Как може да стане...

Хаос манияците имат достатъчно място тук да си формират спокойно сферите на Хаоса, както намерят за добре...

Модератор: Nemezius

Назад към Хаос магия

Мнениеот AryanSun » 15 Сеп 2006, 21:33

...сливането,обединението,припокриването(или както англича
ните и американците го нарицават merging) на две енергини
матрици?Ако трябва да бъда конкретен-на енергийните матрици
на две разумни същества,без значение въплътени или развъплъ
тени са те.

Знае ли някой?
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот ChaoS » 16 Сеп 2006, 17:19

Хм...
Ако намериш еднакви конструктивни елементи, можеш да припокриеш ях, другото ще се автоматизира като процеси на "допълване" и/или "елиминация".
Т.е.- Нещата, които единия "има", а другия "няма" ще бъдат допълнени и в двамата.
Нещата, които са взаимноизключващи се ще бъдат елиминирани по метода на "оцеляване на по-силния".
Ако си един от участниците в това сливане и то е по желание и на двете страни, можеш да използваш "астрално пътуване" до мястото, където двете матрици се намират една до друга за да ги изследваш и да напаснеш тези елементи от тях, които са еднакви едън върху друг, докато не получиш една матрица, приличаща на "сиямски близнаци"... Ако не са твърде несъвместими и едната не завладее другата, или не успеят да се разделят по същата причина, процеса нататък ще протече по автоматичен път.
Подобно нещо става, когато инвокираш((ей, Богу, винаги ги бъркам двата термина, ако съм ги объркал пакл- поправете ме)) божество или дух.
Подобна техника на инвокиране на другата личност в себе си и обратното(да се инвокирате взаимно и едновременно) би подсилило и заздравило ефекта.

Това се сещам за сега. Ако ми скимне още нещо ще ти кажа.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот WandaBlenda » 16 Сеп 2006, 23:27

Не си ясен Ариец.В какъв смисъл - без значение въплътени или развъплътени са те?Струва ми се 4е питаш за нещо друго от това което има предвид ChaoS.
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Назад към Хаос магия

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор