Здравейте,
Искам да споделя с вас, че съвсем наскоро си купих нова колода Артуровото Таро. До сега бях работила само с една колода, тази на Уейт. При мен обаче с новата колода се справям отлично ,както и със старата. Може би защото, аз бях привлечена от Артуровото Таро доста отдавна и си бях наумила, че си ще си купя тези карти.
Сега използвам и двете колоди и нямам никакъв проблем до момента. И двете показват вярно и точно. Все пак има нещо вярно, че картите стават част от теб и не можеш лесно да се разделиш с тях. Имах такъв случай преди време, когато ме ограбиха и ми взеха чантата и вътре бях сложила моите карти Таро. Когато осъзнах какво се е случило се поболях от мъка, че картите ми изчезнаха заедно с чантата. И се помолих на висшите сили да ми ги върнат. Не ми пукаше нито за личната карта, нито за парите. Исках само картите да се върнат при мен, имах чувството че не съм била достойна за тях, като съдбата ми ги отне. Но после стана чудо и те се върнаха при мен. Намерих ги, малко влажни, защото бяха стояли в една ниша на входа, заедно с чантата ми. Тогава като ги видях, сърцето ми заликува, сякаш майка вижда изгубеното си дете. И тогава се зарекох да ги пазя като зеницата на окото си.
Сега въпреки ,че съм си взела и втора колода, използвам и старите, които са като ветерани, очукани и опърпани, но вършат работа.
С новата нямам никакви проблеми, явно се разбират двете и нито ме боли глава, нито имам някакви странични ефекти, нито пък са престанали да показват вярно:))
Ако някой ми каже как стана това, ще съм му благодарна. Новата колода направих освещаване както си му е редът. И двете ми служат безотказно:)) И ме радват много!