ПОМОГНЕТЕ НА МАЙКА МИ !!!

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот damnameneus » 27 Фев 2006, 09:19

icon_eusa_clap
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот xermes » 27 Фев 2006, 18:51

свалянето на шапката веше че си допуснала 4е може и друг от другата страна да помогне...но само дотам--за теб--другото беше за търсещата помощ...по отношение на коментара който правиш...просто ще си замълча...неможе всички да мислим еднакво...както к :wink: азва Дънов icon_eusa_dance
xermes
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ilusia » 08 Апр 2006, 14:20

Мила...
Минах по твоят път. Искам да ти кажа , че те разбирам прекрасно. Преживяла съм го и зная как се чувстваш и какви мисли ти минават през главата.
Зная , че половината форум ще ме уплюе сега , но аз искам от сърце да ти дам няколко съвета. Не зная дали си вярваща , незная каква си по убеждения и така нататък. Но аз ще рискувам да бъда глупачка и ще ти кажа нещо... Всичко което трябва да бъде е . Ввсичко се случва с определена цел.
Не зная дали ще ти помогне това което казвам , но имай вяра... Бъди до нея мила , показвай ежадневно колко я обичаш, показвай й живота , показвай й смисъла, дай й сили да се бори и вярвай. Не забравяй никога да вярваш.
Кажи и всичко което искаш да и кажеш. Направи всичко за което никога не си имала сили , смелост....
И тогава... дори жената да почине ( за което се моля да не става) ти ще бъдеш поне мъничко по скойина. Ще знаеш , че няма не доизказани неща, че тя знае колко си я обичала.
Майка ми ежадневно ми поватряше нещо " ще ме умориш , ще умра от тебе" един ден аз и казах следното " да ти ще умреш , дявол го взел рано или късно ще умреш , престани да ми вменяваш чувство за вина и отговорности който не са мой , какво искаш , някой ден да ходя като луда по гробовете и да се обвинявам за смъртта ти ? Да живея твоят живот и във всяка ситуация да се чудя как би искала ТИ АЗ да постъпя ??? "
Беше жеостоко , но беше истина. Не съжалявам за това което направих.
Нека между вас не остават не доизказани неща.
Бъди нейната упора мила.... бъди до нея.
Медицината в днешни дни доста е напреднала . Имай вяра ;)
АКо искаш ми драсни едно ЛС . Ще ти препоръчам някой найстина добри и качествени медици.
Относно магията... не съм сигурна как можеш да и помогнеш.
Аз лично успявам спрямо мой близки. Сестра ми наскоро я оперираха и това поисчерпа малко енергията ми , но все пак... й помагам.
Така , че мило момиче.... вярвай. Това е най-древната и могъща сила в света.
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот wal4iza » 25 Май 2006, 18:15

мурсалски 4аи мила,ако не можеш да намериш ела и 6те ти дам безплатно,трябва да си помагаме.бади силна мила.като бях ж аптеката хората казваха 4е и мужик корена помага,но тва го немам има го по аптеките кам 20 лв е и я насъскваи психи4ески,баба ми почина от тва така 4е ти сачуствам,успех.за сажаление тогава бях малка и незнаех как даи помогна.
Аватар
wal4iza
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот BlooDy_RoSe » 26 Май 2006, 10:34

Вече това го пиша за втори път.Обаче аз те съветвам да отидеш в църквата и с цялото си сърце да се помолиш за нея.Аз не съм вярваща , но мисля че ще помогне.Виж МОля Ви Моля ви-пак молба за помощ.И там има съвети на хора.Може и да са ти от полза.
Аватар
BlooDy_RoSe
MagicGateBg Наблюдател

Предишна

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор