Злобни колеги?

Публикуваните от вас ритуали са и трябва да бъдат силно и ефикасно работещи.

Модератор: rain

Мнениеот debika » 07 Яну 2008, 20:25

Ако имате проблеми на работното място сторете следното (най-добре в началото на работната седмица):
Прочетете тези думи над бюрото или обичайното ви място-
"Така както мъртвите не могат да хапят, нито да проклинат, нито да мятат злобни погледи, нито да правят магически знаци, нито да връзват възли, нито да тропат с крака и ръце, така отсега нататък, нито един жив човек, нито началник, нито колега, нито този, който завижда, нито този, който ми пречи, нито този, който злослови, нито този, който ме мрази, повече да не ми пречи, да не ми създава грижи, нито скандали. Така, както изрекох тези слова, така и ще бъде-сега и завинаги, и во веки веков. Амин, амин, амин."
Прекръстете се три пъти.
Аватар
debika
Модератор

Мнениеот Magic_Soul » 07 Яну 2008, 20:28

А може ли да го използвам на училище ?!?
Аватар
Magic_Soul
MagicGateBg Приятел

Мнениеот debika » 07 Яну 2008, 20:50

Със сигурност
Аватар
debika
Модератор

Мнениеот ExalTeD_0ne » 08 Яну 2008, 12:53

за в училище трябва ли да казвам "нито учители,нито съоченици". вместо " нито началник, нито колега" смисъл ще проработили по оригиналния начин или трябва да го променяме според обстоятелствата?
Бил,Съм Бил Пил...Да..Да
Аватар
ExalTeD_0ne
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот debika » 08 Яну 2008, 12:54

Нормално е да го променяш според случая за който ще го ползваш
Аватар
debika
Модератор

Мнениеот lostsoul » 09 Яну 2008, 19:21

има си поговорка за зли класни ръководители!!! Со кротце со благо и со малко кютек :) шегата на страна заклинанието ми се струва много полезно примерно в случай че вие сте супер позитивен човек обаче в един прекрасен миг осъзнавате, че желанието за пари надделява и зачестява в моментите когато вие очаквате приятел, приятен човек насреща си, тези същите хора насреща ви се оказват злокобно прости хора и единствения начин е да ги спуквате от гавра така няма да ви закачат, но ето задължително ще пробвам заклинанието!!!! :D
Feels like God looks like Fool...
Аватар
lostsoul
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Заклинания - Ритуали

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор