Разваляне на заклинание със земя

Публикуваните от вас ритуали са и трябва да бъдат силно и ефикасно работещи.

Модератор: rain

Мнениеот fenix » 15 Авг 2007, 05:59

Това заклинание е най - ефективно за магиите направени със земя и при проклятия целящи да ви попречат да подобрите финансовото си състояние или да стабилизирате доходите си.
Вземате малка бяла чашка и я напълвате до половина с пръст. поставете я в ъгъла на вашата спалня и изречете над нея следната молитва:
Ти си земята от която е направен целия свят. бъди моята земя и поеми върху себе си всичко, което бива изпращано срещу мен. поемай онова, което бива изпратено срещу ми, както Исус Христос пое греховете на целия свят.
Оставете пръстта в ъгъла на спалнята една седмица, а след това я изхвърлете през задната врата на дома ви. Ако нямате задна врата изпозвайте предната. Изчакайте една нощ, а после измийте чашата със студена вода. Можете отново да я напълните с пръст и да повторите заклинанието ако искате. Можете да поставите чашата в ойто ъгъл пожелаете.

По принцип не съм много доверчива към магиите с христиански характер, не знам защо, но тази ми се стори че подейства.
enjoy
Аватар
fenix
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Arhimikus » 17 Авг 2007, 08:34

Фениск, оценявам, че си се постарала да предпише заклинанията, но има малко осбености от теорията, които си спестила. Ако имаш желание напиши и тях, защотото трябва хората да са запознати с теорията и след това да преминат към практиката. За повече информация, четете в книгата "Стотина заклинания" на Дража Микахарич, изд. Аратрон. Ще я намерите в по-добрите книжарници.
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Назад към Заклинания - Ритуали

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор