Сигил в "движение".

Хаос манияците имат достатъчно място тук да си формират спокойно сферите на Хаоса, както намерят за добре...

Модератор: Nemezius

Сигил в "движение".

Мнениеот Enforcer » 15 Окт 2007 04:20

Това е пример как чрез готово java аплетче да дадем живот на сигила.
За да го видите ви е нужен Java Runtime Environment (JRE) на компютъра.
Ето:
http://sigilbuilder.hit.bg/vodun/
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот BeLLe » 15 Окт 2007 14:21

би ли обяснил за какво е това...
Dare to Dream...
Аватар
BeLLe
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Eleonora » 16 Окт 2007 11:59

Аз също бих искала да знам за какво е. Нещо не ми се случва нищо, освен, че едно нещо си мени цветовете. :wink:
Аватар
Eleonora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Enforcer » 16 Окт 2007 23:13

BeLLe написа:би ли обяснил за какво е това...

Ами, за нищо. Занимавам се с разни глупости защото си нямам работа.
icon_eusa_dance
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Enforcer » 16 Окт 2007 23:16

Eleonora написа:Аз също бих искала да знам за какво е. Нещо не ми се случва нищо, освен, че едно нещо си мени цветовете. :wink:

Е да де "буквички разни" .. Нещата като гнозис и изпращене са "празни приказки". :P
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот BeLLe » 17 Окт 2007 21:16

Ако нямаш желание да дадеш смислен отговор , поне не се прави на велик , когато някой ти задава въпрос. аман!
Dare to Dream...
Аватар
BeLLe
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lanukio » 18 Окт 2007 00:19

тук може да намерите каквото ви интересува за сигилите.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Enforcer » 18 Окт 2007 00:57

BeLLe написа:Ако нямаш желание да дадеш смислен отговор , поне не се прави на велик , когато някой ти задава въпрос. аман!

Съжалявам, ако е прозвучало така но твоят въпрос звучеше малко насмешливо.
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lunohod » 18 Окт 2007 02:08

BeLLe написа:Ако нямаш желание да дадеш смислен отговор , поне не се прави на велик , когато някой ти задава въпрос. аман!

Който иска или може - разбира. Глупаво и напълно безсмислено е да обясняваш азбуката, когато темата ти е за друга аудитория. Никой никого не е длъжен да просветява и да обучава.
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот BeLLe » 18 Окт 2007 20:31

Луноход , първо не съм постнала тема - поне мисли какво пишеш.
Зададох напълно логичен въпрос и не мисля ,че тук става дума за просветление и обучение.
Ако си в цикъл и целият свят ти е крив , то тогава това е друг въпрос , имайки предвид ,че теб никой нищо не те е питал. Няма нужда да се правиш на адвокат.
И да - никой не е длъжен да просветлява , но ти като си решила да се правиш на модератор , трябва да си наясно ,че това е форум и всеки може да си задава въпроси - каквито и както си пожелае . Ти не си никоя, за да правиш обобщения.
Енфорсър - Съжалявам , но въпросът ми е зададен по възможно най-простичкият начин. Едва ли само аз не знам как и за какво се ползва това, не че умирам да знам - чисто любопитство.

Комеплексирана история.
Dare to Dream...
Аватар
BeLLe
MagicGateBg Приятел

Мнениеот BeLLe » 18 Окт 2007 20:34

Ланукио (или там както се пише) :) Благодаря ..
Dare to Dream...
Аватар
BeLLe
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lunohod » 19 Окт 2007 19:03

BeLLe написа:Луноход , първо не съм постнала тема - поне мисли какво пишеш.
Зададох напълно логичен въпрос и не мисля ,че тук става дума за просветление и обучение.
Ако си в цикъл и целият свят ти е крив , то тогава това е друг въпрос , имайки предвид ,че теб никой нищо не те е питал. Няма нужда да се правиш на адвокат.
И да - никой не е длъжен да просветлява , но ти като си решила да се правиш на модератор , трябва да си наясно ,че това е форум и всеки може да си задава въпроси - каквито и както си пожелае . Ти не си никоя, за да правиш обобщения.
Енфорсър - Съжалявам , но въпросът ми е зададен по възможно най-простичкият начин. Едва ли само аз не знам как и за какво се ползва това, не че умирам да знам - чисто любопитство.

Комеплексирана история.

Беле, или както там се пишеш, не си ти човека, който може да ме засегне. Няма смисъл да се хабиш, освен ако по принцип не си говориш така. :roll:
Отговорите, които получаваш, завися от начина ти на задаване на въпроси, подхода ти, от начина, по който се отнасяш към труда и желанието на хората да споделят нещо тук. Независимо дали ти го разбираш и дали на тебе ти върши някаква работа, не пречи да е полезно и интересно за други. Казвам го не като модератор, а като потребител на форума, какъвто също съм. Ако много ти е трудно да се поразровиш за необходимата информация и да поработиш сама върху нещо, поне може да си задаваш въпросите с повече такт и уважение. Научи се да цениш това което правят другите, ако искаш и тебе да те ценят.
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот BeLLe » 20 Окт 2007 22:37

Луноход , изобщо никой не се опитвам да засегна. Ако си се почувствала така , мисля че е било напълно напразно. Да, точно защото много хора ще го видят и не всички ще разберат какво е, аз съм задала конкретен и елементарен въпрос, който се нуждае от един прост отговор, състоящ се от не повече от 2-3 изречения.
На обноски не е нужно да ме учиш. Знам как да задавам въпросите си. И както сама знаеш - Каквото повикало , такова се обадило.
Самооценката на голяма част от хората тук е прекалено висока и вероятно не виждат по-далеч от носа си. Жалко , но факт.
Нямам желание , нито време да пиша трети , пети или десети път. Бях достатъчно ясна, който иска ме е разбрал... За такива като теб просто е безмислено да се хабя....
Dare to Dream...
Аватар
BeLLe
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Enforcer » 20 Окт 2007 23:36

BeLLe написа:Луноход , изобщо никой не се опитвам да засегна. Ако си се почувствала така , мисля че е било напълно напразно. Да, точно защото много хора ще го видят и не всички ще разберат какво е, аз съм задала конкретен и елементарен въпрос, който се нуждае от един прост отговор, състоящ се от не повече от 2-3 изречения.
На обноски не е нужно да ме учиш. Знам как да задавам въпросите си. И както сама знаеш - Каквото повикало , такова се обадило.
Самооценката на голяма част от хората тук е прекалено висока и вероятно не виждат по-далеч от носа си. Жалко , но факт.
Нямам желание , нито време да пиша трети , пети или десети път. Бях достатъчно ясна, който иска ме е разбрал... За такива като теб просто е безмислено да се хабя....

Всичко, което си написала е просто смехотворно. Има доста неща постнати за сигилите вече но теб те е домързяло да прочетеш темите по въпроса, което замазваш с наглост. Прочее и аз не мисля да споря с теб. Върви да си палиш свещи и да си правиш ритуалчетата. :P
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 21 Окт 2007 00:03

Не съм аз човека който трябва да ви го каже(и споровете които съм водил в някои теми го доказват) ама все някои трябва да се заеме.Стига сте се дърлили като циганки на пазара.Щом АЗ успях да открия как се използва ЛС , то и вие можете!
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Следваща

Назад към Хаос магия