Starlight написа:Добър си ChaoS ,много си добър.
Приеми уважението ми. Благодаря и за доброто мнение, що се отнася до мен запазвайки духа на хаоса бих казал(a):
"Аз съм този който не съм".
И на мен ми се иска да пиша по-често, но работата ме възпира.
На BAAL искам да кажа, че би било прекрасно, ако вместо да спорим обменяме опит. Аз ти и ChaoS можем да си бъдем полезни един на друг с знанията си.Всеки в невата област.
Мевдувпрочем аз издирвам именно човека заплашвал едно дете от тази "малка, сладка, глуповата грпичка".ще бъда безкрайно щастлив, ако някой ми каже кой е господина или ако той сам се обади.(Всъщност едва ли ще се обади, защото няма да шепна какво го чака).Имам силно развита интуйция и съм сигурен, че този e-mail терорист е чест посетител именно на този сайт.Ако сега чете тези редове ето казвам му "Поемам ръкавицата !"
Аз съм..... Не ми казвай, че физиката те е поела и отново експериментираш във Финландия. Чакам от близо 400 дни да довършим това което си ми обещал. Хората които ме познават знаят, че нямам страх от нищо!! Ако не можеш да го направиш ментално ще ти пратя снимка. Ако и това не ти стига дай си адреса и ще ти пратя нещо друго. Търся те отдавна горе доло във всички окултни сайтове. Знам че жестоко мразиш жените и за това ти давам шанс да се изявиш.
Стресни ме и ще получиш най сетне славата за която отдавна мечтаеш (доц. Стаматов) или може би се лъжа?
Обеща ми нещо!! И мен ли ще излъжеш? Май доста обичаш да лъжеш.
Мразя да говоря много. Ти обичаш да казваш, че любимата ти игра е "Die by steel". Ами да го направим де!!
"Аз паднах друг ще ме смени и толкоз...
Какво тук значи някаква си личност.
Но в бурята ще бъдем пак със теб народе мой...
защото се обичахме!!"
Ще чакам отговор Starlight!! Ако не го получа значи печеля АЗ!!!!
И не се опитвай да маниполираш. Никой няма да ти се хване. Правиш се на защитник на хора, които могат добре да се защитавт и сами, а Дидка (тази уж твоя приятелка) много добре е разбрала що за стока си.