Ритуал на Розата

Хаос манияците имат достатъчно място тук да си формират спокойно сферите на Хаоса, както намерят за добре...

Модератор: Nemezius

Назад към Хаос магия

Мнениеот runner413 » 28 Май 2007, 18:00

Ритуал на Розата
Като за начало ще ви трябва да сигилизирате намерението „Моя воля е да се изолирам от окото на зломислещите” (взех намерението от „Заслепяване на Червеното Око”, ако не искате това „изявление на волята” използвайте нещо подобно), така че да получите мантра и символен сигил. За мантра, като задраскате повтарящите се букви трябва да ви останат „МВДАРТКНЩ”. След това действайте както е описано в Sigil Magic(k) за образуване на словесен сигил (мантра). Трябва да образувате две – три думи, например „ДАРТ – КМАН – ВАЩ”. За символния сигил също е описано в Sigil Magic(k). Когато сте готови процедирайте по следния начин.

00. Запалете клечка благовоние.

0. Изкажете намерението си. В случая с дадения пример намерението: „Моя воля е да се изолирам от окото на зломислещите”.

1. Започнете обърната на югоизток. С помощта на благовонието начертайте символния сигил, вибрирайки мантрата („ДАРТ – КМАН – ВАЩ”). Почувствайте как символния сигил се зарежда с енергия.

2. Начертайте линия от югоизтока до югозапада и отново начертайте символния сигил, вибрирайки мантрата.

3. Начертайте линия от югозапада до северозапад и отново начертайте символния сигил, вибрирайки мантрата.

4. Обърнете с на североизток и повторете същото.

5. Обърнете се отново на югоизток, но този път не чертайте символния сигил и не вибрирайте нищо.

6. Обръщайки се на СЗ, начертайте над вас символния сигил, вибрирайки мантрата. След това обръщайки се от СЗ към ЮИ, начертайте под вас символния сигил, вибрирайки отново мантрата.

7. Обърнете се на ЮЗ, обръщайки се към СИ, начертайте над вас символния сигил, вибрирайки мантрата. Обръщайки се от СИ към ЮЗ, начертайте под вас символния сигил, вибрирайки мантрата.

8. Обърнете се последователно ЮИ, ЮЗ, СЗ, СИ, посочвайки с благовонието начертаните вече от вас словесни сигили и на всяка страна вибрирайте мантрата.

9. Начертайте с благовонието на вас словесния сигил, вибрирайки мантрата
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот lucia » 29 Май 2007, 12:18

Всичко е ОК само дето не разбрах защо ти е да постваш тук ритуали от inchaos ???
Аватар
lucia
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 29 Май 2007, 17:49

за6тото пове4ето ритуали ,заклинания и магии в този саит са от там!!!!
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот ChaoS » 30 Май 2007, 10:48

...?
Не?
Повечето магии, ритуали и заклинания на този сайт са или от където са и техните, или от юзерите.

Но нито ние, нито те обичат да се "крадем" едни други. Най-малкото е неколегиално.

Освен това ти никъде не пишеш за какво се използват ритуалите, които постваш.

За какво ни е безцелен ритуал?
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот damnameneus » 30 Май 2007, 15:42

защото младежта се кефи на глупости, а човекът явно иска да му се кефят и да е много интересен. За в бъдеще като модератор също бих помолил да се пише даден обред за какво е и ако го има някъде другаде - не го превеждате или нещо подобно, просто дайте линк, не е нужно копи пейст.
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот runner413 » 30 Май 2007, 18:09

ок!нямате проблем!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот ChaoS » 31 Май 2007, 08:38

;) Като няма проблем- опиши накратко за какво се ползва. :Р
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот runner413 » 31 Май 2007, 16:57

добре!този ритуал се използва най-вече за защита.това е накратко казано!/или поне аз го използвам за това/
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот DarkAngel666 » 31 Май 2007, 18:16

Ти ли? Ритуала на Розата е кабалистичен, ако не си видял кабалистичния му вариант. Направил съм промяна, като се използва сигилизирано намерение, но кажи ми, ти какво намерение използваш. Интересно ми е. Сега, не съм привърженик на душевните оргазми (някой са видяли онази тема), но все пак ми доставят удоволстви. notworthy drunk
Тук е място за много мъдра мисъл...
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот darkone66 » 31 Май 2007, 18:30

какво 6те рече кабалистичен?
Аватар
darkone66

Мнениеот ChaoS » 31 Май 2007, 18:47

Шейсет-И-Шести, наистина ли ти си превеждал и променял последните два, постнати от Беглеца, ритуали?
Просто ми е любопитно и извинявай за нахалния въпрос!

п.с.: И извинявай за обръщението, но съм неистов мързел и нямам намерение да изписвам целия ти ник. Освен ако не заявиш изрично, че се налага.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот darkone66 » 31 Май 2007, 18:50

аиде сега някои да ми каже какво ште рече "кабалистичен"!!!!!!!!
Аватар
darkone66

Мнениеот DarkAngel666 » 01 Юни 2007, 09:24

ChaoS написа:Шейсет-И-Шести, наистина ли ти си превеждал и променял последните два, постнати от Беглеца, ритуали?
Просто ми е любопитно и извинявай за нахалния въпрос!

п.с.: И извинявай за обръщението, но съм неистов мързел и нямам намерение да изписвам целия ти ник. Освен ако не заявиш изрично, че се налага.

Бе, наричай ме и пръчко ако щеш, не ми се окача :) Даже ми става забавно. Да, превел съм Ритуала на Розата в кабалистичния му вариант и Дъгата на Хаоса, но това няма голямо значение, има ги на английски, може да бъдат намерени по всяко време. Този вариант на Ритуала на Розата го промених аз, ама то като си нямам друга работа и ме е мързел с МММ и жената си стои у тях, почвам да превеждам, защото иначе заспивам.

darkone66 написа:аиде сега някои да ми каже какво ште рече "кабалистичен"!!!!!!!!

Ами, има едно нещо наречено Кабала. В нета можеш да намериш какви ли не истории за туй животно, ама общо взето, като видиш нещо свързано с евреите, сещай се. Това е простото обяснение. Сложното, не мога да го дам, защото не съм изучавал Кабала подробно, а само туй- онуй.
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DarkAngel666 » 01 Юни 2007, 09:28

А, и един въпрос към runner413. Как по точно защитава този ритуал и за каква защита става на въпрос? От обсебване, "лоши демони" (имаше една такава тема преди време, ама що ги разделяме на лоши и добри, така и не разбрах от обясненията на някои) или пък от магическа атака. Я кажи?
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Назад към Хаос магия

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор