Въпроси за карти Таро

С тях може и Бридж-белот да се играе, но не е желателно - отмъщават си..., и то много яко ;-).

Модератор: Cath

Мнениеот Ferodont » 28 Мар 2008, 08:56

Съгласен съм абсолютно, че не може да става въпрос за комбиниране на картите с книга. Прочел съм доста различни книги за Таро, но ги разбирам като ключове за осмисляне значението на картите. Как да съотнеса моията колода ДРУИДИ И УИКА промерно със "Самоучител по Таро" на Х. Банцхав??? Не става. icon_argue Това е различна колода. Има разлика в самите карти, но съм се запознал с неговото тълкуване на картите и примерните значения дадени в позициите им при тълкуване и това е. Как да комбинирам ПРИНЦЕСИ с ПАЖОВЕ?? Както по-горе е споменато карата трябва сама да ти подсказва значението си в комбинацията в която се е появила.
Аватар
Ferodont

Мнениеот JOKERDAEMON » 09 Юли 2008, 04:32

Погледнете на всяка карта като на портал,през който трябва да преминете-направите ли пълната обиколка ще можете след време да усетите коя е картата,дори и да е с гръб към вас.На едно по-високо ниво ще имате нужда от комплекта си единствено за концентрация,което е и целта.
Аватар
JOKERDAEMON

Мнениеот JOKERDAEMON » 09 Юли 2008, 04:36

Погледнете на всяка карта като на портал,през който трябва да преминете-направите ли пълната обиколка ще можете след време да усетите коя е картата,дори и да е с гръб към вас.На едно по-високо ниво ще имате нужда от комплекта си единствено за концентрация,което е и целта.
Аватар
JOKERDAEMON

Мнениеот sin angel » 09 Юли 2008, 06:33

извинявам се за спама ми,но JOKERDAEMON моляте внимавай как пускаш коментарите си,защото е много дразнещо за окото да гледаш един и същ коментар два пъти (по не за мен),не се обиждай,нищо лично :)
H8 ME
Аватар
sin angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avanabil » 09 Юли 2008, 17:15

sin angel написа:извинявам се за спама ми,но JOKERDAEMON моляте внимавай как пускаш коментарите си,защото е много дразнещо за окото да гледаш един и същ коментар два пъти (по не за мен),не се обиждай,нищо лично :)

Никой не публикува целенасочено постовете си по два пъти. Това е грешка от типа "Send-conflict". Повторния пост няма как да се изтрие от потребителя. Така, че е необходим някакъв толеранс все пак.
Моля, изтрийте спама, включително и този, който си позволих аз!
Аватар
avanabil
Модератор

Предишна

Назад към Карти - Таро

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор