СИГИЛ - МАГИЯ

Хаос манияците имат достатъчно място тук да си формират спокойно сферите на Хаоса, както намерят за добре...

Модератор: Nemezius

Мнениеот titi » 03 Ное 2008 19:36

Не само искам да знам. angry5
Аватар
titi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Gibon » 05 Ное 2008 13:52

За всичко ли стават за лошо и за добро ли.

ми това са си човешки приумици в общи линии, за някой доброто е лошо за друг и т.н. и строго си зависят от човека.
Да ти кажа пробвал съм да изтрелям мисъл ( използвам термина "мисъл" като "сигил" в случая) с деструктивен характер /няма да пояснявам подробно/ и мога да ти кажа, че самата ситуация ме е спирала, ти си прави изводите, още дори при концентирането и изявяване на намерението поне три пъти подред ми прекъсваха концентрацията и това също си зависи от човека. Ми ти си прецени за какво да го изпозлваш тъй и тъй обаче да не се разочароваш от последствията дали е за добро или лошо няма значение, накрая е все едно.

Приятен ден на всички icon_flowerface
Аватар
Gibon
MagicGateBg Наблюдател

Местоположение: Мадагаскарски национален парк - третото дърво от четвъртата колона

Мнениеот Mixael » 09 Ное 2008 10:31

Стават за всичко

Здравей Марио,как я караш братле
921
Аватар
Mixael
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ChaoS » 10 Яну 2009 09:52

Именно - стават за всичко.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот bellastella » 10 Яну 2009 10:48

ChaoS написа:Именно - стават за всичко.

Само да попитам нещо, което може леко да се отклони от темата, но все пак:
Наскоро в една статия за мисъл формите ми попадна следното - че млякото и меда дават най-тънката физическа обвивка за мисълформата и се препоръчва те да се създават и освобождават в пространството над чиния с мляко и чиния с мед.
Т.е. тези две вещества са най-добрите енергетически посредници между физическия свят и неговото астрално отражение и чрез тяхното използване се придава бързина и материалност на мисъл-формата.
Опитах се да го използвам при един скорошен случай /създаването на сигил и задържането му преди освобождаване/ и бях изумена, че наистина резултата дойде по-бързо от очакваното.
Нещо да сте чували в тази насока?
bellastella
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 12 Яну 2009 22:11

Чувам това за наистина първи път.
Би ли ни показала статията?
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот bellastella » 14 Яну 2009 15:19

ChaoS написа:Чувам това за наистина първи път.

Ето я и статията:
Прикачени файлове
Creat0001011.jpg
Creat0001011.jpg (296.83 KiB) Прегледано 1108 пъти
bellastella
MagicGateBg Приятел

Мнениеот bellastella » 14 Яну 2009 15:23

ChaoS написа:Чувам това за наистина първи път.

Тук е продължението, откъдето е и цитата:
Прикачени файлове
Creat0002011.jpg
Creat0002011.jpg (297.9 KiB) Прегледано 1105 пъти
bellastella
MagicGateBg Приятел

Re: СИГИЛ - МАГИЯ

Мнениеот nikisaj » 06 Май 2009 22:52

В хаос магията не съм вещ, то ако съм вещ в нещо свързано с магията е, че имам желанието да се уча.
Започвам от хаос магията защото най ме влече.Дори преди малко четях за хаос магията.
Но да оставим за сега общите приказки и да се заема със темата.Аз, единствения път когато съм ползвал сигил беше преди малко.Съжелявам за привържениците като мен на Челси.Направих нет сигил от идея на bellastella.Написах Искам...Челси да вкара още един гол и се получи КЧМВРГЩН е уж е ставало ама в моя случаи Барса вкара.
Да оставим футбола и да ви попитам:
Това защо стана обратното?От енргията ли или от какво?Нов съм за това питам!
Аватар
nikisaj

Мнениеот Nemezius » 07 Май 2009 11:36

nikisaj написа:В хаос магията не съм вещ, то ако съм вещ в нещо свързано с магията е, че имам желанието да се уча.
Започвам от хаос магията защото най ме влече.Дори преди малко четях за хаос магията.
Но да оставим за сега общите приказки и да се заема със темата.Аз, единствения път когато съм ползвал сигил беше преди малко.Съжелявам за привържениците като мен на Челси.Направих нет сигил от идея на bellastella.Написах Искам...Челси да вкара още един гол и се получи КЧМВРГЩН е уж е ставало ама в моя случаи Барса вкара.
Да оставим футбола и да ви попитам:
Това защо стана обратното?От енргията ли или от какво?Нов съм за това питам!

Здрасти.
Дай да видим сега защо не се е получило, т.е. какво не е направено като хората, а ти си направи изводите за следващия път, когато правиш магия със сигили.

Като за начало- зададения срок. "да вкара още един гол", т.е. те вече са вкарали... очакваш резултат в рамките на по-малко от час и половина, което е наистина много, ама МНОГО кратък срок. Реализирането на нещо в толкова кратки срокове изисква голяма концентрация и влагане на много енергия- за това и изтрелването на сигил към един човек чрез мейл не е достатъчно мощен метод- няма откъде да се набере толкова енергия в толкова кратък срок.

Друго- изпитал си страст по резултатите, очаквал си ги с нетърпение- това предполагам по това, че си "фен" на дадения отбор. Подобни действия обаче в 99% от случаите просто е****т мамата на резултатите от сигилизирането- никаква страст, нищо такова- правиш сигила като влагаш намерението в нег, изтрелваш го и забравяш. Страстта по резултатите е пропускане именно на последната част от сигил-магията.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот ChaoS » 08 Май 2009 14:35

Към това...
...
Мач?
Всми... От онези, на които само ПРИСЪСТВАЩИТЕ са няколко хиляди?
И от всички гледащи ще има САМО ЕДИН маг, който е фен на единия от отборите?
Звучи яко. :)
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот zizu_78 » 11 Май 2010 16:50

ДОБРЕ ДЕ ВСИЧКО РАЗБРАХ,КАК ДА СЪЗДАМ СИГИЛ ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ГО ЗАБРАВЯ ...,НО САМО НЕ РАЗБРАХ КАК ДА ГО ЗАРЕДЯ ИЛИ ИЗСТРЕЛЯМ .ТУК НЕЩО МИ СЕ ГУБИ НИШКАТА.НЯКОЙ ЩЕ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ОБЯСНИ НА ПО-РАЗБИРАЕМ ЕЗИК КАК ТОЧНО СТАВА ТОВА .
ГЛЕДАХ И ВЪВ V-BOX 7 ,ЧЕ ТАМ ДАВАХА ПРИМЕР САМО С ИЗГАРЯНЕ НА САМИЯ СИГИЛ И ТАКА ЗАРЕЖДАХА /ИЗСТРЕЛВАХА/ СИГИЛА.ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ДАЛИ ПО ТОЗИ НАЧИН НАИСТИНА Е ВЪЗМОЖНО?

rain: Един модератор те предупреди за големите букви, правя го и аз, при още едно провинение следва бан!
Не е толкова трудно да се пише нормално.
Аватар
zizu_78

Мнениеот StellaMorgana » 11 Май 2010 18:29

За възможно - възможно е. Най - лесно е да заредиш сигил по време на оргазъм (сам/а или с партньор е без значение). Представи си сигила малко преди самия оргазъм, може да е даже "подпален", в смисъл визуализираш го в пламъци и точно по време на самия оргазъм си представи, че го изстрелваш към космоса. По - ясно не мога да го обясня, надявам се, че си разбрал/а.
Друг вариант е да го гравираш върху свещ и да изчакаш, докато изгори целия, като през това време го визуализираш в пламъци и накрая пак го "изстрелваш". Аз лично използвам този начин, но то не значи, че ще проработи за някой друг.
Life is a journey!
Аватар
StellaMorgana
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ChaoS » 14 Май 2010 16:10

Аз, по принцип, буквално вливам енергия в сигила.
Как точно може да го направи друг е въпрос на лична практика при боавене със енергията.
Най-често се визуализира поток светлина или течност, който запълва формата до пръсване.

След това или го изгарям, ако е на хартия, или просто го запокитвам към вселената, ако е оформен от енергийни нишки.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Предишна

Назад към Хаос магия