Защита на дома

Публикуваните от вас ритуали са и трябва да бъдат силно и ефикасно работещи.

Модератор: rain

Мнениеот Len » 05 Май 2008, 16:21

Преди време бях чел,че ако се постави глава чесън над входната врата той имал силата да предпазва дома от нещастия.Речено - сторено.Направих го преди около месец и днес забелязвам,че е почнал да се появяват по него зелени гъбички и да гние.В статията която бях чел се казваше че ако има такива признаци значи има нещо... Останалия чесън,който купих тогава и от където взех въпросната глава му няма нищо - ни следа от разваляне.Сега възникват 2 въпроса: Какво да правя със този над вратата,след като го сменя с нов? И Как да постъпя за да разбера дали в действителност има нещо ?
Аватар
Len

Мнениеот Merlin » 05 Май 2008, 17:07

Това е пизнак, че има Негативни енергии в дома Ви! Зарийте някъде използвания чесън или го хвърлете в река по посока на течащата вода. Пречистете дома си и сложете отново чесън, за да се убедите, че сте изчистили дома си успешно!
Аватар
Merlin

Мнениеот mandragorko » 05 Май 2008, 23:38

...това са стари заклинание,използвани от старите вещи в занаята,практикуващи земната магия...

[align=center]Необходими са едно метално гърне и купа. Един нож, остър като бръснач. Преди да си легнете поставете гърнето пред входа на дома ви. Положете ножа с острието надолу, изричайки:

"Във водата полагам острието.
Крадци и сенки да стоят далеч.
И нито плът, нито духове от ада
на моя дом да не прекрачат прага!"

На сутринта извадете ножа, изсушете го и приберете на сигурно място. Без да докосвате водата я изхвърлете навън или в канала. Измийте и приберете и гърнето. Този ритуал е отлична защита за вашия дом. Можете да го използвате всеки ден.
[/align]

--------------------------------

[align=center]Посипете сол из цялото жилище, повтаряйки следното заклинание:

" Както аз сипвам тази сол, за да не пускам у дома никакво зло, така нека никаква опасност да не прониква през никаква дупка. Сега аз се обръщам към закона на трите стихии. Такава е моята воля, значи така и ще бъде!"

Представяйте си как солта образува защитен слой от сияеща енергия около Вашия дом и тогава заклинанието ще подеиства. За да се избавите от нахални госта, ако гостите Ви имат навик да се заседяват прекалено дълго и Ви пречат, посипете малко сол в обувките на досадния гост (при условие, разбира се, че ги е събул, след малко той ще си тръгне.
[/align]

...след изчерпване на темата,моля модераторите да преместят заклинанията в подходящия подфорум...
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот Len » 30 Окт 2008, 17:01

Трябва ми съвет какво да правя - смених главата чесън - новата започна да позеленява по-бързо и явно има нещо.От известно време има усещането че става нещо но ми се изплъзва - не мога да го хвана от къде идва.Бях ходил преди години при един човек и той ми помогна и ме предупреди да внимавам много,но вече не мога да го намеря а времето е кът.Може да ми се наложи да отида за извстно време в чужбина,а оставя ли така нещата имам чувството че някой ще пострада от семейството ми.
Аватар
Len

Мнениеот mandragorko » 30 Окт 2008, 22:44

...поразгледай форума-има адски много защитни ритуали...
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Назад към Заклинания - Ритуали

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор