Да попитам...

Хаос манияците имат достатъчно място тук да си формират спокойно сферите на Хаоса, както намерят за добре...

Модератор: Nemezius

Мнениеот sesil » 14 Апр 2006, 10:51

Kotentseto написа:мхм... това с часовника винаги съм го смятала за странно явление покрай себе си... на какво мислите, че се дължи??

Не съм се замисляла по този въпрос. Но в къщи спряха да ми правят проблеми за часовниците чак когато на първата родителска среща в гимназията майка ми не срещнала бащата на една съученичка, който бил йога и с когото се заприказвали и точно той ми направи кожената лента и нямах проблеми с нея, но само за 1 месец, после ми правеше нова, но се преместиха във Варна и загубихме връзка. Та тогава майка ми се върна и ми заяви, че съм силното ми биополе влияело на часовника и вече ми вярвала, че не съм си играела с него. :roll: Ама трябваше някой да й го каже, кой ли вярва на едно дете.
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ekaya » 18 Апр 2006, 11:29

Да... при мен часовниците винаги избързват средно 10-20 минути и честно казано проблемът не е толкова, че избързват, а че го правят неравномерно, т.е. никога не е ясно точно колко са избързали :)
Дори и да сверя часовника на телефона си сега... после пак ще е напред и то за отрицатерно време... Ако го направи друг - нужен е около половин ден или до ден в зависимост от това на кой съм го дала, за да си намери неговото време в мое присъствие... По лесно е с компютрите - там разликата е с около 5-6 минути :)
А що се касае за обхвата... аз винаги имам повече.... и рядко губя...
Аз обаче в тая връзка имам повече проблеми с телевизора си и стайната му антена... кабелна не ползвам :wink: аз и телевизия почти не глетдам... ама така сутрин за зарсънване :mrgreen:
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 18 Апр 2006, 18:42

Виж, по-забавно е да си играеш да въздействаш на някоя игра или нещо от сорта.
Днес на пример започнах една, в която трябва да ти се падне число над еди колко си, за да нанесеш удар.
И открих, че мога да накарам шанса в случая да проработи в моя полза, като се опитам енергийно да "хакна", т.е. да въздействам на програмата.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот sesil » 19 Апр 2006, 09:57

ChaoS написа:Виж, по-забавно е да си играеш да въздействаш на някоя игра или нещо от сорта.

Да, ама когато въздействаш на игра, докато друг играе и те хванат в крачка... та сега като седнат да играят първо ме предупреждават да не се намесвам, защото после ще ми го изкарат през ъъъ носа.

А аз трудно се удържам, особено когато седнат да си губят времето с игра повече от половин час и то ми идва направо отвътре. :roll:

AZA защо не пробваш да го държиш някъде по-надалеч от тялото си? В чантичка, куфарче, нещо такова. Или пък когато го затваряш в сфера я правиш както правиш защитата на друг човек, така че да издържи за целия ден. Оф, май не го обясних особено добре.
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AZA » 21 Апр 2006, 22:45

Ммм сесил , ако права сфера за някой друг е права с част от себе си .. т.е. с част от моето АЗ .. и .. май точно тая част не харесва на ГСМ-то ... а за чанта .. не носа .. и в якето - пак бъгва ... о.О
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 23 Апр 2006, 11:17

Аза, драги, защо просто не закодираш в едно мъничко късче от своята енергия да гледа ДжиСиМи-то да работи безотказно и не го вградиш да речем в панела му, или нейде из платките му?
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот AZA » 23 Апр 2006, 18:51

Хм .. може да го пробвам... ама май първо ша си взема нов ГСМ .. че тоя вече тотално е сбъгясал... :)
И все пак ... май бая се отплеснахме с тия ГСМ-та от темата
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Хаос магия

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор