Enforcer оплаквам ти се, да земеш да ми махнеш ника от там ,че щях да се задавя от смях
Модератор: Nemezius
WandaBlenda написа::mrgreen:Видяхте ли сега коя е най-голямата оплаквачка на републиката
![]()
Enforcer оплаквам ти се, да земеш да ми махнеш ника от там ,че щях да се задавя от смях
WandaBlenda написа:Супер си е програмката.БравоТова обаче е само точка 1.Направи
2.Зареди:
Може да сложиш под сигила да излиза една 3D графика на въртящ се вихър и под него пишеш: Съсредоточете се повтаряйки сигила представяйки си как го зареждате, докато кратунаката ви не остане празна(освен в случаите, в които си е била такава)После натиснете десния бутон на мишката и изстреляйте сигила с писък.*
*Който не може да пищи да се, чувства свободен да ръмжи.
3.Изстреляй:
И като натиснеш бутона екрана се взривява във свръхнова.
4.Забрави:
На екрана излиза надпис:А сега идете да изч****те гаджето си, да се напиете до смърт или да тичате за здраве.И няма да е лошо да забравите всички глупости, за които си мислехте от момента на влизането в този сайт![]()
Ей на тва аз му викам свръх мързеливо изстрелване на сигил.
![]()
![]()
Enforcer написа:Пипнах малко външния вид. Преди по-добре ли беше или така по-кефи ?
Марио написа:Enforcer написа:Пипнах малко външния вид. Преди по-добре ли беше или така по-кефи ?
Черното и червеното дразнят очите.
EliKarim написа:Не виждам прилагането му в практиката. Инъче е интересна идея.