическите усещания) и заплаете 13 лилави свещи, и пръчица с уханието на сандалово дърво. Изпийте чай и се в магическото си огледало, купа пълна с вода или каквото там използвате за взиране. Кажте на глас 3 пъти следната инвокация:

"Призовавам те О Асариал Арахнгел на Нептун И владетел на ясновидстките сили Моля те сега да отвориш третото ми око И да ми покажеш скритата светлина Нека видя бъдещето Нека видя миналото Нека разбера божественото Кралствата на незанайното Нека разбера мъдростта на могъщата вселена Нека бъде".

След като сте я повторили достатъчно пъти, релаксйраите и дишайте бавно, съсредоточете се върху отварянето на Третото Око, което се намира в основата на челото, междувеждието. Не допускайте през това време да преминават през главата ви никакви негативни емоции. Третото Око е невидима чакра, и е най-големия човешки ресурс на сила.
Аватар
EXARP
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Arhimikus_NA » 13 Ное 2005, 21:28

Това май съм го чел някъде из сайтовете...
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Назад към Заклинания - Ритуали

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор