За печатите на Solomon?

Всичко от Ключовете на Соломон до печатите на папа Хонорий.

Модератор: EliKarim

Мнениеот Гост » 05 Юли 2004, 19:00

Бих искала да Ви попитам дали ще има същата сила и печат - домашно измайсторен? А ако не кажете къде могат да ми направят и осветят избрания? Благодаря Ви
icon_blowkiss :smile: :-P
Гост

Мнениеот s_r » 06 Юли 2004, 07:09

Ako изработваш някой от утвърдените символи , знам че е важно да си сигурен , че ще ти повлияе добре (изборът е по симпатия).Друго определящо нещо е че колкото по красиво и точно е направен , толкова по добро влияние ще има. Важна е и точната симетрия , ако знака я предполага. От голямо значение е каква енергия влагаш , докато го изработваш(по принцип даже е за предпочитане сам да изработиш/изпишеш символа). Когато е готов е хубаво да го подържиш между дланите си за известно време , за да се зареди - еднократно или на няколко пъти. За предпочитане е да не го показваш на други и не трябва да се пипа от друг човек... ;) :smile:
Аватар
s_r

Re:

Мнениеот Гост » 06 Юли 2004, 20:44

Благодаря Ви! И все пак зная,че е необходимо да е от метал. А ако баде знака на лист хартия? :grin:
Гост

Re:

Мнениеот Гост » 08 Авг 2004, 22:20

какво значи трябва ?
ти решаваш кво трябва и какво не.
ако искаш на дърво го издълбаи ако искаш и във водата го нарисувай ... използвайте малко това въображение за какво го имате изибщо ... аре главата за украса ама тва не се вижда от пръв поглед повечето пъти :)))
Гост

Мнениеот Fallen_Star » 13 Авг 2004, 12:20

1. Първите 24 часа носете талисмана със себе си. Желателно е да не го показвате на никого.
2. После на обратната страна на талисмана трябва да напишете своя знак (това може да са вашите инициали, подпис или зодиакален знак).
3. През първите 24 часа, четири пъти по десет минути дръжте талисмана между дланите си, за да поеме вашите флуиди и енергия.
4. След настройката на знака, на висок глас кажете, какво очаквате от талисмана.
5. Никога не давайте талисмана си в ръцете на друг човек.
Аватар
Fallen_Star

Мнениеот claldiq-cardinale » 16 Фев 2005, 18:17

Сори,че питам такъв тъп въпрос,но ако талисмана е прекопиран от някакво списание няма ли да повлияе зле,защото това е идеята на друг човек?
Badi na6to razli4no i ne se pla6i ot ni6to
Аватар
claldiq-cardinale

Мнениеот Wizard » 16 Фев 2005, 21:15

claldiq-cardinale написа:Sore 4e pitam takav teb vapros, no ako talismana e prekupiran ot nqkakvo spisanie nqma li da pozliae zle, za6toto tova e ideqta na drug 4ovek? :oops:

Нищо няма да повлияе, повлиява само когато видя да се пише на латиница и после да ми се отваря работа да оправям текстовете на кирилица icon_angry

Цялата технология се състои в това, докаква степен ще успееш, чрез неговия талисман да предадеш своето желание. Необходима ти е Магическа Сила, за да задействаш въпросният талисман. "Вратата" се отваря само, ако се постави правилният ключ...
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот till_it_sleeps » 29 Апр 2005, 17:23

имам няколко въпроса:за какво се използва печата на Соломон и как точно изглежда?
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shadow Mage » 30 Апр 2005, 19:05

Ако питаш за най-разпространената и доста често използвана версия на печата, то това е хексаграмата. мисля че знаеш как изглежда. :grin:
Най-често се полва като допълнителен защитен печат :). Доколкото аз знам това е основното му предназначение, но ако има и други ще се радвам ако някой ги каже icon_blob1
Но ако имаш предвид някой от другите му печати от Соломоновата магия - най-често се полват печатите от както аз я наричам малката Гоетия - 72-та гоетически "демона". Ако ти трабвя как изглеждат потърси в интернет - там има достатъчно информация за тях и за това при кои случаи биха могли да се ползват. Не ги поствам по понятни причини :mrgreen:
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот till_it_sleeps » 30 Апр 2005, 19:34

10x
чак срам ме хвана като прочетох, че това всъщност е пентаграма :oops:
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Dido » 17 Яну 2006, 17:56

Самото изработванена на талисмана е добро зареждане. Колкото повече старание влагаш - толкова по - добре. А по това, че красиво изаботеният талисман има по - благотворно влияние мога да кажа, че съм виждал талисмани, от които не можеш да разбереш нищо и са откровенно грозни, но само при допир с тях те хвърлят в окрестъра. Зарядът им е оромен.
Аватар
Dido
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Печати - Символи

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор