Таро на търсещия

С тях може и Бридж-белот да се играе, но не е желателно - отмъщават си..., и то много яко ;-).

Модератор: Cath

Назад към Карти - Таро

Мнениеот advokata_87 » 17 Юли 2008, 11:48

Здравейте,
Тъй като отдавна смятах да си купя карти таро.В книжариците има няколко колоди с обяснения,но за съжаление нямаше най-популярната колода-тази на Уейт и трябваше да си избера друга колода. Днеска си купих първата колода Таро-Таро на Търсещия.Колодата изключително много ми допада и се надявам да споделите какви впечетления от тази колода ако я притежавате!

Надявам се да ме приемете във вашето Таро общество :wink: !
Поздрави!
Аватар
advokata_87

Мнениеот BallFace » 17 Юли 2008, 14:19

Извинявай за въпроса, но са ми казвали, че картите "Таро" трябва да ти се подарят, иначе не познавали....това вярно ли е?
Аватар
BallFace
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sin angel » 17 Юли 2008, 14:40

аз пък знам,че нетрябва да ти се подаряват,а трябва сам да си ги вземеш и никой друг освен теб нетрябва да ги пипа
H8 ME
Аватар
sin angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rain » 17 Юли 2008, 14:45

Аз пък знам хиляда градски легенди...

Няма значение купени или подарени...въпросът е как се отнасяш с тях, как разбираш символиката им и как вникваш в тях.

Иначе съм поддръжник на теорията, че е най-добре да си ги изработиш сам, защото така влагаш част от своята енергия и картите стават "по-живи", отколкото комерсиалните им варианти.
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот ThunderGoddess » 13 Ное 2008, 15:24

Таро на Търсещия са страхотни, аз лично много си ги харесвам, незаменими са ми. Много ясна символика, книгата към тях е написана на разбран език, много съм доволна.
Memento mori
Аватар
ThunderGoddess
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Карти - Таро

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор