Trismegist написа:Не зная но, колкото по-умни ставаме, толкова по-трудно ни е да различаваме истината от лъжата.
Ако почнеме да се лъжеме рискуваме да изпаднем в собствения си капан.В опит да манипулираме другите можем сами да се окажем под въздействие !!! И така и става.
Карайте я по-простичко, малките неща имат значение, малките дарителски вноски итн.Само когато се трудим за нещо - ще го оценим.А палячовците, предлагащи подкупи и изкушение трябва да си знаят мястото.
Надявам се, че този форум ще продължава да се отстоява и няма да изоставя истинското си първоначално предназначение.Разбира се за сметка на неговите душмани. Надявам се да има качество а не количество и в края на краищата то ще е за доброто дори на онези, които ни мразят !!!
Не ми е никакъв проблем да поддържам такъв сайт. Имам и времето и ресурсите. Останалото е решение на Уизард. Ако реши да го продава, винаги може да пусне линк към обявата.
Гледам Немезиус е от първите дарили за сайта. Ако сайта беше на Немезиус например, токава бих помогнала с поддръжката и издръжката на сайта. В смисъл - Немезиус го познавам, Уизард и останалите модератори тука - не. Плюс, че повечето не ме наобичват, идеите ми са им чужди и т.н. Глупаво е да плащам за сайт, от който не черпя нищо. Най-много да поспамя от време на време.
Предложението ми не е със цел да изкушавам. Предложението ми е в случай, че Уизард реши някой ден, че повече не му се занимава или не му се плаща. Пред очите ми бяха съсипани няколко ценни сайта за магия. Сайтовете с ценна информация по въпроса са малко. Ще го кажа така:
Ако някой реши да маха сайта, моля имайте ме впредвид, че бих го поддържала, с единствената цел информацията да не се загуби.
Предполагам има и други хора, които биха се наели. Предложението ми е насочено и към тях. Може би друг, който е по-обичан от модераторите, би направил същото - да плаща от джоба си за да не се загуби ценен сайт? Тогава биха погледнали на същото предложение с други очи

все едно.
Моето желание е сайта да се запази. Ако никой друг не желае да се наеме - ще пожертвам каквото е необходимо. Толкова.